IP adresini çözmüş ama geri dönmemiş görünüyor. Router ı iptal edip doğrudan ethernet üzerinden IP alacak mı buna bakmak lazım. Router da Wan a takılı olan ethernet kablosunu bilgisayara takıp windows üzerinden Çevirmeli bağlantı kur > internete bağlan > genişbant (pppoe) > kullanıcı adı ve şifreyi girip (@turk.net li olan) > bağlan. Windows ta ipv6 çalışıyorsa routerınız desteklemiyor olabilir. Windows ta ipv4 çalışıp v6 çalışmazsa sorun Türknet kaynaklı. ipv4 olarak ta çalışmazsa ayarlarınızda sorun var. |
Turknet ipv6 durumu (9. sayfa)
-
-
MAC adresi clonlayıp ve VLAN oluşturup PPPoE yi bu VLAN üzerinden yapmak gerekiyor.. Yarına nasıl yapıldığınız öğrenmeye çalışırım
-
Ben de bugün IPv6'ya geçiş yaptım. İlk yaptığım testlerde desteklemediğini söyledi. Sonra modemi sadece IPv6 moduna aldım, bağlantı yoktu. Tekrardan modemi IPv4/IPv6 moduna alınca testler başarılı oldu. ya da o an santralden bir şey yaptılar emin değilim.
Şu an durum bu;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 21 Ocak 2022; 14:46:41 >
-
hangi marka modem kullanıyorsunuz acaba ayarlar nasıl tam olarak
-
Asus DSL-N17u modemim.
Birkaç sayfa önce ayarlarımı paylaşmıştım; https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151432921
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 21 Ocak 2022; 15:39:17 > -
tplink archer c5 modem de denememe ragmen modem ip alıyor testler ve baglantı basarısız.
-
Buradaki ayarlamaları da defalarca yaptım IPv6 testi hep başarısız. Artık destek kaydı açtım. Bakalın ne çıkacak..
Destek Numarası: 49859775 @TurkNetDestek
-
-
Merhaba, destek kaydınız işleme alınmış. En kısa sürede uzman ekiplerimiz sizinle iletişime geçecek. -
Ben nasıl anlayabilirim ipv 6 olduğunu modem de lan bölümüne baktığımda mac adresi ip adresi var gorunuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@TurkNetDestek ipv6 var fakat 2 gündür çalışmıyor ipv6 desteğe'de yazdım fakat halen düzelmedi.
Edit: ipv6 ile ilgili çalışma varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat174 -- 22 Ocak 2022; 20:4:58 > -
Merhaba, PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
Benim ipv 6 olup olmadığını nasıl anlarim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ipv6 geçince cgnat havuzundan çıkıyor muyuz? ona göre bende turknete geçeceğim.
-
bir de imkan varsa ethernet kablosu ile modeme bağlanıp dener misin?
-
Ethetnet ile baglı diger telefon tablet box lar da aynı şekilde
https://ipv6test.google.com/
Testi gecemiyor ip alıp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ipv6 ile ilgili şuanda çalışma varmış.
-
Bendeki Mikrotik Routeri bir türlü IPv6 ile internete çıkamadım. IPv6 alıyor fakat ipv6.google.com a ping bile atılmıyor. Hiç hareket yok. Routeri yapılandıramadığımdan şüğhaleniyordum. İnşallah sıkıntı bu çalışmadan dolayıdır..
-
ipv6 geçince cgnat ortak havuzdan çıkabiliyor muyuz turknette?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X