< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet ipv6 durumu (11. sayfa)
-
-
Turknet den gelen cevap ta bu artık ya modem ureticisinden ayarlar yada guncelleme isteyecegiz yada deneyerek sonuca ulasmaya calısacagız archer cv5 icin
Merhaba,
Modeminizdeki firmware ya da konfigürasyon kaynaklı IPv6 ile internete çıkamıyor olabilirsiniz. Bu durumun bir çok modemde yaşandığını söyleyebiliriz. Daha doğru konfigürasyon için modem üretici firmasından destek almanızı rica ederiz. Hizmetinizle alakalı yapabileceğimiz bir müdahale bulunmamaktadır.
İyi günler dileriz.
-
Bazi modemlerde ipv6 çalışmıyor. Ayarlarda olsa dahi. Guncel bir modem sart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde tamamen kullanıcı tarafından konfigürasyon edilebilir mikrotik router var en son yazılım yüklu. İnternet den buldugum ayarları vs yaptım ip6 alıyor ama çıkış yok.ipv6 ile kesin çalışan router bulup test etmek gerek sanırım. Elimde CV5 var ama root olayını bilmiyorum. Archer CV5 de ipv6 sorunsuz kullanan var ise ısrarla denemek isterim.
Birde TP Link 9970 TTNet VDSL modem var bunda ipv6 desteği varmı bilmiyorum. Varsa bunuda deneyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ipv6 lı mail adresine iletince hattıma tanımlama yapıldı ve hemen geçtim, ilginç bir durum gerçekten.
-
arkadaslar ipv 6 tanımlamak için uygulamadan müşteri hizmetlerine mesaj atabilirsiniz
İpv6 kullananlar router modellerini yazabilirlermi
Modem: TP-Link Archer VR300
Access-Point Router: TP-Link Archer C60
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gelişmiş->Ağ->Internet ayarlarında IPV6 Adresleme türü SLAAC olarak seçilmeli o zaman ip alıyor 👍🏻
İp aldığım halde internet baglanmiyor nasıl bu sorun cozebilirim bu arada ip geldi teşekkür ederim
Rica ederim, LAN ayarlarında IPv4 ve IPv6 da aktif olmalı. IPv6 kısmında adres türü DHCPv6 seçili olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 26 Ocak 2022; 22:56:43 > -
İpv6 tanımlandığında CGNAT havuzundan çıkılıyor mu? ipv4 ü kapatmalı mıyız tamamen @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 27 Ocak 2022; 0:34:52 > -
Sadece ipv 6 kullanamiyormuyuz
Kullanıldığında cikiliyor
LAN ayarlarında IPv4 ü devre dışı bırakırsanız IPv6 kullanırsınız sadece, sanırım IPv6 ile yalnızca IPv6 desteği sunan websitelerine erişim sağlanıyor
İpv6 aldığım zaman wifi internet erişimi olmadığını gosteriyor
Merhaba, eğer Ipv6 da sorun yaşıyorsanız ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
İpv6 tanımlandığında CGNAT havuzundan kesin çıkılıyor mu? ping süresi vs düzeliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X