|
Turknet ipv6 durumu (4. sayfa)
-
-
Modem ayarları konusunda yardımcı olabilecekmisiniz örnek Zyxell 8623-T50B
Yukarıda mevcut ayarlarımı paylaştım bir eksiklik var mı ?
Yada elinizde bununla ilgili bir dokuman varmıdır ?
Aşağıdan Modem üzerinde Ipv6 bağlantısı görünüyor ancak google vs.. testlerinde
Ipv6 kullanılamıyor uyarısı alıyorum.
-
Merhaba, ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden mail göndermeniz durumunda ilgili arkadaşlarım size dönüş sağlayarak destek olacaklardır. -
Mail yolladım teşekkür ederim.
-
İlgili arkadaşlarım dönüş sağlayacaktır. İyi günler dilerim. -
Merhabalar
Türknet'den bana gönderilen mailde Zyxell 8623 T-50B modemde yalnızca “V5.50(ABPM.3)b2_F0” Firmware sürümünde Ipv6 nın çalıştığını belirttiler
Yeni sürümlerde Ipv6 desteklenmiyormuş eski sürüme downgrade etmeninde bir sorun yaratmayacağını ilettiler, henüz test etmedim.
-
Merhaba, bu konuda çözüme ulaşamazsanız benimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim. -
Merhabalar
Bahsedilen firmware ile kurulum yaptım 3 cep telefonu, 1 windows 10 PC, 1 Smart TV Philips sorunsuz şekilde Ipv6 olarak internete bağlandı hepsinin kendine ait ip numarası var.
Tek sorun 1 adet Windows 11 Enterprise bilgisayar inatla Ipv6 almıyor çözemedim :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, kademeli olarak Ipv6 atamaları devam ediyor.bekliyoruz
-
hala yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 29 Eylül 2021; 0:58:35 > -
Bu kısımdan modem marka ve modelini kaydedersen süreç hızlanıyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kademeli olarak atamalar yapılmaya devam ediyor. -
Superonline Fiber kullanıcısıyım...Ama internetimden gram haz almıyorum...Ne yaptıysam ne ettiysem kaliteyi sağlayamadım...ipv6 kullanan arkadaşların yorumları nasıl?...İnternetlerinden memnunlarmı?...Tarifem bitmek üzere...Hatta Turknet'e de başvurdum...Yorumlarınızı merakla bekliyorum...
-
Ahım şahım bir değişiklik olmuyor uzun süredir kullanıyorum bana pek faydası olmadı çünkü çoğu sunucu hâlâ ipv4 kullaniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
suan son durum nedir bilen var mi ipv6 hakkinda
Kullanıyorum. Ve gayet stabil bazı sunuculara 10 ms bazen 5 ms daha az ping alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ping de fark oluyorsa benim ki zaten hep dusuk
Merhaba, IPV6 konusunda çalışmalarımız devam ediyor, geçebilecek kullanıcılarımıza kademeli olarak zaman içinde IPv6 ataması yapacağız, takipte kalmanızı rica ederim. -
arkadaş ne kademeymiş. açın herkese olsun bitsin
-
Merhaba, bu konuda yeni bir gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X