Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
50.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET YENİ TARİH VERDİLER VE BU VERDİKLERİ 10. TARİH. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ BU FİRMA TAM 10 KEZ BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEYEREK TEKRAR EDİYORUM "10 KEZ" BANA ARIZAMIN ÇÖZÜLECEĞİNE DAİR TARİH VERDİ. AMA TAM 3 AY OLMASINA RAĞMEN HALA ARIZAYI ÇÖZEMEDİ. HEMDE İSTANBULUN GÖBEĞİNDE. LÜTFEN BÖYLE FİRMALARA ASLA PARANIZI KAPTIRMAYIN. HAKKIM VARSA TURKNET VE TURKTELEKOM ÇALIŞANLARINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BU KADAR LİYAKATSİZ VE REZİL Bİ FİRMANIN BU ÜLKEDEN ÇOKTAN İFLAS EDEREK DEFOLUP GİTMESİ GEREKİYORDU AMA SİSTEM BAŞTAN BOZUK MALESEF. KİM BİLİR HANGİ YANDAŞ DESTEKLİ BİR KURULUŞ. SİZE YAZIKLAR OLSUN....

• Acceleration A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız erişim sorunu genel arızadır. Yerleşik operatör ile yapılan görüşmelerde 08/04/2023 tarihinde arızanın tamamlanacağı iletildi. Arıza çözüm süreciniz elimizde olmayan sebeplerden
    dolayı uzayabiliyor. Arızanız devam ederken faturalandırmanız da devam ediyor. Arızanız çözüldükten hemen sonra fatura inceleme kaydınızı açın,kullanmadığınız günlerin net tespitini yaparak size iadenizi yapalım. Genel arıza süreciniz ile ilgili uzmanlarımıza şikayetinizi ayrıca ileteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 30 Mart 2023; 7:56:19 >
  • grage120 kullanıcısına yanıt

Aynı şeyleri robot gibi yapıştırmasa anlaşacağız 2023’de DARICA’ya geleceğiz dediler ilk EMEK Mah başlayacağız demişlerdi ilk çeyrek bitti halen bunlar Gebze’de 2 mahalleye çekmişler TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje dahilindeki bölgeleri maalesef ben görüntüleyemiyorum. Daha önce buradan bölgeler için bilgi verebiliyorduk ancak süreçler ve proje tarihleri değiştiği gibi bölgelerde de değişiklikler olabiliyor. Bu nedenle net tarih ve bölge bilgisi artık iletemiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Önceden verdiniz ama verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz.

Proje bölgelerinde maalesef ki değişiklikler olabiliyor. Altyapı uygunluğu ve talepler dışında yasal onay süreçleri de uzayabiliyor.

Bunların hayatları yalan 6 hafta dediler 6 ay geçti daha kutulama yapılmadı bunlars güvenme usta robot gibi kopyala yapıştır yapiyo başkada bir icraatı yok

• yalan dolan hayali projeler....

Türknet ekibi Mayıs geldi sultan Orhan mahallesi oylecek kablolu halde kaldı ????????????????????ne zaman kutulama yapacaksınız seçimden sonra mi yahu ne yapıyorsunuz yan gelip maaş mi yiyorsunuz sahalarda hiç bir turknet çalışanı göremiyorum bı açıklama bekliyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 4 Mayıs 2023; 0:22:26 >
  • rossored34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
  • Tatlıkuyu mahallesi için halen ses seda yok..

YouTube de çalışıyoruz diyorsunuz sahada hiç turknet çalışanı göremiyorum lütfen aynı kelimeleri yazmaktan yorulmadiniz mi ?????net bı cevap verin ya yapılacak yada iptal olun demeniz çok mu zor milleti bekletiyorsunuz???

• rossored34 kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum ancak planlanan bölgelerin bilgisi elimizde olmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum.
  • imate kullanıcısına yanıt

hayali projeler.... boşuna bekleme telekom fibere yüklen.

• imate kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepleri proje ekiplerimiz değerlendirmektedir. altyapının uygunluğuna göre de değerlendirme yapılıyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. Çalışmaların başlaması halinde mutlaka bilgilendirme yapacağız.
  • @TurkNetDestek merhaba hocam bugün menzilhane caddesinde bizim binaya fiber kablo çekilmiş nedir bu sizin mi ? Bı açıklama yaparmisiniz

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 19 Mayıs 2023; 23:2:52 >
  • Türk telekom patch cord kablosuna benziyor nedense yakından baktınız mı hocam tam olarak kablonun üzerinde ne yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 20 Mayıs 2023; 0:23:49 >
  • Gündüz bakarım hocam bilgilendiririm sizi

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.