Yanlış bilgi vermeyin Arapçeşmede geçen hafta binalara turknet drop kablolarını çektiler. Türknete güveniyorum, en kısa zamanda fiber kutularını takacalarına inanıyorum. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler. TurkNet'e bende güveniyorum açıkcası gelişmeleri heyecanla takip ediyor olacağım Mustafapaşa mahallesinede yıl sonuna kadar gelmesini umuyorum.
-
Merhaba, çalışmalarımızı en hızlı şekilde sürdürmekteyiz. sayfamızdan adresinizi ileterek gelişmeleri takip edebilirsiniz.
-
Merhaba, Oraya zaten adresimi bildirdim ancak henüz bana oradan bilgilendirme gelmedi Gebze Mustafapaşa mahllesinde oturuyorum benim bölgemde çalışmaya başlanmadığı için gelmediğini düşünüyorum. Kocaeli genelinde bilgilendirme yapmıyor sanırım.
Gigafiber istiyorum butonu eklendiği ilk hafta içinde adresimi belirtmiş olmalıyım tam zamandan emin olamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grage120 -- 5 Ağustos 2022; 16:0:47 > -
Bölgenizde bir çalışma planı olması durumunda bilgilendirme yapılacaktır. -
göstermelik 3-5 binaya çekilebilir bunun bir maliyeti olmaz. d100 altındaki mahallelerde 1 cm turknet kablosu görmedim. ama t.telekom bu ara fiber kutuları koymaya başladı. sol hala iki site haricinde yok, yıllardır iki adet site dışına çıkmadılar.
-
arapçeşme mahallesi aynen
-
adamlar balkon hizasından kablolama yapıyor (hoş halen bizim buraya uğrayan yok) bunun karı kışı yagmuru var ileride sorun çıkartmaz umarım
bu işlemler yetişmeyecek gibi duruyor benim tahattüt de 10. ayda bitecek türk telekom ile el sıkışmakta istemiyorum 24 ay için :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amatörttl -- 6 Ağustos 2022; 0:10:22 > -
Merhaba, altyapı süreçleri uzayabiliyor. Ekiplerimiz en hızlı şekilde her mahalleyi tamamlamaya çalışmaktadır. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak paylaşmanızı rica ederim, adresinizde bir gelişme olması durumunda bilgilendirme yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 6 Ağustos 2022; 8:14:46 > -
Bir arkadaş tarafından Arap çeşme mahallesinden ufak bir görüntü darısı Tatlıkuyu mahallesine ve çevresine @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 6 Ağustos 2022; 17:3:24 > -
Mustafa paşa mahallesi için çalışma tarihi belli oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışmalar şükür başladı. En azından bir ucundan tuttuk. İnşallah Derince Belediyesi sorun çıkartmazda bir an önce burada da çalışmalar başlar. 2023 sonu gibi bu iş biter. Daha da ne TT ile ne SOL ile işim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. -
Hocam burası neresi ?
-
Kocaeli/Gebze Güzeller mahallesinde herhangi bir çalışma var mı veya devam ediyor mu? Oturduğum yere yaklaşık 3 yıl önce geldik ve halen ADSL kullanıyorum.VDSL'e geçmek çağ atlamak gibi bir şey oldu benim için artık.TürkNet Güzeller mahallesinde çalışma yapıyor mu bilgi alabilir miyim? @TurkNetDestek
-
Buraya asmışlar afişi. Umarım çevre mahallelerde de bir an önce başlar çalışmalar.
https://www.google.com/maps/@40.8106574,29.4488015,3a,75y,128.52h,98.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR21Po7CQgcWlriC4MDClTw!2e0!7i13312!8i6656
-
göstermelik hareketler, turknet fiberin geleceğine inanan varsa acilen bakırköy'e yatsın. bizim mahallede sol cüler kapı kapı dolaşıyordu dedim tamam fiber geliyor. herifler adsl ve superbox satmak için dolaşıyormuş,komedi.... tüm rezilliğine rağmen yinede T.telekom fiberi getirdi. artık diğerleri havayı alır. turknet veya sol 20 yıl sonra geldi diyelim ben almam. özel gıcıklığım var bunlara. neden 20 yıl dedim çünkü 17 yıl önce kablonet altyapısı gelsin diye başvurdum hala ses yok,bunlar da aynı kafa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 7 Ağustos 2022; 15:5:24 > -
Hangi sokaktaki?
-
1050 sokak değil mi bu? HZ.Ömer camisine giden yol?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X