|
TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Attım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kontrol ederek dönüş sağladım -
@imate baktım hocam yeni farkettim opticom 2022 yazıyor kablonun üzerinde
Kendi altyapımız için döşenen kablolarda TurkNet yazmaktadır ancak emin olmak adına ben adresinizi ekiplerle paylaştım. Kesin bilgi ile size dönüş yapacağım. -
hala inanan var mı bu projelere? hayal be, bu iş devletin işidir. iktidar değişirse çok hızlı bir şekilde tüm bakır altyapı fiber ile değişir. bunlar kalırsa 30 yıl daha adsl,vdsl2 çöplerini kullanırsınız
-
koskaca 7-8 ayda anca 2 mahalleye girebildiniz gebzede bu gidişle 2100 yılında bitirirsiniz gebzeyi @TurkNetDestek
-
Merhaba, ekiplerimiz yasal izinleri aldığı her bölge için çalışmalara devam etmektedir. Altyapı uygunluğuna göre değerlendirme yapılıyor. Adresinizle ilgili bir gelişme olması durumunda bilgilendirme sağlanacaktır. -
Türk telekomun kablosuna benzettim hocam ancak bask kutusu var mı yakınınızda denk geldiniz mi? bina dış kapının yanında dış binanın sırtında olabiliyor.
-
Selamlar,
Adem Yavuz Mh. Yavuz Sultan Selim Cd. kablolama çalışması gördüm. Sorduğumda TürkNet olduğunu; cadde için değil iskelet için kablo döşemesi yapıldığını ve yayılmasının 3-4 ayı bulabileceği söylendi.
-
Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapıluyor. Süreç her bölge için farklılık gösterebilir. -
@berkantkz @TurkNetDestek artık daha yazmak istemiyorum son mesajım turknet ekibi daha sultan Orhan mahallesi Hacı Halil mahallesi daha doğrusu Gebze'nin içini bitirmeden adem yavuz cayirova nedir ya hu merak ediyorum siz ne iş yapiyorsunuz sizin vasfiniz nedir ne yetkiniz var Allah kitap aşkına yetkiliniz kim beni bulsun nedir 2022 Eylül ayından beri yasal izin ne izinmis tamam ak parti kazandı önünüzde açıldı daha ne bekliyorsunuz bide yetmedi aylar önce technopat ekibi geldi gebzeye gigafiber geldi hani nerde işiniz gücünüz yalan dolan sultan Orhan mahallesini 7 aydır kablolu halde duruyor ortalık kablodan geçilmiyor evet efendi buna ne cevap vereceksiniz robot gibi kopyalama dan çok merak ediyorum
Bu firmada hızlı gitti 2023 bitmeden sözde 1 milyon daha abone alacaktı sadece 2022de bursa gebze tekirdağ ekledi sonrası gelmedi 2023e gireli 6 ay geçti hiç bir şehri dahi açmamışlar galiba bu firmada durdu.
-
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
? :D
Gebzenin içini bitirmeden Adem yavuz nedir mi? gebze demek bi tek sultan orhan hacı halil mi demek? Burada kullanıcılar kullanacak insanlar yok mu? aylardır bitmeyen çalışmadan şikayetçi olmakta haklı olabilirsiniz ama diğer yerlerdekinden neden gocunuyorsunuz? biz almayalım mı hizmet? Bu bu şekilde mi dile getirilir?
-
Neyse benim sana açıklama yapmamam daha doğrusu olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gulerek cevap vermenize gerek yoktu Konu gocunmak değil tabikide her yere yapılsın da niye kablolu halde 2 mahalle bekliyor turknet in haritasında sultan orhan gigafiber hazır görünüyor ama 2022 kasım ayından bu yana hiç bi yerde göremiyorum sadece olan yer kablolu halde dolu buralar bitmeden neden oraya geçiliyor sorun bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossored34 -- 13 Haziran 2023; 17:30:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben saldım artık bunlar Darıca'ya gelmeyecek lafta kaldı bunlar gelene kadar Telekom fiber ve Sol fiber geldi.
@TurkNetDestek Siz gelene kadar minimum 10 yıl geçer boşuna ümitlenmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X