gelmeyeceği için hiç beklemiyorum. önemli olan SAYE ama bu konuda hiç gelişme yok. |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
docsis olupda gigabit paketler bile vardı amerikada bizim halimiz internet olarak gerçekten çok kötü
-
Önce Arapçeşme'ye gelir herhal, Belediye orada çünkü.
-
yenikent mah ve çevresine gelir, gerisi İMKANSIZ.
-
Altyapı taleplerinizi bizlere üzerinden bildirebilirsiniz. GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımıza devam ediyoruz 🙏
-
https://www.gebzeyenigun.comGebze Belediyesi'nden internet protokolühttps://www.gebzeyenigun.com/404.html
-
sadece HAYAL, telekom fiberi getirmemek için takla atıyor bunlar mı getirecek. kazı falan yapamazlar.
-
GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımız devam ediyor. Binanızda desteklemesi halinde geçiş süreciyle ilgili biz sizlerle iletişime geçiyoruz. -
Hayal olabilir ama getirirlerse benim için hayal olmaz. Haberdeki şehirdeyim ve mahallelerden birindeyim.
-
Var mı bi gelişme Mustafa paşa mahallesi için talep yap demeyin yaptım herhangi bi gelişme var mı diye soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, planlanan bölgelerle ilgili ya da aktivasyon tarihleri ile ilgili bir bilgi veremiyorum. üzerinden gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.
-
kazı yapamazsınız bu imkansız ama telekomu razı edebilirseniz onun kablo kanallarını kullanabilirsiniz.
-
Cimer'e bilgi edinme başvurusu yapmıştım cevap geldi.
quote:
Söz konusu protokol kapmasında fiber internet çalışması bayram sonrası Arap çeşme Mahallesinde başlanacak olup, diğer mahallerde yıl sonuna kadar bitirmesi öngörülmektedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darıca yok mu? Sadece Gebze’de mi başlayacaklarmış
Onu bilmiyorum bana gelen cevap bu şekilde.
-
Kocaeli Derince ve izmit yok mu?
Merhaba, sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Arapçeşme Mahalle tarafında çalışmalara başlanmış görünüyor, topluluk grubunda Gebze"de Arapçeşme mahallesinde ikamet eden bir arkadaşımız bu görseli paylaşmış, galiba yıl sonuna kadar diğer mahalleler biter görünüyor darısı diğer illere hayırlısı olsun.
-
Bir yerlerden başlamaları güzel. Aynı anda kaç bölgede çalışma yapabilecek ekibi var merak ettim doğrusu. Eğer tek bir ekiple bu işi yapmaya kalkıyorlarsa yıl sonuna ancak 2 3 mahalle bitirirler.
Bizim Derince'de yine 2024'e kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X