Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTK gerçekten bir kamu kurumuysa ve kamu yararına ve halka hizmet etmek için faaliyet sürdürüyorsa iSS'lerin talepleri doğrultusunda değil, halkın talepleri doğrultusunda internet faaliyetlerini düzenlemelidir, onun dışında atılmış her adım ülkeye ve ülke halkına ihanettir.(Alıntı)
    Bu Tweet altına kotalı tarifeleri istemediğimimiz belirtip tepki verelim arkadaşlar.Hep destek tam destek
    https://twitter.com/BTKbasin/status/860154678063095810
  • Helal Türk net e

Adam da iyi efendi kültürlü biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bizi uyutuyor olmasınlar da...

• upload speed le alakalı başka bir şey yokmu ek paket falan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

TürkNet'le ilgili daha önce bu ek ücretler ve hizmet verememezlik hakkında çok büyük durumlar yaşamıştım. Sorun yaşadığınızda doğru düzgün muhattap bulamayacağınız bir firma. Benim gözümde özeti budur.

Biraz önce belki bir gelişme vardır diye sitesine girdim. Vaadler havada uçuyor, yok ek ücret yok, yok şöyle yok böyle. İyiymiş dedim, Genel müdürün bahsettiği sistemi destekleyen illere baktım. Yaşadığım ili görünce sevindim. Sorgulama yaptım. Maksimum 16 Mbps diyor. :) Onu da garanti bile edemiyorlar. Alsam bana gelecek hızı söyleyeyim, 4 Mbps. Çünkü daha önce bu sorunu yaşadım bu firmayla. :)

Uydunet çok iyiydi bu konuda, hız ve hizmet konusunda hiç bir sorun yaşamıyordum. Yaptığı hiç iyi olmadı.

taahhüt olmadığı için al dene. dediğin gibi çıkarsa iptal ettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

TürkNet'le ilgili daha önce bu ek ücretler ve hizmet verememezlik hakkında çok büyük durumlar yaşamıştım. Sorun yaşadığınızda doğru düzgün muhattap bulamayacağınız bir firma. Benim gözümde özeti budur.

Biraz önce belki bir gelişme vardır diye sitesine girdim. Vaadler havada uçuyor, yok ek ücret yok, yok şöyle yok böyle. İyiymiş dedim, Genel müdürün bahsettiği sistemi destekleyen illere baktım. Yaşadığım ili görünce sevindim. Sorgulama yaptım. Maksimum 16 Mbps diyor. :) Onu da garanti bile edemiyorlar. Alsam bana gelecek hızı söyleyeyim, 4 Mbps. Çünkü daha önce bu sorunu yaşadım bu firmayla. :)

Uydunet çok iyiydi bu konuda, hız ve hizmet konusunda hiç bir sorun yaşamıyordum. Yaptığı hiç iyi olmadı.

40 takla atar gene ek ücret çıkartırlar. Tam olarak araştırmadan bulaşmam daha bunlara. Bekleyelim biraz daha bakalım neler çıkacak.

• Hem kısa hem uzun özet yazmışlar dh ahalisini iyi tanımışlar helal olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

40 takla atar gene ek ücret çıkartırlar. Tam olarak araştırmadan bulaşmam daha bunlara. Bekleyelim biraz daha bakalım neler çıkacak.

Beğenmezseniz 30 gün içinde ücretsiz ayrılabilirsiniz. yazıyor

• kim ne anladı ,çok merak ediyorum!!!
  • DH nin kotası bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı belediyeler "sen yap biz yapmış gibi yapalım" diyormuş. Hırsızlığın başka bir boyutu bu.
  • beyfendiye sorabilir miyiz. Tahahüttüm var geçmek istiyorum ama bana bi 300 tl ateşlerse bende onu ödeyeyim.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sabit hat ile birlikte değildir ama sabit hat ile kullanıyorsanız hat taşıma işlemi yaptırın daha hızlı geçiş oluyor ve İnt. Hiç kesilmiyor. Ve bir arkadaş daha söylemiş evraklarını ı 1 hafta erken gönderin.

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Bir dönem aynısı kablonet için söyleniyordu bu ama şu kara günde en insafsız davranan da bizzat kendisi oldu.
  • Ben ikna oldum.

TTNET out.

TurkNet in.

• Beyfendi akıllardaki tüm sorulara içtenlikle cevap vermiş. Ben tatmin oldum. Dönem dönem bu röportajların yinelenmesini bekliyorum.
  • Samimi sohbet için teşekkür ederim. TurkNet'i yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve memnunum.
  • benim tashüt 2018 bitiyor bekleki bitsin "8 mb 50 akn 50 tl" turk telekom

• akn 2-8 arası kullansakta dahil edildiği için türknet çöp arkadaşlar. destekten aradığınızdada 2-8 olayını bilmeyen bir sürü temsilci var. btkya bir dilekçede ben doldurayım usülüne uygun davranmadıklarına yönelik. alırken sadece 150 akkli internet aldığınızı düşünün başka bir artısı yok destek konusunda çok zayıflar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.