Şimdi Ara

Turknet ipv6 durumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
8
Favori
29.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IP adresini çözmüş ama geri dönmemiş görünüyor. Router ı iptal edip doğrudan ethernet üzerinden IP alacak mı buna bakmak lazım.

Router da Wan a takılı olan ethernet kablosunu bilgisayara takıp windows üzerinden

Çevirmeli bağlantı kur > internete bağlan > genişbant (pppoe) > kullanıcı adı ve şifreyi girip (@turk.net li olan) > bağlan.

Windows ta ipv6 çalışıyorsa routerınız desteklemiyor olabilir.

Windows ta ipv4 çalışıp v6 çalışmazsa sorun Türknet kaynaklı. ipv4 olarak ta çalışmazsa ayarlarınızda sorun var.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

MAC adresi clonlayıp ve VLAN oluşturup PPPoE yi bu VLAN üzerinden yapmak gerekiyor.. Yarına nasıl yapıldığınız öğrenmeye çalışırım

• Ben de bugün IPv6'ya geçiş yaptım. İlk yaptığım testlerde desteklemediğini söyledi. Sonra modemi sadece IPv6 moduna aldım, bağlantı yoktu. Tekrardan modemi IPv4/IPv6 moduna alınca testler başarılı oldu. ya da o an santralden bir şey yaptılar emin değilim.

Şu an durum bu;

Turknet ipv6 durumu

Turknet ipv6 durumu

Turknet ipv6 durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 21 Ocak 2022; 14:46:41 >

• scansoz kullanıcısına yanıt

hangi marka modem kullanıyorsunuz acaba ayarlar nasıl tam olarak

• hhd82 H kullanıcısına yanıt

Asus DSL-N17u modemim.

Birkaç sayfa önce ayarlarımı paylaşmıştım; https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151432921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 21 Ocak 2022; 15:39:17 >

tplink archer c5 modem de denememe ragmen modem ip alıyor testler ve baglantı basarısız.

• Turknet ipv6 durumuRuslan Ruslanyoutube
    mikrotik ipv6
    https://www.youtube.com/watch?v=dyBgsd7Hhng

Buradaki ayarlamaları da defalarca yaptım IPv6 testi hep başarısız. Artık destek kaydı açtım. Bakalın ne çıkacak..

Destek Numarası: 49859775 @TurkNetDestek

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    DSL ayarlarında IPV6 Adresleme türünü Slaac seçince ipv6 ile ip de geldi modemde ipv6 desteği tamamiyle sorunsuz çalıştı.

Turknet ipv6 durumu

Turknet ipv6 durumu

Turknet ipv6 durumu

TP-Link Archer C60 cihazımda da IPV6 menüsünde Pass-Through (Bridge) modunu seçince bu Kablosuz Router’a bağlı cihazlarımda IPV6 üzerinden ip aldılar.

Turknet ipv6 durumu

Turknet ipv6 durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 22 Ocak 2022; 1:23:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız işleme alınmış. En kısa sürede uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçecek.
  • Ben nasıl anlayabilirim ipv 6 olduğunu modem de lan bölümüne baktığımda mac adresi ip adresi var gorunuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek ipv6 var fakat 2 gündür çalışmıyor ipv6 desteğe'de yazdım fakat halen düzelmedi.

Edit: ipv6 ile ilgili çalışma varmış.

Turknet ipv6 durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat174 -- 22 Ocak 2022; 20:4:58 >
  • cat174 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim ipv 6 olup olmadığını nasıl anlarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ipv6 geçince cgnat havuzundan çıkıyor muyuz? ona göre bende turknete geçeceğim.

bir de imkan varsa ethernet kablosu ile modeme bağlanıp dener misin?

Ethetnet ile baglı diger telefon tablet box lar da aynı şekilde

https://ipv6test.google.com/

Testi gecemiyor ip alıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ipv6 ile ilgili şuanda çalışma varmış.

• cat174 kullanıcısına yanıt

Bendeki Mikrotik Routeri bir türlü IPv6 ile internete çıkamadım. IPv6 alıyor fakat ipv6.google.com a ping bile atılmıyor. Hiç hareket yok. Routeri yapılandıramadığımdan şüğhaleniyordum. İnşallah sıkıntı bu çalışmadan dolayıdır..

• ipv6 geçince cgnat ortak havuzdan çıkabiliyor muyuz turknette?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.