Merhaba, konu başlığını görüp kontrol ettiğimde benim de yıllardır kullandığım ipv6 tanımının sonlandırıldığını gördüm. Bunun hakkında 67392704 nolu kaydı açtım. Takip edip ipv6 tanımlamamı yeniden yaparsanız sevinirim. |
Turknet ipv6 durumu (21. sayfa)
-
-
Merhaba, detsek kaydınızı işleme aldık. En kısa sürede talebinizi gerçekletirip size bilgi vereceğiz. -
İşleme aldınız ama yanlış aldınız. Mht'niz ipv6'nın ne olduğunu bilmiyor. Statik ip istiyorum sanıp bana statik ip tanımlamaya çalışıyor.
-
En hızlı şekilde düzenleme yapılacaktır, ben de ayrıca ekiplere bilgi vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 13 Eylül 2023; 10:59:29 > -
Şu an ipv6 tanımlaması yeniden yapıldı ve adres alabiliyorum. Teşekkür ederim. Ama durup dururken niye ipv6 hizmetimi sonlandırdılar anlamadım. Hem de sorunsuz kullanırken.
-
Sistemsel bir hata olmuş olabilir, detayları öğrenince sizinle paylaşabilirim. Keyifli kullanımlar dilerim -
routere ipv6 gelip ipv6 ile internete çıkamayan grubun içindeydim, türk telekom fiber altyapısından artık ipv6 bağlantısı çalışmıyor dediler. FTTH altyapıda olup ipv6 bağlantısı kurabilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 15 Eylül 2023; 17:0:54 > -
FTTB-Ethernet kullanıyorum. İpv6 internette e çıkıyor olsa gerek. Testler den başarıyla geçiyor yani. Faydası varmı anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bu gidişle daha çok var ipv6ya
-
Openwrt router da direk çalıştı hiç ayar yapmadım ekstradan
-
Keyifli kullanımlar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 23 Eylül 2023; 8:31:32 > -
Teşekkür ederim bir şey sorcam, ipv6 da portları engellemiyorsunuz değil mi SSH falan kullanmak istiyorum ben. Çünkü port forwarding yapmaya çalışıyorum çözemedim ipv4 de port forwarding yapmak kolaydı oysa. IPV6 daki port forwarding daha farklı bir mantıkta çalışıyor sanırım bi bilgisayarın 5-6 tane farklı ipv6 adresi var? ipv6 da local ip adres diye bir şey var mı 192.168.1.x filan diye? Port forwarding i çözemedim bir türlü,
-
Konuyla ilgili online işlem merkezinden kayıt açarak uzman ekiplerimizden destek alabilirsiniz. -
E çalışıyor bende? Openwrt router kullanıyorum ama. Hiç bi ayar da yapmadım üstelik. Senin router kısıtlıdır.
-
İpv6 faydasını hissettiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 2 haftadır ipv6'yı kullanıyorum ancak maalesef hala tam oturmamış. İnternete çıkarken, ilk açılışta sayfalar, videolar geç yüklenmeye başladı. Modemi resetleyince 1 gün falan düzeliyor ama sonra sanki şişiyormuş gibi tekrar yavaşlıyor. Kardeşim wowifi kullanıyordu bazen ancak ipv6 açıkken o hizmet çalışmıyor. Kısacası yarardan çok zararı oldu bana, eski haline çevirip deniyorum şimdilik.
-
IPv6 hizmetini kullanan oldumu? Atıyorum bilgisayarıma FTP sunucu kurdum IPv6 lı bir arkadaş (Muhtemelen TurkNET li arkadaş) Benim bilgisayara bağlandı dosyalara ulaştı. Veyahut evimdeki PC de oyun server açtım iIPv6 lı arkadaş direk benim bilgisayarıma bağlana bildi vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 7 Kasım 2023; 23:30:26 > -
iyi de ipv6'de nat olayı (natv6 ve dhcpv6 hususi seçilmediyse) yok ki port yönlendirme olsun.
tüm cihazlar public ipv6 adresi alıp internete doğrudan açık oluyorlar.
mesela nginx 80 portu açık, http://[ipv6_adresi]:80/index.html adresi doğrudan ulaşılabilir oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X