Hocam arapcesme mahallesi komple gigafiberlendi osman yilmaz mahallesinin belli bir sokakları sanırsam para yatirdikları için yapıldı sultan orhan mahallesi de kablolama yapıldı fakat çalışma durduruldu fiyatta zam yaptığı için 250 tl sabit fiyat yapıldi herkes şikayette suan fahiş zam yapıldığı için tanıdıklarımın çoğu iptal yapıyor suan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
Merhaba, planlı bölgeler listesi bizde yer almıyor. Site üzerinden adresinizi talep olarak ilettiğinizde, bölgede bir çalışma başladığında bilgilendirme yapılacaktır. -
Acaba Tatlıkuyu mahallesine ne zaman gelecekler
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
-
Evet ne yazık ki forumdaki Turknet çalışanı olan arkadaş bize bilgi veremiyor. Sebeplerini sormak istemiyorum verecekleri cevabı tahmin edebiliyorum zaten. Daha üst mevkilerden konuya samimi cevap verecek açıklama ve veri yaplaşacak bir yetkili olduğunuda düşünmüyorum. Şuan için gebzede çalışmalar bir arkadaşında dediği gibi durmuş gözüküyor ve bunun sebebide muhtemelen yapılan zamlardan sonra kullanıcıların tepkilerini gözlemleyerek planlamada değişikliğe gideceklerdir. Yani 2 ay kadar bence bir çalışma yapmayıp sonrasında mevcut abone durumuna göre yeniden sıralama yaparak rotalarını tekrar çizeceklerini düşünüyorum şahsi olarak. Umuyorum ki yakın zamanda tekrar çalışmalara başlarlar çünkü beklemekten yoruldum.
-
Merhaba, planlı bölgeler listesi bende bulunmadığı için net bilgi iletemiyorum. Adresi talep olarak ilettiğiniz zaman bölgenizde bir çalışma başlaması halinde size bilgilendirme yapılacaktır. -
Gebze'de şuan hangi mahallede çalışma yapıyorlar gören duyan var mı arkadaşlar?
-
Hocam sırada hacı halil mahallesi galiba çünkü bugün 1231 sokağın basındaki a101 var sürekli oraya giderim menzilhane caddesine kadar kablolama yapılmış ayak üstü gidersen görebilirsin binalarda gigafiber kablolarını birde turknet çalışanini görebilir sen sultan orhan Full kablolama yapıldı ne zaman kutulama yapılır diye sorabilir misin bir türlü denk gelmiyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır. Kablolana süreci tamamlandıktan sonra her bina için kutu takılmaya başlanacaktır. -
İnönü Mahallesinde fiber kablolar 1 aydan uzun bir süredir duruyormuş. Çalışmalar yaklaşık olarak ne zaman başlar? @TurkNetDestek
-
Unutmuş olmasınlar :D
-
Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için süreçler hakkında bilgi veremiyoruz. sayfamızdan adresinizi iletebilirsiniz. Hizmet aktif olduğu zaman mutlaka bilginiz olacaktır.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
20 senedir mahalleyi unutmuşlar zaten. Hâlâ 16mbps ADSL bakır kablo. TT sağolsun onda da port yok komşuların kutuya bağlıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan Arapçeşme var diye biliyorum sadece. Sultan Orhan için çalışmalar başlayacakmış ama kazı izinleri çıkmamış hala daha. 2 ay falan sürer diyorlar.
-
Kazı izni çıkmadı o yüzden.
-
Gebzeye taşınalı 1,5 sene oldu ve genel olarak altyapı eksikliği heryerde hakim durumda 20 senede uzun zaman ama tez zamanda sizede altyapının gelmesini diliyorum.
-
Ohoooo ölme eşşeğim yaz gelsin çayır çimen düz gitsin (:
2024'e kadar mustafapaşaya çekseler bari gerçekten upload'ı aktif kullanan biri olarak VDS kiralamaktan kurtarır beni ^^
-
kabloları al iyi para eder uzun zamandır ordaysa :D
-
Hedef 2024.
-
Bugün geçtim oradan bir kutusu açılmış oynanmış zaten. Görevliler mi dokunmuş birileri mi oynamış anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X