Şimdi Ara

Turknet ipv6 durumu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
29.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı konu linki ile gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

PM gönderdim. Teşekkürler.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacağım
  • Benim de tanımlamam yapıldı modem de ipv6 alıyor gozukıyor fakat testlerde gecemiyor. Ne yapmam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an İçin geçiş yapabiliyormuyuz acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba tanımlama bu sabah bana da yapıldı, ancak testleri bende geçemiyorum ve cihazlarımda ipv6 serinden ip almıyor. Modomim TP-Link Archer VR300 ayarları kendim yapmıştım ancak bilgili arkadaşlar göz atabilir mi yanlış bi ayar mı var çünkü ISS tarafından sadece DNS geldi ipv6 IP adresi gelmiyor. IPV4 de sorunsuz olarak devam ediyor.

İnternet Durumum:

Turknet ipv6 durumu

DHCP IPV6 Ayarları:

Turknet ipv6 durumu

DHCP IPV4 Ayarları:

Turknet ipv6 durumu

DSL Ayarları:

Turknet ipv6 durumu

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte konu linkini iletir misiniz?

PM üzerinden ilettim, teşekkürler.

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacağım
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı konu linki ile PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • @TurkNetDestek Benimde keenetic dün gece den beri ipv6 çalışmıyor, ipv6 adresleri alıyor fakat hiçbir şekilde ipv6 url modemden bile ping yemiyor.

• herkes gelecek mi ip 6

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün banada geldi IPv6. Fakat Mikrotik Routerde ayarı yapamadım sanırım..

PC ağ bağlantı ayarlarına tıkladığımda IPv6 DNS Sunucusu IP alamamıi görünüyor. Sizde durum nedir?

Turknet ipv6 durumu
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Modem veya router ınızdan ipv6.google.com adresine ping atabiliyor musunuz ?

Aradığınız için teşekkür ederim. İş yerinde olduğum için telefonda söylemiş olduğunuz ayarları şimdi kontrol ettim. Ayarlar ipv6 için yapılmış durumda. ipv6 yı kapatıp tekrar açtım. Yine aynı durum söz konusu. IP alıyorum ancak ipv6 ile bağlantı sağlayamıyorum. Doğal olarak ipv6 testlerini geçemiyorum.

Aşağıdaki maili göndermişsiniz fakat buradaki söylenenleri 1-2 ay kadar önce zaten yapmıştım. Modemimin firmware yazılımı güncel. Yalnız mailde verdiğiniz yazılım benim modemime ait değil. Bendeki model Zyxel VMG3312-T20A. Zyxel ile de görüşmüştüm. Tüm ayarlarım doğru.

Değerli Turknet'li

1591*** aboneliğinize ait, 49816383 numaralı destek kaydınızın son durumu ile ilgili temsilcimizden yeni bir mesajınız var :

Merhaba Sistemde tanımlı olan numaradan sizinle iletişim sağladım Modeminizin güncellemelerinin tamamlanması gerekiyor. Modeminizde yüklü bulunan versiyonun “V5.50(ABPM.3)b2_F0” olması gerekmektedir. Eğer değilse adresinden güncelleme yapabilirsiniz. Bundan sonra süreç otomatik devam eder ıp alırsınız ek olarak Menü > Ağ Ayarı > Ev Ağı adımları sonrasında karşımıza gelen sayfada “IPv6 Etkin” seçeneğini işaretli değilse işaretliyoruz ve "Uygula" ya tıklıyoruz. Modem üretici firmanız ile de görüşme sağlayabilirsiniz. İyi Günler Dilerim .https://ext-tnfiles.turknet.net.tr/V550ABPM3b2_F0.rar

İlginize teşekkürler. IPv6 tam manası ile aktif olduğunda yine deneme yaparım.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Router ve PC CMD den denedim. Olmadı

Turknet ipv6 durumu
  • bende ip alıyor ama testleri gecemiyor ipv6 internet erişimi vermiyor.

Turknet ipv6 durumu
  • Router DNS Menüsüne baktım Dinamik olarak IPv6 DNS leri almış. Ama routerden bile ipv6.google.com a ping atılmıyor..

Üste menuel google DNS ekledim.. Belki daha bugün devreye alındığı için server tarafında ayar yapılması gereken bir kaç şey vardır..

Turknet ipv6 durumu
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

Demekki sistemsel Yai TurkNET tarafından bir sıkıntı olmalı..

Sizin ne kadar dır böyle?

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

benim de dun tanımlandı her turlu ayar denedim ama testleri gecemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.