Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
955
Cevap
13
Favori
50.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzeller Mahallesi proje kapsamında gözüküyor ancak artık biz direkt apartman olarak VDSL altyapıya bile razıyız.Gigafiber'e başvurdum ancak ondan yana ümidim pek yok zaten,şayet gelirse çok memnun oluruz kendimi bildim bileli ADSL bağlantı ve sabit 100'ün altına düşmeyen ping değerleri insanın canını sıkmaya başladı.Üniversiteye geçicem halen hızlı internet bana imkansız gibi geliyor.Sadece seçilmiş kişilerin kullandığı bir şey gibi.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

zafer ilköğretime çıkan yol bu arada arapçeşmenin yarısı burada anlaşılan 1062 deyim bende

• power-pc P kullanıcısına yanıt

sizin oralardan önce gebze ye gelecek anlaşılan ama şu var ki ben telekomla kavga ederek araya sonradan adam koyarak adsl bağlattım sonrasında port bekledim 2 yıldır vdsl deyim yani anlayacağın durum beter di eger ttnet hızlı davranırsa ki görülen o turk telekom bu saatten sonra avcunu yalar

• NitroNos kullanıcısına yanıt

HZ.ÖMER Camisine giden sokak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 7 Ağustos 2022; 21:43:26 >
  • xianncx kullanıcısına yanıt

vdsl2 veya fiber için cimer,açık kapı,ilçe telekom ve btk ya başvuru yağmuru yapacaksın. ben bu sayede adsl'den FTTH'a geçtim. şimdi 100 mbps kullanıyorum. turknet ,sol bunları hiç bekleme. hayal bunlar. o fiberi yine T.telekom getirecek.

• @NitroNos Hz Ömer Camiisi yakınları hocam bir arkadaş göndermişti paylaştım aldığım bilgiye göre 10 gün önce başlamış ve yıl sonuna kadar bütün mahalleler bitecek diyorlar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 8 Ağustos 2022; 8:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. TürkNet GigaFiber altyapısında hangi marka OLT cihazlarını tercih ediyorsunuz? Ayrıca OLT cihazlarınızı hangi yerde bulunduruyorsunuz? Türk Telekom santral binasında mı bulunuyor yoksa kendinize özgü santral binalarınız mı var? @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 8 Ağustos 2022; 8:53:13 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFİber süreçlerini proje ekiplerimiz sürdürdükleri için konu hakkında bilgi alıp sizinle paylaşacağım.
    Merhaba, çalışma yapılan bölgeler listesi bizde yer almıyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adresinizi iletip süreci takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 8 Ağustos 2022; 12:56:51 >

• Merhaba gebze Sultan Orhan mah 1153 sokak a gelicekmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eren_1907kk E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje alanları taleplere göre değişiklik göstermektedir. Çalışma yapılacak bölgelerin listesi bizde yer almıyor.
    turknet
    sayfamızdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim.

• Arapçeşme 1044/1 sokağa kablolar geldi ve binalardan bazılarına takıldı. Benim binaya da sonunda takıldı. 1 aya aktif olur diyorlar.

Ayrıca 1046/2 sokak tarafına kalan binalarada buradan kabloyu geçirdiler.

• Merhaba, Benim TurkNet'e olan güvenim ve inancımı sarsacak henüz aksi bir durum olmadı ve TurkTelekom'un fiber kutuyu koyduktan sonra aktif etmesi içn 5 ay uğraşıp sonuç alamadığımı biliyorum. 5 ayın sonunda araya adam sokarak zorla sadece fiber kutuya sinyal vermek için ekip gelmişti. Kutuya sinyal verildikten sonra bir acı gerçek daha ortaya çıktıki kutuyu telekom yanlış yere koymuş bu yüzden müdürlüğe giderek düzeltilmesi için dilekçe vermek zorunda kaldım. Sürecin yine bir 5 ay daha uzamasını kaldırabilecek gibi değildim bu yüzden 2 adam daha araya sokmak durumunda kaldım 6. ayın sonunda binanın içindeki kutu yerine geçmiş ve sinyal verilmiş oldu. TurkTelekom'da yaşadığım şeylerin ardından birde 2 senelik sözleşmeye mahkum ettiler beni! 13. ayımda Sözleşmemi fesh ederek TurkNet'e geçiş işlemlerimi gerçekleştirdim ve tabiki TurkTelekom bana 2100 küsürlük bir fatura gönderdi. Gebze tüketici hakem heyetine şikayette bulundum bu süreç başlamadan TurkNet'e cayma bedeli için talepte bulundum ve indirdim aldım. Yaklaşık olarak 6 ay kadar önce TurkTelekomu şikayet etmiştim ve daha 1 hafta öncesine kadar süreçten karar çıktı. Kararda TurkTelekom'un yasal süreçte savunma yapmadığını ve fatura tutarının iadesine karar verildiği yer alıyordu ancak henüz tamamen sonuçlanmış olmamasına rağmen 1-2 ay içinde paramı geri alacağımı düşünüyorum. Demem o ki TurkTelekom kadar bana acı çektiren bir firma yer yüzüne gelmedi ne yazıkki. TurkNet'e olan güvenim ise şuana kadar 2 farklı binada TurkNet kullanmış olup yıllardır kullanmaya devam ettiğim için telefondan müşteri hizmetleri olmadığı zamanlarda dahi herhangi bir sorun yaşadığımda 1-2 iş günü içerisinde kesinlikle her türlü yaşadığım sorunda yanımda olarak en kısa sürede sorunlarımı çözen bir ekip ile çok memnun edici bir deneyim yaşattılar bana.

Bütün bunlara istinaden eklemediğim onlarca detayda olmasına rağmen TurkNet'e olan güvenimin sebebini açıklayabilmişimdir umarım Başını ağrıttıysam özür dilerim sadece çok fazla hayal olarak gördüğün için böyle bir açıklama yazmak istedim.

@TurkNetDestek Teşekkürler TurkNet.

• grage120 kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz Sağlıklı günler dileirim.
  • TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU]

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU]

1044/1 Sokak, Arapçeşme.

• kavak caddesinden bugun parkın oradan dolaba kablo çekimi oldu hayırlısı bakalım yavaş ilerliyorlar mahalle mahalle yapsalar şu işi iyi olacak zaten bina dağılımını balkon hizasından veriyorlar

• Merhaba yeni binaların yapıldığı alanlarda malesef tt el değiştirip içi boşaltıldığından dolayı altyapı bulunmamakta. Hatta üç yıl önce yeni taşındığım bina da buna dahil. Cimer btk tt sitesinden günde 30 a yakın şikayet kaydı oluşturarak telefon ve telgraf kanunu gereği doğan hakkımı taleb ettiğimi içeren bir metin ve tt çekmek zorunda. Sanırım bir ay sonunda 1000 şikayet kaydım birinin dikkatini çekti ki 10 gün geçmeden evime ftth çekildi. Ftth te ise rezillik hızı 100mbps ve uploadı 8 mbps de sınırlamış olmaları. Hatta burada o kadar altyapı yok ki ne türksat ne başka bir sağlayıcı var. Türksat a da başvurmuştum çekemeyiz demişlerdi fakat hazır döşenmiş boruyu görünce 6 ay sonra onlarda binaya santral kurup etraf binalara hat çektiler. 2 yıl kadar altyapım vae olarak açılmadı ve tt veya millenicom kullanmam gerekti en son geçen bir sorgulattım türknet gördü ve hemen geçiş yaptım. Daha ucuza aynı hizmeti alabilecekken ipv6 ve gigafiber nedeni ile türkneti desteklemeye devam edeceğim. Yaptığım görüşmelerde tt tarafından binaların 3te 2 sinden azında altyapı var olduğu ve sırayla yapılacağı bilgisi veriliyordu. Eski yapıların olduğu yerlerde genelinde var iken yeni yapılan bina ve alanlarda altyapı adına birşey bulunmamaktaydı. Sizi dörtgözle bekliyoruz @TurkNetDestek hatta yeraltı iletişim rogarlarını kullanabiliyorsanız binama çkilmiş boru bulunmakta binama santral kurup çivara burdan dağıtım yapabilirsiniz. Adresim sultan orhan mahallesi 1129 sokak Gebze/KOCAELİ

• imposss İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi
    turknet
    sayfamızdan da talep olarak iletmenizi rica ederim.

• Güzeller mahallesi proje kapsamında diye biliyorum ancak en az talep yapan mahallede sanırım Güzeller mahallesi,altyapı yok ancak kimse şikayet etmiyor herkes halinden memnun ve bu beni sinir ediyor.Komple bizim sokağın tanıdıklarıma sorduğumda hepsi ADSL 10 mbps ve 0.5 upload alıyorlar ama memnunlar.Bana yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek? Gigafiber'e başvurdum ancak heralde yine tek başvuran benim ona da eminim.Yardımınıza ihtiyacım var proje kapsamında olup ilgi dışı mahalleyiz. @TurkNetDestek

Merhaba, site üzerinden adresinizi iletmeniz yeterli olacaktır. Bunun dışında bizim yapabileceğimiz birşey maalesef bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.