Bildirim
Türknet İnternet Kopması 2019
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bina girişindeki ankastreyi kontrol edin, adınıza yeni bir tel yok ise, oim den internet arızadan kayıt açın -
Hocam iyide ben ilk gün sorunsuz kullandım.Sonra gitti binayla ilgisi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 Haziran'dan beri bu sorunu yaşıyorum, geçmiş olsun. 2 hafta oldu, 5.6dk'da bir kopma sorunum var.
Farklı modemle deneyin dediler, denedik düzelmedi.
TürkTelekomdan ekip ankastreye baktı sorun yok dediler,düzelmedi.
Ankastreden eve yeni kablo çektirdik, düzelmedi.
Splitter ve diğer modeme giren kabloları değiştirdik, düzelmedi.
2 hafta sonunda TurkNet'in söylediği : Modemi değiştirip deneyin :)), düzelmedi.
Problem yaşadığınızda çernobil 1, turknet 2'dir. -
Sijsyetvar ve btk uzerinden sikayet olusdurun anca oyle geri doner halletmeye calisirlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer eski iss de yalın kullanıp turknet e geçti iseniz, tt ekipleri size yeni bir devre bırakmış olabilir (ev telefonu + internet olarak çünkü turknet ev telefonu ile beraber hizmet veriyor)
ya da bazen abone gitmiş diye devreyi sökebiliyorlar ama bakmıyorlar ki churn (ya da caydırma politikası da denebilir) -
Benim problemim de hemen hemen aynı tarihte cereyan etti. Asus DSL n16 modemi kullanıyorum. Bulunduğum yerde YAPA alt yapısı var ve burada daha önce 1.5 sene boyunca Turk.Net kullanıldı. İzlediğiniz adımları aynen tekrar ettim. Bende de henüz bir gelişme yok. Bazen 4 5 saat kesilmediği oluyor ama onun haricinde sabit 7 dakikada bir önce dsl kopuyor sonra internet kesiliyor. Dsl düzeldiği halde internetin gelmediği durumlar oluyor. Burada da modem arayüzünden elle SNR ayarlarını değiştiriyorum, akabinde düzelip aynı periyotta kopmaya devam ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: marcelo05
11 Haziran'dan beri bu sorunu yaşıyorum, geçmiş olsun. 2 hafta oldu, 5.6dk'da bir kopma sorunum var.
Farklı modemle deneyin dediler, denedik düzelmedi.
TürkTelekomdan ekip ankastreye baktı sorun yok dediler,düzelmedi.
Ankastreden eve yeni kablo çektirdik, düzelmedi.
Splitter ve diğer modeme giren kabloları değiştirdik, düzelmedi.
2 hafta sonunda TurkNet'in söylediği : Modemi değiştirip deneyin :)), düzelmedi.
Problem yaşadığınızda çernobil 1, turknet 2'dir.
Destek kayıtları da loopa alınmış gibi şu şekilde kendi kendine ilerliyor:
-Merhaba ben xx, hattınızda kopma yaşadığınızı görüyorum. Bununla ilgili arıza kaydı oluşturdum.
-TT saha ekipleri arıza incelemesi notu:TT kaynaklı arıza yok.
Twitch üzerinden yayın yapıyorum ve yayınlarımın ana içeriği olan League of Legends yeni bir oyun çıkardığı sırada böyle saçma bir problem yaşadığım için hem izleyici kaybediyorum hem de maddi zarara uğruyorum. ISS değiştirmeyi düşündüm ama bulunduğum konumda bana Turk.Net'ten aldığım upload hızını verebilecek bir ISS yok. Hem internetsiz geçirdiğim yazım mahvoluyor hem de maddi kayıp yaşıyorum.
Eğer çözüm üretebilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim çünkü artık Turk.Net'ten ümidimi kesmiş bulunmaktayım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pon ışığı yanmıyor
- vlan id nedir
- turknet altyapı haritası
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- modemden ses gelmesi
- statik ip öğrenme
- en iyi internet
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknet fiyat 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X