SAYE ve İPv6 için boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar. Sistem böyle kuruldu bi şekilde işliyor. daha 5-10 sene çoğumuz göremeyiz ipv6 falan |
Turknet ipv6 durumu (3. sayfa)
-
-
ipv 6 umarim uzun surmez gelmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
talep ile olsa ben direk talep ederdim
Hükümet değeşecek zaten 1 yıla kalmadan zaten. Yeni gelen hükümet Telekom firmalarına soluk aldırmaz diye düşünüyorum.
-
Bunun hükümet ile ilgisi yok, halkımız internetin ne olduğunu bilmiyor. İnternet kullanıcılarının hiçbiri ADSL VDSL neymiş haberi yok. İnstagramı yenilediklerinde sayfa yükleniyorsa internet var diyorlar, oyun oynarken ping olduğunda küçük kardeşi döverek pingi düşürüyorlar. Bu ülkede interneti ileri falan gitmez. 10 sene de geçse 10mbit internete 100 lira vermeye devam ederiz
-
Halkın ISS üzerinde pek bir baskısı yok. Rekabet diye bişi yok sayılır. TurkNET bişiler yapmaya çalışıyor gibi. Haklı olarak ticari kurulumlarda az emekle çok kar elde etmeye çalışacak. Bunları dizginlemeye çalışacak bir üst kurum gibi bişi lazım. Yoksa anlaşıp halka 10Mbit interneti 100TL satmaya çalışırlar..
-
evet hala gelişme yok @TurkNetDestek
-
herkes farkli farklimi veriliyor yoksa siz test asamasinda mi almistiniz
küçükçekmece mehmetakif de türknet giga fiber kullanıyorum. ipv 6 bölgemde erişime açıldığına dair bir e posta aldım 2-3 gün önce. gerekli ayarları yaptıktan sonra internete ipv6 ile çıktığımı gördüm ama çoğu site desteklemiyor ve siteler açılmıyordu. o yüzden ipv 6 ve ipv 4 aynı anda açık kullanıyorum. sadece ipv 6 açınca çoğu siteye erişemiyorum örnek donanımhaber - twitch - twitter hatta sitelerin %95i açılmıyor desem yeridir. sadece ipv 6 açıkken erişebildiğim google servisleri. konuyla ilgili desteğe yazdığım kaydı da bırakıyorum alta
-
Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydı üzerinden net uzmanlarımız kontrollerini yaparak size bilgi vereceklerdir. -
vay arkadaş. bi bize gelmedi ipv6
-
İpv6 biz mi aktif ediyoruz yoksa kendi kendine mi açılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ipv6 tanımlaması yapıldıktan sonra modeminizde ayar yapmanız gerekiyor. -
cloudflare kullanıyor o site ipv4 ü ipv6ya yönlendirebiliyor sorun olmaz ama port açıcam diyorsan home webserver yapacaksan o zaman başka...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowWyverncloudflare kullanıyor o site ipv4 ü ipv6ya yönlendirebiliyor sorun olmaz ama port açıcam diyorsan home webserver yapacaksan o zaman başka...
daha geçiş yapmadı site bekliyorlar
-
opera vpn ipv6 için geçici olarak çözüm sunabilir tek dezavantajı yavaş olması...
Diğer zorlu alternatif openvpn sunucusu aylık 30liraya yurtdışında ipv4+ipv6lı sunucular var ayrıca statik ip ve nginx ile lokal ağa port yönlendirebiliyorsun yani statik ipyi 25liraya almak mantıklı değil...
-
Merhabalar Zyxell 8623 T50B modelde nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor
Wan ve Lan bilgilerinde Ipv6 görünüyor ama google üzerinde test ettiğimde kullanılmıyor uyarısı alıyorum.
Lav Ipv6 Etkin
Wan ön ek yetkilendir Default
Lan Ipv6 adres atama kurulumu Stateless
Lan Ipv6 DNS atama kurulumu RA & DHCPv6 Sunucusundan
DNS Sorgu senaryosu IPV4 / IPV6 Dns sunucusu
Wan arabiriminde özel bir ayar pek yok onda IPV4 / IPV6 Dualstack seçili
Kullandığım bilgisayar Ipv6 adres almıyor DHCP sunucusu Ipv4 dağıtıyor bir şeyleri gözden mi kaçırıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
nezaman gelecel ipv6
TurkNet Gigafiber kullanıcısıyım. Modem kurulumunu aşağıdaki şekilde yaptım. Galiba bölgemde aktif olduğunda IPv6 kullanımı devreye girecektir. Modem arayüzünü kontrol ettim de başkaca bir ayar da gözükmüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X