Şimdi Ara

TurkNet internet altyapı sorgulama nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulunduğum binada hala vdsl hizmeti veriyor turknet istanbul beylikdüzü.

• Binanın girişe kadar fiber sonrası vds ne boktan iş anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet dusmanima baglattirmam bu saatten sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1000mbps kullanan adamla 50mbps zor gören ben aynı faturayı ödememiz Turknet artık kullanıcılarını keriz yerine koymasi altyapıda yıllardır en ufak değişiklik olmaması zam üstüne zam yapması gibi gibi eskiden kullanıcı dostuydunuz bilmiyorum ne oldu ne değişti zırt pirt maliyetleri bahane edip zam basılıyor tarifelere tekli fiyat politikasından vazgeçmediğiniz sürece kullanıcıları kaybetmeye devam edeceksiniz.

• Reanimate kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Beylikdüzü şu an için gigafiber planlamaları içerisinde yer almıyor.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adreste altyapı olmadığı zaman altyapı sorgulamasında bu bilgi geliyor. Sorgulamada şu anda 100 Mbps bilgisi geliyorsa başvuru yapabilirsiniz.
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Alsancak şu an için gigafiber planlamaları içerisinde yer almıyor. Mahalle bilgisini de iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz şu anda planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Kısıtlı yatırımları ile uzun süre sektörde yeterli paya sahip olamayacak gibiler. Aylık 80 bin konutra fiber götürme planları vardı bu sene ama daha başlanan mahallelerde bile çok yavaş ilerliyorlar.

• o değilde direk KENDI ALTYAPILARINI GÖSTEREN detaylı bi altyapı daha işe yarar.. tek tek bunların altyap ınerde diye aratcaz mı illa? forumda konusu var gerçi ama o da adres adres bakmak gerek sayfaları...

en azından liste olarak şu şehirlerde şu mahallelerde var şu sokaklarda var denebilir....
    planlananlar için de tahmini tarihler yazılabilir.. bunu ypamak çok mu zor (plananlanan tarihler ötelenecektir illa o kısmını anlarımda gerisi kolay duruyor)

• TurkNet internet altyapı sorgulama nasıl yapılır?

Darısı diğer arkadaşların başına.

• geçen hafta perşembe günü aranıp fiber geçişi için salı gününe randevu verdiler ama ne gelen oldu nede arayan ama pazartesi günü üye olan kişiye çarşamba günü fiber bağlantısı yapıldı ben ise bayramdan buyana bağlanmasını bekliyorum hemde 2 hafta internet hizmeti alamadım çünkü bu kişi bizim elimizde diye özen göstermiyorlar Sözde yoğuluk varmış iyi yeni üye olan adama yoğunluk yokta eski üyeyemi yoğunluk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casusnet -- 13 Mayıs 2022; 10:14:28 >
  • casusnet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • İşbirliklerine para vereceklerine altyapı yatırımı yapsınlar. 1.5 aydır 7-8Mbps hızlarında internet hizmeti veriyorlar. Sıfır hizmet kalitesi,boştur yapsınlar isimlerini de ne aldığımızı daha net bilelim.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Yurt dışı çıkışları çok iyi Türknetin onun haricinde eksileri var tabi ama benim için ping önemli gerisi boş :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.