Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modem, mevcut müşteriler için alınabilir görünüyor. Hemen sipariş geçtim.
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler/modem-satin-al

@real1256, fiyatına göre iyi bir modem. Ben olsam geri vermezdim. Router olarak bile iş görür. Olmadı satarsın, zarar etmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real1256

Arkadaşlar bana da TürkNet dün itibarı ile modem göndermiş. Gönderim çok geçiktiği için ikinci el eski bir modem (vmg3312-b10b) aldım şu an onu kullanıyorum.

TürkNet gelen modemi iade edebileceğimi söylüyor? Sizce iade edeyim mi? 2 ay içerisinde taşınacağım ve yeni yerde muhtemelen Fiberbet olacak. Ne dersiniz?
    Fiberde genelde oparatörler kendi modemlerini veriyor, fiber için verdikleri modemi kullansanızda kullanmasanızda 9-10tl gibi bir modem kiralama ücreti yansıtılıyor.
  • Real1256 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende eve internet çektim ama şu an modem yok diyorlar. Eğer sen kullanmayacak isen alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem geldi arkadaşlar. Yukarıdaki linkde görebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidili

Modem, mevcut müşteriler için alınabilir görünüyor. Hemen sipariş geçtim.

@real1256, fiyatına göre iyi bir modem. Ben olsam geri vermezdim. Router olarak bile iş görür. Olmadı satarsın, zarar etmezsin.
    Modem geldimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Evet. 3 mesaj üstte link vermiştim. Oradan aldım. Detaya Tıkladığımda, stokta yok demesine rağmen sipariş verdim ve bugün teslim aldım modemi.

• ilidili kullanıcısına yanıt
    Benim adres yalnış. Değiştirdim aynen stokta yok göründü. Hangi kargo ile geldi. Takibini nasıl yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Benim adres yalnış. Değiştirdim aynen stokta yok göründü. Hangi kargo ile geldi. Takibini nasıl yapabilir.
    UPS getiriyor. Siparişten 2 gün sonra Hesabım>Kargo takip kısmına düştü takip numarası.
    Siparişi geçebildin mi? Eyer öyle ise, Hizmetlerim kısmında modemi de görebilmelisin.
    Hizmetlerin de görünmüyor. Tekrar mı sipariş versem.

Dediğim linkten sipariş ver. Ben de heyecan yapıp tekrar sipariş vere tıklayınca, hesabınızda modem bulunuyor uyarısı vermişti 😆Sıkıntı olmaz. Deneyin e haberdar edersin))

turk.net
    Online İşlemler - TurkNet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 13 Mayıs 2020; 1:27:47 >
  • Bende böyle yazıyor.
    Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B

Galiba kaçırdık.

Tamam olmuş işte. Yakında hizmetlerimde görürsün. Hayırlı olsun Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B
    Buradan arada kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 13 Mayıs 2020; 1:54:5 >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    bu modemi takınca benim bilgisayarda ethernet portu turuncu yanıyor sizde de var mı böyle bi sorun?
    Link için teşekkürler hocam bende başvurdum, umarım hâlâ alabiliyoruzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoLand

Link için teşekkürler hocam bende başvurdum, umarım hâlâ alabiliyoruzdur.
    Rica ederim. Sipariş, hizmetlerim kısmında gözükmeye başladı mı?
    Bu arada hemen bitmez herhalde. Almak isteyenler yararlansın.
    Şimdi, ayarları yapılamayan VoIP ve detaylı xdsl bilgileri ve ayarları yapılabilen bir firmware arayışı içerisindeyim. Bunları çözersek, parasına göre on numara cihaz.
    Bu cihazın yazılımının sonu F2 ile bitiyor. Ve bu yazılım hakkında nette hiçbir bilgi şimdilik bulamadım. Ancak aynı versiyon kodu olan ancan sonu C0 ile biten yazılım var Zyxelin yabancı sitesinde. Yüklesem mi diye biraz daha araştırmak lazım vakit buldukça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 14 Mayıs 2020; 1:21:32 >

Hocam sende durum ne? Gün içinde bir gelişme oldu mu?
    Malesef yok. Ne hizmetlerde nede kargo takibinde görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: huspol25

Kardeş bende eve internet çektim ama şu an modem yok diyorlar. Eğer sen kullanmayacak isen alabilirim.
    Ben Turknete başvurdum modemi yolladılar ama bir kere bile kullanamadım altyapı yokmuş öyle kaldı bende fiber altyapı geldi onun modemi var istersen sana satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.