Şimdi Ara

TurkNet internet altyapı sorgulama nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet internet altyapı sorgulama nasıl yapılır?

Yeni internet aboneliği başlatacak müşterilerin aklındaki ilk soru “Adresimde ne kadar hız alırım?” oluyor. Bu içeriğimizde TurkNet’e abone olmak isteyen müşterilerin internet altyapı sorgulamasını nasıl yapabileceğini anlatıyoruz. Bu sorgulamadan önce mevcut internetinizin ne kadar hızlı olduğunu öğrenmek için internet hız testi yapabilirsiniz.

TurkNet’in size sunacağı en yüksek hızı öğrenmek için TurkNet’in web sitesinde bulunan İnternet Altyapı Sorgulama hizmetini kullanabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmak için cep telefonu, e-posta adresi gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmanız gerekmiyor. Aşağıdaki bağlantıdan sorgulama yapabilirsiniz.

TurkNet İnternet Altyapı Sorgulama

TurkNet İnternet Altyapı Sorgulama hizmeti nasıl kullanılır?

TurkNet İnternet Altyapı Sorgulama hizmetini kullanmak çok kolay. Adres ile sorgulama veya telefon ile sorgulama seçeneklerinden birini seçerek bilgilerinizi doldurmanız yeterli. Altyapını Sorgula butonuna bastıktan sonra TurkNet'in size verebileceği maksimum hızı göreceksiniz.

TurkNet İnternet Altyapı Sorgulama

Sorgu sonucu sayfasında, adresinizde ADSL, VDSL ve Fiber internet bağlantı seçeneklerinden hangisinin bulunduğunu, en yüksek ne kadar indirme hızı ve ne kadar upload hızı elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

TurkNet’e abone olmak istiyorsanız sonuç sayfasındaki Hemen Abone Ol butonuna basarak abonelik işlemlerinizi başlatabilmeniz mümkün.

• 2023 Hazirana kadar olan fiyat garantisi ne oldu?
  • Adamların adam akıllı alt yapısı yok verin reklamı. 2 adet adresime bağlatamıyorlar.

• reklamlar

• bana 15 hız gösteriyor 15 için 140 lira neden ödeyeyim sabit fiyatın şaçmalığı bu işde netspeed kullanıyorum 76 lira ödüyorum

• Second sister kullanıcısına yanıt
    1 hattan 10 tane sinyal gönderilmez , onun için telekomun ayrıca evinize hat çekmesi gerekir

• Belli ki benim gibi iptal ettiren cok olunca abone kaybetmis turknet simdi de reklam veriyor. musterinin guvenini kirmadan once dusunecektiniz onu.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

Yok dostum mevzuyu anlamadın. 2 Ayrı adresim var iki adresime de veremiyorlar.

• Fiber sorgulayacaksanız ve Avrupa yakasında değilseniz hiç zahmet etmeyin, ben direkt yazayım: Yok

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Anadolu yakasında da gigafiber çalışmalarımız bulunuyor. Bölgeyi iletirseniz kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Halkalı Atakent Mahallesi ne ne zaman gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan 26-27 mbps hız alıyorum upload ise 5 , bu siteden girip sorgulayınca 10/1 çıkıyor ilginç TurkNet internet altyapı sorgulama nasıl yapılır? (türk telekom kullanıcısıyım)

• Netspeed daha detaylı bilgi veriyor
    www.netspeed.com.tr
    Netspeed - Altyapı Sorgulama
    https://www.netspeed.com.tr/altyapi-sorgula

• Netspeed kullanın bu firmadan emin olun daha iyi.

• İzmir’in göbeği Alsancak’ta yaşıyorum. Kablonet 100mbps kullanıyorum, Turknet’in gigafiber 1000 mbps kullanırım diye altyapı kontrolü yaptım 14mbps gösteriyor ? İzmir’in göbeğinde… şaka gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya bana çıkıyor 100mbps vdsl ama babamın arkadaşı türknet'te çalışıyor ve oturduğunuz sokakta altyapı yok diyor kime inanayım ben şimdi bilemedim

• Hersey Türk net ile bitmiyor maalesef 75 veriyor adresime ama Türk Telekom yüzünden 35 kullanıyorum apartmanda fiber olduğu içinde düzeltme yapmıyorlar beni fibere yönlendiriyor

• Yıllardır Turknet kullanıyorum. Fiyatları uçtu. Telefon açıyorsun, bir müşteri temsilcisi yok. Anca yazman lazım. İyi de bilgisayarda İnternet yok. Nereden yazacaksın? Telefondan. Onun da çekmediği bir yerdeysen. Ölme eşeğim ölme. Yeni ev tuttum. O eve de başka İnternet aldım. Şimdi çok memnunum. 100 Mbit e 109 ödüyorum. 111 ile 117 Mbit arası geliyor. Saniyede 14 MByte dan fazla hız alıyorum. Aradığım zaman da ANINDA müşteri temsilcisi çıkıyor. Türknet'i de kapattırdım. Kapatmamak için bi taraflarını yırttılar. Arayan kadına dedim ki: Hanımefendi. Ben tuttuğum eve İnternet'i alalı 3-4 ay oldu. Size hakaret, kırıcı laf, küfür etmemi istemiyorsanız, Ama şöyle yapalım, böyle yapalım yerine direkt iptal edin. Yoksa kırıcı olacağım dedim. Laftan anladı...

• E hani Haziran'a kadar aynı fiyattı bu ay yeni tarife gelmiş?

• Ee? Bu şimdi haber mi yani? Uzun zamandır bu mevzu var, sitesinde de yazıyor zaten. Bomboş haber. Haber bile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.