Kurulum dün yapıldı. Oh dedik internet geldi beklediğimize değdi. Dün bir bugün iki internet yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet internet yok
-
-
DSL var mı?
-
İnternet ışığı kırmızı yanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar turknet öğleden beri internetim yok. Gene her zamanki gibi standart oldu bu. Her hafta 5 kez net gidiyor.
Destek NO:37331981
Şuna bak ya listeniz mükemmel birde bunlar bir yerden sonra siliniyor
Öne Çıkar (0 oy)
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınız 2 saat 18 dakika online görünüyor. -
Merhaba, sorununuz devam ediyorsa üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim. -
37331979 nolu kaydı dün itibariyle açtım. Hala internetim yok maalesef. Durumla acilen ilgilenirseniz sevinirim.
Arızanız için saha ekiplerine iş emrini ilettik. Ekipler çalışmasını tamamladığında bilgi vereceğiz. -
Bağlanalı 12 saat olmuşken ne arızası Allah aşkına. 2 günde saha ekibi gelemedi hala...
Sorunun neden kaynaklandığını konusunda ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağız. -
Ortalama 36 saatte dönüş yapılacak bilgisi verildi. 60 saat oldu hala hareket yok.
13.10.2020 tarihinde açılan kaydınız için ekiplerin çalışması devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bilgi vereceğiz. -
Sayın yetkili arkadaşım çalışmalar tamamlanınca zaten haberdar olurum ben. Bana ekipler 3 gündür ne yaptı ne zaman gelecekler ne kadar süreyle internet kullanmamaya devam edeceğim onu söyle. Artık sabrım taşıyor. Bu gün ve yarın gelişme olmazsa başka bir iss'ye geçiş sağlayacağım. Bilginize...
onlarda bilmiyor ki ne yaptıklarını şu gün gelirler şundan gelmediler diye hiç açıklama yok şansa sorun olmazsa güzel sorun olursa Allah’a emanet bende 17 gündür internet için kurulum bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: emrahaktSayın yetkili arkadaşım çalışmalar tamamlanınca zaten haberdar olurum ben. Bana ekipler 3 gündür ne yaptı ne zaman gelecekler ne kadar süreyle internet kullanmamaya devam edeceğim onu söyle. Artık sabrım taşıyor. Bu gün ve yarın gelişme olmazsa başka bir iss'ye geçiş sağlayacağım. Bilginize...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 16 Ekim 2020; 1:48:29 >
Dilekçeniz ulaşmış, 24 saat içinde işleme alarak size bilgi verecekler. -
Arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliğini teknik arkadaşıma ilettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X