TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Bu yılın sonuna kadar aktif olur.
-
Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum ama binalara kutular takıldıktan sonra aktivasyon işlemleri yapılıyor. Aktivasyon tamamlandıktan sonra başvuru yapan daireler için ekipler gelerek bağlantıları yapıyorlar. -
Kablolar yeraltından mi geliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek dün kontrol ettim online olarak gigafiber başvuruları bulunduğumuz mahalle ve sokaklarda açılmış, sonra farkına vardıkki bizim olduğumuz bina içine sadece kutu takılmamış, muhtemelen yanlışlıkla atladılar yada o gün evde kimse yoktu. Ekiplere söylermisiniz gelip kutuyu takmaları için. Binamızda 2 daire bu altyapıyı bekliyor. Arapçeşme 1053/2 sk. No:5 Gebze Kocaeli
Diğer binalarda resimdeki görüldüğü gibi 1000mbps hat gözüküyor. Bina içi kutularıda bağlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperExpress -- 31 Ağustos 2022; 14:20:50 >
-
Merhaba, sokağınızda sorgulama yaptığınız hangi bina numarası için gigafiber paket bilgisi geliyor? -
KIRMIZI ile çizdiğim yerlerde 1000mbps gigafiber gözüküyor ama yuvarlak içine aldığım yerde gözükmüyor, şu an dikkat ettim karşı binamızda da yok. bizim olduğumuz adada yok sanırım.
-
@TurkNetDestek Planda olan mahalleleri paylaşabilir misiniz?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum :( -
Kontrol edilmesi için proje ekibimize bilgi verdim -
Teşekkürler KRALL!
-
Hocam hayırlı olsun darısı Tatlıkuyu mahallesine :) @TurkNetDestek Sabırla altyapınızı bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 31 Ağustos 2022; 18:27:4 > -
Valla hayırlı olsun demek için biraz erken, türknet mahalleye hattı çekerken bir sürü IQ su düşük arkadaş yok "benim binamdan çekme, benim binama çivi çakma, burdan geçemezsin" vb nedenlerle ekiplere zorluk çıkarttılar, bende bu zorluk çıkartan insanlaraı ikna ettim. Ama şimdi bakıyorum bu arkadaşların binalarına kutular takılmış, bizim bulunduğumuz adaya takılmamış. Bakalım proje ekibine iletilen sorun ne kadar süre sonra çözülecek, gelişmeleri tarih tarih paylaşacağım sizlerle.
-
benim evin önü kazıldı yerden hat geçti ama binaya giriş yapılmadı ya diyorum burada 16 16 32 daire var en az 20 kişi size toplarız diye ama adamlar gitti müstakil evlere tek katlı evlere aparat koydu
-
Rica ederim -
Hocam 1036. Sokakta oturuyorum hemen iki sokak yanimdaki sehit saban tongel parkinin onune gigafiber kutu gelmis ama bizim tarafa kablo cekilmedi sanirsam sadece kutunun karsisindaki sokaklara kablolar gitmis gozukuyor hz omer cami tarafina da kablo cekilecek mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hz ömer caminden yeni yapılan millet bahçesine kadar olan heryere kablo çekildi ve her adaya (ada=yollarla ayrılmış imar parselleri topluluğu) argedit marka fiber dağıtım kutusu koyuldu, bina içlerine kablo çekildi, neredeyse bütün bina içi kutular 10 gün sonra takıldı fakat Gebze, Arapçeşme mah. 1053/2 sokaktaki adayı pas geçmişler (bina içi kutuları takılmamış sadece), halbuki toplasan 5 bina var bu adada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperExpress -- 1 Eylül 2022; 11:25:39 > -
-
Evet bende işaretli olan kısımlarda olduğunu söylüyorum, Hz ömer caminin olduğu kısımda açıldı, başvuru yapılabiliyor. Aşağıdaki görsel hz ömer caminin yanındaki bina için çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperExpress -- 1 Eylül 2022; 12:29:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X