< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Fizanda ki Tekirdağ ne demek ? ne yapalım yani bizim ilimizde Gigafiber önce aktif oldu diye kullanmayalım mı ? Demekki onlara göre Tekirdağ Fizanda değilmiş ki senin ilinden daha önce aktif oldu burda gigafiber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 22 Ağustos 2022; 2:16:4 > -
Merhaba, her bölge için yatırımlar devam etmektedir. adresinden talep olarak adresinizi iletebilirsiniz.
-
Bu yatırımları biz neden göremiyoruz.
-
Proje ekiplerimiz bu süreci takip etmektedir, gelen taleplerle planlamalar değişiyor. Her bölge için aynı anda çalışma başlatmamız maalesef mümkün olmamaktadır. -
gebze için bi gelişme var mı? @TurkNetDestek
-
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Yok gelmeyede niyetleri yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gebze ile protokol anlaşması imzalanmış Gebze’deki arkadaşlar 1-2 seneye altyapı gelir.
Zinnur BüyükgöztwitterZinnur Büyükgözhttps://twitter.com/zinnurbuyukgoz/status/1543868169189818368?s=21&t=uQo4dI_RB7JT2zi2vzvBgA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@TurkNetDestek Gigafiber Darıca'da hangi mahallelere gelecek ?
-
Planlarımız hakkında bilgi veremiyoruz ne yazık ki. Altyapı taleplerinizi bizlere üzerinden bildirebilirsiniz. GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımıza devam ediyoruz 🙏
-
Daha önce veriyordunuz ama şu mahalle bu mahalle şeklinde.
Piri reis ve Bayramoğlu mahallesini öğrenmek istiyorum.
Merhaba, evet daha önce bu şekilde mahalle bilgisi iletiyorduk ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an lokayson bilgisi maalesef iletememekteyiz. -
Şimdi ben nereden bileceğim gelip gelmeyeceğinizi?
adresinden talep olarak bölgenizi iletebilirsiniz. Her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir. Bölgenizde bir çalışma başlaması durumunda size bilgi veriliyor.
-
İyi bakalım bekliyorum.
Gebze'den yıl sonuna kadar taşınırım herhal. Tam lazım iken böyle olması üzücü.
-
Yani diyorsunuzki daha önceden planda olan tüm herşey söylenen herşey boşa gitti şimdi talep toplayip yolumuza devam ediyoruz 1 sene boyunca bu forumdaki kişilere resmen hayel ürünü gösterip beklettiniz bu davranışınızı kınıyorum.
-
@TurkNetDestekşaşırtmıyor.Bunların fiber getireceği yok getirselerde çok geç getirecekler onu anladık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X