Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam samimi bir şekilde sorulara cevap verdi. Gerçekten ülkemizin böyle vizyon sahibi yöneticilere ihtiyacı var. Altyapısı olan bir yeede otursam düşünmeden geçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla daha önce dinleseydim superonline a geçene kadar buna geçerdim yurtdışında olsa gerçekten bu kafayla şirket çok iyi yerlere gelir ama türkiye de hiç bir başarı cezasız kalmaz
  • Helal olsun. 1 seneye yakındır kullanıyorum en ufak bir sıkıntı yaşatmadı. Ne zaman bir şey sormak için arasam veya yazsam anında cevap geldi. Allah yolunu açık etsin çok iyi niyetli bir adam ve iyi niyetli bir firma. Ne kadar akraba eş dost varsa Turknete geçişini sağladım onlar da o kadar memnun kaldılar ki etraflarındakilere tavsiyelerde bulunuyorlar. Hatta evimi taşıyacağım yakın zamanda ve baktığım evlerin Turknet altyapısını kontrol ediyorum. Lanet Turk telekomla bir daha muhatap olmak dahi istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

TürkNet'le ilgili daha önce bu ek ücretler ve hizmet verememezlik hakkında çok büyük durumlar yaşamıştım. Sorun yaşadığınızda doğru düzgün muhattap bulamayacağınız bir firma. Benim gözümde özeti budur.

Biraz önce belki bir gelişme vardır diye sitesine girdim. Vaadler havada uçuyor, yok ek ücret yok, yok şöyle yok böyle. İyiymiş dedim, Genel müdürün bahsettiği sistemi destekleyen illere baktım. Yaşadığım ili görünce sevindim. Sorgulama yaptım. Maksimum 16 Mbps diyor. :) Onu da garanti bile edemiyorlar. Alsam bana gelecek hızı söyleyeyim, 4 Mbps. Çünkü daha önce bu sorunu yaşadım bu firmayla. :)

Uydunet çok iyiydi bu konuda, hız ve hizmet konusunda hiç bir sorun yaşamıyordum. Yaptığı hiç iyi olmadı.

taahhüt olmadığı için al dene. dediğin gibi çıkarsa iptal ettir.

40 takla atar gene ek ücret çıkartırlar. Tam olarak araştırmadan bulaşmam daha bunlara. Bekleyelim biraz daha bakalım neler çıkacak.

Tabiki sorun yaşayanlar olabilir. Ben 2.5 sene oldu kullanıyorum. 60,00 TL faturam gelmedi. Her ay 59,99 TL sabit geliyor. benim tek paketim var kafanız karışmasın diyor. Ha telefon ile 1000 dk yı aşarsınız yada yurtdışını ararsınız o zaman faturanız şişer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

download yaparken sunucuya istek göndermek için az miktar upload ta kullanılıyor, 10-20 kişi birden interneti kullanınca download ne kadar yüksek olursa olsun upload darboğaz yapıyor, bence upload düşük tutmaları tamamen ticari kaygı onlar tarafından bakınca haksızda sayılmazlar, suç 1 bireysel abonelik alıp komşulara dağıtmaya çalışanlarda

Onu anladım. Ama röportajda limitsiz neden vermiyor ISS'ler downloadu diyince kendisi illegal paylaşımdan dolayı dedi. Peki biz 220 TL farkı o zaman niye veriyoruz eğer uploadu kısıtlamak illegal paylaşımı önlüyorsa? Mantığı yok bunun.

tam olarak konuşmanın neresini kastediyorsun bilmşyorum ama çoğu yerinde illegal paylaşım olarak apartmana internet paylaştırmayı kastetti.

bir abone kendi internetini başkalarına para karşılığında kullandırdığında sistem ticari olarak çöküyor bunun da etkisi var dedi.

• Faturam 1 kuruş fazla gelmedi vergisi falan hepsi için 59.99 geliyor
    TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

download yaparken sunucuya istek göndermek için az miktar upload ta kullanılıyor, 10-20 kişi birden interneti kullanınca download ne kadar yüksek olursa olsun upload darboğaz yapıyor, bence upload düşük tutmaları tamamen ticari kaygı onlar tarafından bakınca haksızda sayılmazlar, suç 1 bireysel abonelik alıp komşulara dağıtmaya çalışanlarda

diğer iss'ler sana verdikleri modemin parasını tarifeye geçiriyorlar 24 ay tahaatü verdiğinde modemi de içinde ödüyorsun.
    Üzerine bir de taahhüt bozarsan 200 hatta daha üzeri tutarları da tahsil ediyorlar.
    Piyasada da 600₺'ye de modem var her abonenin ihtiyacı aynı olmuyor. O yüzden bu şeklin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.

Bu arada elimde şu modem var jeatini üzerinde sıfır hiç kullanılmamış.
    Düşünürsem 140₺'ye verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: toofunal

quote:

diğer iss'ler sana verdikleri modemin parasını tarifeye geçiriyorlar 24 ay tahaatü verdiğinde modemi de içinde ödüyorsun.
    Üzerine bir de taahhüt bozarsan 200 hatta daha üzeri tutarları da tahsil ediyorlar.
    Piyasada da 600₺'ye de modem var her abonenin ihtiyacı aynı olmuyor. O yüzden bu şeklin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.

Bu arada elimde şu modem var jeatini üzerinde sıfır hiç kullanılmamış.
    Düşünürsem 140₺'ye verebilirim.

Bende telekomdan kalma HG630a modem var hocam onu kullanıyorum

• TurkNET e geçersek taahüt bozmanın belli bir miktarını ödüyormu?

• Arkadas musterilerin istedigi olay bu iste. Liyakat sistemi gercekten onemli bir sey onu goruyoruz. Ne kacamak,ucu acik cevaplar var, ne de birilerine yaranma korkusu acik acik konusuyor Cem bey. Keske kurumlarin yoneticileri su sekilde soru cevap seklinde konusmaya cesaret edebilseler. Ozellikle videonun basinda da soyluyor mesut cevik kendisi istemis bu tarz bi soru cevap videosu cekmeyi,ne diyelim helal olsun. Umarim cok basarili olup su cakallara kok soktururler piyasada. Taahhut bitsin direk turknete geciyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 5 Mayıs 2017; 12:5:42 >
  • Türknet benimle dalga geçiyor galiba? İkinci abonelik için altyapı sorgulaması yaptığımda 35Mbit, sınırsız görünüyor. Dün telefonda özellikle konuştum, altyapı bilgilerinin doğru olduğunu onayladılar. Bugün babam aramış aynı şekilde ona 16Mbit sınırsız verebileceklerini, eğer VDSL istersek 150GB AKN olacağı bilgisini vermişler. Gittik VDSL modem aldık birde. Şimdi tekrar aradım VDSL, kotasız internete geçebileceğimi söylediler. Babam aradığında hala tam tersini söylüyorlar ve adres aynı adres, numara aynı numara. O kadar reklamını yaptık, yeri geldi arkasında durduk ama bu hiç yakışmadı…
  • Vodafone ile 10 aylık taahüdüm kaldı. Bittiği gün geçerim Türknet e.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Aynen. MH yi aradığım zaman telefon no soruyor. Bilmiyorum ki diyorum. 2.5 senedir bağlamadım. Yalın olsun demeye gerek yok. Telefon bağlamayın sorun yok..
  • kendi altyapılarını kullanmadıkları sürece kazanan telekom olur. Bulunduğum yer istanbulun göbeği neredeyse 1.5 milyon nüfusu olan semt. Ama telekomun fiber altyapısına kalıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Vodafone ile 10 aylık taahüdüm kaldı. Bittiği gün geçerim Türknet e.

bende 7 ay once boyle diyordum ve bittigi gün Türknete gectim mukemmel gidiyor hic sorun olmadi masallah ama kulaklarina kupe olsun diye diyorum baska iss eger full sinirsiz hizli paket tahahutsuz yapipta fiyati 50 tl yaparsa Türkne kusura bakma gidiyorum derim hayirlisı tabi

• şöyle ödüyor hocam size 120 tl vermiyor ama 120 tl yi ilk 6 aylık türknetteki faturalarınıza indirim olarak yansıtıyor.
  • 120 tl ödüyor hocam
  • Yazıklar olsun bu türknete.

Gece 2 - 8 arası 60 gb oyun indirniştim. AKN yi kontrol ettim ve AKN ye eklenmiş olduğunu gördüm. Müşteri hizmetleri ile konuştum yansımıyor dedi. Bende yansımış bakın inceleyim dedim. Çat diye konuşmayı kapattı. Ben bunlar kadar alçak görmedim yazıklar olsun.

Burdan açıklama bekliyorum yetkililerden.

• Kasansay K kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumu yaşadım, online destekten MH ile görüştüm,

Gece indirmeleri ile normal inidrmelerin ayrı yarı kayıt altına alındığını belirtti. Ama AKN'me eklenmeiş diye belirttim.

Güncelleme yapılacak ve gecen indirmeleri AKN'nizden düşecek dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Ben de aynı durumu yaşadım, online destekten MH ile görüştüm,

Gece indirmeleri ile normal inidrmelerin ayrı yarı kayıt altına alındığını belirtti. Ama AKN'me eklenmeiş diye belirttim.

Güncelleme yapılacak ve gecen indirmeleri AKN'nizden düşecek dediler.

Peki ne zaman yapılacakmış bu güncelleme bir şey söylediler mi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.