Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
50.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam ben de bunu diyorum benim sokagim server kutu seyine daha yakin ama daha uzaktaki sokaklara fiber gitmis ama bizim tarafta yok, acaba hic gelmeyecek mi fiber bu tarafa onu ogrenmek istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim anladığım kadarıyla bu işleri taşeron şirkete yaptırıyorlar ve projeleri alan alan ayırıyorlar, bir ekip gelipr kabloları çekiyor, bir ekip gelip ana dağıtıcıları takıyor, bir ekip gelip bina içi kutu takıyor. Önemli olan planlamadaki sıra sanırım.

• SuperExpress kullanıcısına yanıt

Hatlar çalışmıyor hala galiba.

• MysticBaskan M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmaları kademeli olarak gerçekleşiyor. En yakın zamanda adresiniz için de çalışma yapılacaktır.
  • 25 Eylül e kadar gelmez ise hiç gelmesin bizim buraya yandaki her iki sokakta var aradaki bizim sokak pas geçilmiş resmen
    28 eylülde Türk Telekom ile 2 yıl daha devam edecez artık 170 TL de 35 mb e para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amatörttl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konunun linki ile birlikte adres bilgilerinizin tamamını PM üzerinden iletebilir misiniz? Bu konuda bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Üstadım ekipler halen gelmedi. İletebilirmisiniz Arapçeşme mah, 1053/2 sk no:5 Gebze/KOCAELİ

Pm açık adres ve iletişim bilgileri ile gönderimini yaptım teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugun bizim sokaklara kablo cekimine basladilar yan sokagima cekmisler kablo bizimkine de cekecekler eminim sizin oraya da yakinda gelirler hizlica, TT taahut bozacagim sanirsam gigafiber icin umarim cok pahali degildir bozmak

Pm üzerinden yanıt verdim
    Merhaba, PM üzerinden yanıt vermek istediğimde "Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor." uyarısı aldım. Talebinizi proje ekibimize ilettim

gelmesini hiç beklemiyorum çünkü gelmeyecek. 20 sene sonra ancak gelirler. önemli olan SAYE'nin başlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 3 Eylül 2022; 1:25:54 >
    Halen gelen giden yok. Ekipler kâle almıyor heralde.

Merhaba, proje ekibimiz Eylül ayı aktivasyon hedefi içerisinde olduğunu iletti.
  • Teşekkürler

İlginiz için ben teşekkür ederim
  • MysticBaskan M kullanıcısına yanıt

hangi sokak ki?

• giga fiberde kullanılan modemi nereye kadar kurulumunu yapıyorlar daireye kadar giriş var mı optik kablonun bu konuda bilgisi olan yazarsa foto atarsa çok sevinirim

verdikleri modemin marka sı nedir

• @TurkNetDestek Barış mahallesi için altyapı ne zaman tamamlanır? Proje ekibinden bilgi alabilir misin?

Darıca’ya ne zaman gelmeyi planlıyor Türknet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.