Arapçeşme Mahallesi var mı merak ediyorum. Umarım her şey planlandığı gibi gider. |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Ankarada suan hangi ilçede calismalar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilçe bilginizi gönderir misiniz? -
Merhaba, şu an için Keçiören' in bazı mahalleleri planlama içerisinde yer alıyor. -
Kocaeli - Gebze - Arapçeşme Mahallesi
-
Adresiniz planlama içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyorum -
Anlıyorum. Anlaşılan bu sene olmayacak gibi, yapacak bir şey yok. Peki İstanbul - Tuzla - İstasyon Mahallesi için bir şey var mı veya Postane Mahallesi?
Bu telefonlu Türknet kullananlara Gigafiber gelince telefon iptal mi oluyor?
-
Tuzla şu an için planlama içerisinde yer almıyor ama adrese gigafiber geldiği zaman telefon hattı iptal olmadan dönüşüm işlemi yapılıyor. -
Telefon kullanılabiliyor mu o zaman?
-
Şu anda TurkNet' te kullandığınız telefon hattınız varsa gigafiber dönüşümü yapıldığında da kullanmaya devam edebiliyorsunuz. -
Darıca için gelişme var mı sadece emek mahallesine mi gelecek ?
-
Merhaba, henüz bir gelişme bulunmuyor. -
Gebze Eskibağdat mahallesi planlamalar arasında mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 13 Mart 2022; 18:34:52 > -
Eski bağdat mahallesi mi varmış gebze'de.
-
Caddesi karıştırmışım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EskiBagdatcaddesine türktelekom fiber dolaplar koydu..Tahmini bu yaz ttnet fiber gelir...ttnet çalışanına sordugumda çalışmalar başladı demişti...
-
Sultanorhan plan dahilinde Türknet 2022 diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Mart 2022; 6:57:45 > -
Merhabalar, cadde değil de mahalle bilgisini gönderebilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
@TurkNetDestek merhaba gölcük ve çevresine altyapı getirirseniz çok iyi olur. Gölcükte internet içler acısı.
Gölcük/İhsaniye merkez mahallesi 4400.Sokak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X