< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (34. sayfa)
-
-
Türknet'te bu işe bakan çalışan öyle dedi bana. Sultan Orhan'a gidecek olan kabloların boruları bekliyor mesela hala daha.
-
Merhaba, bazı durumlarda yasal onay süreçlerinde aksamalar yaşanabilir. Ekiplerimiz bu gibi durumlarda öncelikli olarak takibi sağlar. Bir gelişme olması durumunda mutlaka bilgilendirme yapılır. -
Nerden bilgi aldınız? Köşklü çeşme mahallesinde ne zaman çalışmalar başlar bir bilgi alabilir misin onun hakkında? @sniper23
-
Bilgilendirmeyide bilgilendirme yapılacak diyerek veya haber verilecek diye yapıyorsunuz onun dışında bir bilgilendirme mesajı göremiyorum TurkNet tarafında bu yapılan bilgilendirmede karın doyurmuyor umut süründüren yetersiz bilgilendirmelerinizden ben şahsen sıkıldım bu forumda kimsenin bilmediği sadece TurkNet'in cevap verebileceği sorulara yanıt vermeniz beklenirken herkesin verebileceği yanıtlar veriyorsunuz sadece. Açıkcası durum bundan ibaret olacaksa sizin hiç bir vasfınız ve rolünüz yok. Bu sayfayı takip eden herkes bir TurkNet yetkilisi olabilir aldığımız bu cevaplarla.
-
Merhaba, sizi anlıyorum ancak GigaFiber ile ilgili süreçlerde proje ekiplerinden aldığımız bilgiyi sizinle paylaşmaktayım. Altyapı süreçleri değişiklik gösterdiği için net bilgi iletilmemektedir. -
Merhabalar hocam 6-8 hsfta içinde gigafiber evinizde dediniz 2 ay geçti ne zaman kutulama yapılacak sultan orhan Mh kablolalaması bitti kutulamadan hacihalil mahallesini kablolamissiniz ne zaman geliyor bu kutular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden tam adresi ve mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı konu linki ile paylaşır mısınız? -
izmit merkezde cedit mahallesinde herhangi bir gelişme yok sanırım?
-
Merhaba, bölgede yapılan çalışma planları ile ilgili henüz bir bilgi bize ulaşmadı. Sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak ilettebilirsiniz, bölgenizde bir çalışma olması halinde size bilgi verilecektir. -
Sultan orhan Mh menzilhane caddesi ne zaman gelir
Merhaba, proje için net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. -
İletmeyin zaten devlet sırrı gibisiniz robot gibi yazıyorsunuz
Darıca’ya ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz?
Merhaba, bölgelerin planlamaya dahil edilmesi için sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Altyapının uygunluğuna göre değerlendirme proje ekipleri tarafından yapılacaktır. -
İletiyoruz ancak sizin ekipler mi yoksa siz mi anlamıyorsunuz.
Darıca’ya başlayacaktınız 2022 yılında 2050 de mi gelecek siniz?
Sizi anlıyorum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. -
Sizide anlıyorum firmadan bilgi gelmedigi için bilgi iletemiyorsunuz ama artık millet sıkıldı şu konuyu ya netleştirin millet haber bekliyor sizden
Var mı gelişme Gebze de osmanyılmaz arapçeşme ve sultan Orhan dışında bi mahallede gigafiber çalışmasına dair bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X