|
Turknet ipv6 durumu (10. sayfa)
-
-
Çanakkale merkez barbaros mahallesinde ipv6 hizmetiniz mevcut mu?
-
PM üzerinden detaylı bir şekilde paylaştım. Santrallere göre değişiklik gösterebilir, net bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım. -
Mikrotik router kullanıpda TurkNET den IPv6 hizmet alan varmı? İnternetden gördüğüm ayarları yaptım başaramadım. Mikrotik kullanan varsa ayarlar konusunda yardımcı olabilirmi? Sorun Router ayarlarındamı yoksa TürkNET sunucusundamı bilemiyorum. Türk Telekomun verdiği TP link Archer CV5 router IPv6 desteği yok sanırım bir ayar göremedim. Bu yüzden TP link i deneyemedim. Direk laptopun ethernet girişini ile denemek mümkünmü MAC adres değiştirme VLAN pppoe ve ipv6 client ayarları nasıl yapılır oda ayrı bir sıkıntı..
Aşaıdaki resimde görülüğü üzere ip alımı mevcut ama erişim yok..
-
bana da ıpv6 tanımlandı modem üzerinden gerekli ayarları yaptım modemde ıp alındı olarak görünüyor ancak cihazlarda ıpv6 görünmüyor.
-
VMG8623-T50B modelinde ıpv6 kullanabilmek için firmware güncellemesini nereden indirebilirim
-
Merhaba, sorun yaşıyorsanız ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
FTTB-Ethhernet alt yapıdan TürkTelekomun verdiği TP-Link Archer CV5 model normal kullanımda IPv6 yok. Bu routere IPv6 için müdahale edebiliyormusunuz?
-
ipv6 istedim turknet den 2 günde aktif edildi.
Asus N17u modemde ayarları yaptım birkaç deneme yanılma ile sonuç başarılı
-
Sorun nedir sizce
modem tplink archer c5v
-
manuel dns adresine hangi veriyi girdiniz modemdekı
-
bu mu ?
-
evet tesekurler archer cv5 de olmuyor :((
-
Ben şu olayı anlamıyorum, destek kaydı oluşturdum ipv6 için. Bana şu anda test aşamasında açılınca herkese verilecek dendi. Peki burada "başvurdum, açtılar" diyenler neden açılıyor, yani bunun bir standartı olmalı. O zaman bana test aşamasında veremeyiz demeyeceksin. Gerçekten inanılmaz.
-
root erisimiyle oluyor diye biliyorum c5v
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin alt yapı nedir? FTTH / FTTB-Ethernet / VDSL vs.. Router Archer CV5 dimi?
-
Evet o sekılde Tum ayarları denememe ragmen modem ipv6 dan ip alıyor fakat cihazlar cıkıs yapmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daireye kadar fiber aynen archer cv5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ipv6 ile ilgili sorun yaşıyorsanız ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X