< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Benim anladığım kadarıyla bu işleri taşeron şirkete yaptırıyorlar ve projeleri alan alan ayırıyorlar, bir ekip gelipr kabloları çekiyor, bir ekip gelip ana dağıtıcıları takıyor, bir ekip gelip bina içi kutu takıyor. Önemli olan planlamadaki sıra sanırım.
-
Hatlar çalışmıyor hala galiba.
-
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmaları kademeli olarak gerçekleşiyor. En yakın zamanda adresiniz için de çalışma yapılacaktır. -
25 Eylül e kadar gelmez ise hiç gelmesin bizim buraya yandaki her iki sokakta var aradaki bizim sokak pas geçilmiş resmen
28 eylülde Türk Telekom ile 2 yıl daha devam edecez artık 170 TL de 35 mb e para verilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, konunun linki ile birlikte adres bilgilerinizin tamamını PM üzerinden iletebilir misiniz? Bu konuda bilgi alarak sizinle paylaşacağım. -
Üstadım ekipler halen gelmedi. İletebilirmisiniz Arapçeşme mah, 1053/2 sk no:5 Gebze/KOCAELİ
-
Pm açık adres ve iletişim bilgileri ile gönderimini yaptım teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugun bizim sokaklara kablo cekimine basladilar yan sokagima cekmisler kablo bizimkine de cekecekler eminim sizin oraya da yakinda gelirler hizlica, TT taahut bozacagim sanirsam gigafiber icin umarim cok pahali degildir bozmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm üzerinden yanıt verdim -
Merhaba, PM üzerinden yanıt vermek istediğimde "Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor." uyarısı aldım. Talebinizi proje ekibimize ilettim -
gelmesini hiç beklemiyorum çünkü gelmeyecek. 20 sene sonra ancak gelirler. önemli olan SAYE'nin başlaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 3 Eylül 2022; 1:25:54 > -
Halen gelen giden yok. Ekipler kâle almıyor heralde.
Merhaba, proje ekibimiz Eylül ayı aktivasyon hedefi içerisinde olduğunu iletti. -
Teşekkürler
İlginiz için ben teşekkür ederim -
hangi sokak ki?
-
giga fiberde kullanılan modemi nereye kadar kurulumunu yapıyorlar daireye kadar giriş var mı optik kablonun bu konuda bilgisi olan yazarsa foto atarsa çok sevinirim
verdikleri modemin marka sı nedir
-
@TurkNetDestek Barış mahallesi için altyapı ne zaman tamamlanır? Proje ekibinden bilgi alabilir misin?
-
Darıca’ya ne zaman gelmeyi planlıyor Türknet?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X