Bana kalırsa hocam özel telekomünikasyon firmalarıyla anlaşma yaparak ve yardım alarak bazı bölgeleri çalışma konusunda hızlandırabilir gibime geliyor umarım en kısa zamanda herkes bu hizmete kavuşur. hayırlısı |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Merhaba @TurkNetDestek Kocaeli Körfez Fatih mahallesi planlanan bölgeler arasında mı ?
-
Merhaba, sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Ben daha önce talepte bulunmuştum ancak sonradan forumda bu konuya denk geldim ve mahallemde planlanan bir çalışma var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum. Konuda gebze ve darıca gibi diğer illerin hangi mahallelerinde çalışma yapılacağı yazılmış ancak körfez hakkında bir şey görmedim. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Aynı şekilde körfez yavuz sultan selim mahallesi için de. Özellikle körfez kent ve civarı nüfusun yoğun olduğu yerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gebze arapçeşme mahallesine hizmetiniz ne zaman gelecek bilgi verirmisiniz
-
toplu konut olmadığı sürece gelmezler. onlar şimdi para kazanabilecek kalabalık konut projesi peşinde. hele öyle 1-2 katlı ev, hayal kurmaya bile gerek yok.
-
hocam mahalleye fiber için geçtiğimiz kış borular döşendi türknet gelmezse telekom gelecek
-
o senin dediğin turkcell superonline oluyor karıştırıyorsun bence ben gördüm istanbulda 2 katlı müstakil eve gelen arkadaşlarımında var :) eski tip mahalle bide
-
adamlar karşımızda 2 katlı evden balkon hizasından kablo geçtiler açıktan yer altından değil
ama biz karşısında 18 + 18 36 haneli siteyiz bizde bi ilerleme olmadı
-
Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir😇 -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. -
Merhaba daha önce defalarca bilgi verilmiş şuan ne değişti de bilgi verilmiyor.
-
Evet daha önce bu şekilde mahalle bilgisi iletiyordum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. -
Anladım teşekkür ederim.
-
teşekkürler bilgilendirme için bugün biraz yaya olark gezindim durum pek hızlı ilerleyecek gibi durmuyor alt caddeye kadar siyah kablo çekecez dediler bizim tarafa dahi geçmediler bir paralel de kablo toplu olarak bırakılmış :(
-
boşuna hayal görmeyin gebze gibi çarpık yere gelmez o fiber, geleceği yer Yenikent mah. toplu konutlar. zaten yatırıma orada devam ediyorlar. hele arapçeşme,mevlana,inönü,güzeller,sultanorhan gülüyorum sadece,gelmezz. E5 altına hiç hayal etmeyin zaten. haa Osman yılmaz'a gelebilir, orada zaten sol ve uydunet var. Bunların olayı sol ve uydunet ile rekabet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 4 Ağustos 2022; 1:6:12 > -
Merhaba, projeyi en hızlı şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Sırası ile ekiplerimiz her işlemi tamamlayacaktır. -
Merhaba, bahsettiğiniz bölge hangisi acaba?
-
Tahminimce Arap çeşme olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X