Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm ne boş yapmış adam ya hızı 1.25e aldım 21ci dakkada hayla cevap gelmedı kota meselesıne
  • H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Hocam arayınca sesli yanıt 1 e bas düzelecek diyor dalga geçer gibi bişe düzelmiyor tabiki. Mail atınca arıyorlar. Modemin başına geçiyorum lan ile bağlantı yapıyorum bişeler yapıp hızımı 48-50 ye yükseltiyorlar. İşe gidip geliyorum akşam yine aynı. Yıllardır hep sorun yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    tüketici haklarını hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz demek istemiştim onlar daha net bilgi verirler bu konu hakkında internetten telefon numarasını bulabilirsiniz böyle bir hakkın olduğuna eminin en kötü işlemleri hızlandırırlar düzeltmek için
  • türknet gerçekten gönülleri kazanıyor
  • Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olsun adam karizma.. Merkel kulu köpeği olur :D AB ye alırlar direk Türkiye yi..
  • Turknet bu cizgide devam etsin bozmadan.

• Deli gibi uykum vardı popülerde görüp tıkladım 2 saattir video izliyorum :) adam uykumu açtı yemin ediyorum.

Taahhüt bitsin sizdeyim Turk.net :)
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    superonline aynı kazığı bana da attı, bir süredir 6 mbit in üstüne çıkmıyor internetim, fatura da o düştüğü günden beri biraz daha az geliyor. 70 liraydı 55 lira fatura geliyor, kendi kendine 6mbit oldu niye bilmiyorum. Hesabımdan bakıyorum paketim 16 mbit görünüyor, 1-2 şikayetim oldu çözülmüyor doğru dürüst bende taahhüt bitmek üzere diye üstüne gitmedim. 13'ün de bitiyor bu ayın, direk Türknet'e geçecem

Bi de arıyor üstelik yüssüzler, taahhütümü yenilemek istiyorlar biliyorum. NAH! yeniletirim, 13'üne girer girmez saat 00:00'da arayıp direk iptal ettirecem.
  • Ulan adam tam bi pazarlamaci. Neredeyse millet ozur dileyecek ben ikna oldum.diyor :D

Cok komik la millet... btk akn ye varan kullaniclarib sonradan hizi cok dusmesin demis.

Bunlar yeni tarifeler eklemisler. Ve eski tarifeleri modifiye etmisler. Akk yi gecenler den her gb icin belli ucret aliyorlar..

Limistsizi ise ates pahasi...

Haa sunu da soylemekte fayda var 16mbit internetin eski akk sonrasi maks limiti 3mbit idi şimdi 5mbit oldu.

Yani ilk 10dk da bahsettigu akk sonrasi artik kullancilar daha az fark edecek dedigi hiz dusmesini derken bence gayri ihtiyari bir aciklama yapti yada hakkaten isin cakali..

Ulan beyefendi topu topu 125kb/s fark yaratir 2megabit.

Zaten onu da tam saglayan yok. 16megabit interneti ulkemin insani 8-9 megabit kullaninca seviniyor...

Neyse milleti yolmaya devam.

Ama herif ck kurnaz. Btk ya laf ettirmiyor biliyor iki kelime etse fetoden iceri alirlar sirkete kayyum yollarlar :D

Reklamciligin dibine vurmus. Kerizleri keklemeye devam.

Not:hepsini dinlemedim. Sorulara crvap vermekten ziyade sov pesinde. Her sorunun ortalama 30 saniyelik cevabı var herif pazarlama yapiyor kapiya gelen tencereciler gibi 10dk konusuyor. Zamanim yok ayiracak.

• Polonyada net hizina gore bedavaymis resmen.

Norvecte 16 megabit internet sinirsiz ama bazen 2,5mb/s kadar olabiliyor 2 altina dusmuyor senelik 900krone/400TL.

Diger fiberler iki kati fiyattan basliyor..

Yani 800tl senelik 100bit internet. Tam hiz. Verebiliyorlar.

Ve evlerin cogunda iptv izleniyor...

Bakin cikar meselesini yazmissiniz. Bizim turkiyede devlet halki icin olmali diye diz dovuyoruz. Cunku devlet sahip cikmiyor maalesef..

Ancak avrupanin cogu ulkesinde halk devleti icin devlet halki icin var. Kanunsuzluk suc hem devlet hem vatandas tarafından cezalandırılıyor. İnsanlar birbirlerini kolluyor ve sikayet ediyor yeri geldiginde.

Mesela ogretmenler greve gittiginde baska meslek gruplari onlara destek veriyor.

Bizim ulkede boyle bir etkinlik teror eylemi diye bastirilir demek istedigim anlasildi mi bilemiyorum.

Yani ulkede oyle bir duzen var ki birileri topluca cikip tt ye laf etse vatan haini ilan edilebilirler.

İnsanlar mağduriyetlerini aktaramaz hale geldi. Haliyle kazigi geciren geciriyor. Bu duzennr kadar gider bilmiyorum. Halki dusunen yok. Ha halkin kendini dusundugu de yok. Dusunme yetisini.kaybetmiş cogu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Ulan adam tam bi pazarlamaci. Neredeyse millet ozur dileyecek ben ikna oldum.diyor :D

Cok komik la millet... btk akn ye varan kullaniclarib sonradan hizi cok dusmesin demis.

Bunlar yeni tarifeler eklemisler. Ve eski tarifeleri modifiye etmisler. Akk yi gecenler den her gb icin belli ucret aliyorlar..

Limistsizi ise ates pahasi...

Haa sunu da soylemekte fayda var 16mbit internetin eski akk sonrasi maks limiti 3mbit idi şimdi 5mbit oldu.

Yani ilk 10dk da bahsettigu akk sonrasi artik kullancilar daha az fark edecek dedigi hiz dusmesini derken bence gayri ihtiyari bir aciklama yapti yada hakkaten isin cakali..

Ulan beyefendi topu topu 125kb/s fark yaratir 2megabit.

Zaten onu da tam saglayan yok. 16megabit interneti ulkemin insani 8-9 megabit kullaninca seviniyor...

Neyse milleti yolmaya devam.

Ama herif ck kurnaz. Btk ya laf ettirmiyor biliyor iki kelime etse fetoden iceri alirlar sirkete kayyum yollarlar :D

Reklamciligin dibine vurmus. Kerizleri keklemeye devam.

Not:hepsini dinlemedim. Sorulara crvap vermekten ziyade sov pesinde. Her sorunun ortalama 30 saniyelik cevabı var herif pazarlama yapiyor kapiya gelen tencereciler gibi 10dk konusuyor. Zamanim yok ayiracak.

1 saat 42 dakikayı da izle. Adam hem gördüğü eğitim hem de sektördeki tecrübesiyle hangi soruyu sorduysa Mesut tek tek hem teknik hem de tüketicinin anlayabileceği şekilde cevap verdi.

Kendi şirketinin reklamını tabiki de yapmak zorunda. Adam BTK, Türk Telekom yöneticisi mi ? Üstelik kendisi tüm sorulara samimiyetle cevap veriyor. Türk Telekom'dan, BTK'dan yönetici birisini aynı şekilde ağırladığında hangisi böyle dürüstce cevap verebilecek ?

Tüm videoyu izlememişsin hemen gelip adam şov yapıyor, kurnaz. Açık açık ülkede internetin nasıl engellendiğini, nasıl tekel haline geldiğini rakamlarla veriyor. Düşün adam kendi diyor biz bir ilde kendimize ait kutu koymaya kalktığımızda İstanbul yıllık 2000 bin TL, İzmir ise yıllık sadece 70 tl kira bedeli istiyor diye. Adam diyor otoyol kenarından, demir yolu kenarından fiber hat çekmek yasak, izin verilmiyor bu yüzden her seferinde bir daha kazmak, bir daha uğraşmak gerekiyor diye dert yanıyor.

Kendisi bir girişimci, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ulan adam M.I.T'de okumuş, istediği her ülkede çalışma fırsatı varken Türkiye'de yatırım yapıyor.Böyle insanları destekleyeceğimize hemen gelip adam çok kurnaz yeaa, kendini nasıl pazarlıyor yeaa. Ülkemiz böyle girişimcilere aç, üstelik böyle donanımlı insanlar bırak ülkeye hizmet etmeyi hemen kaçıp aha iyi ülkelere hizmet edip daha iyi bir şekilde yaşıyor. Bırak okuduğu üniversitelerde okumayı, daha doğru düzgün başarısı bile olmayan birisi gelmiş senin gibi yorum yapıyor, helal olsun

Sizin gibilere C.Ronaldo'ya reklam için milyonlar veren Türk Telekom müstahak. Verin 100-200 lira alın sınırsız, 2mb upload hızlı internet. Niye aynı ülkede sizin gibilerin hayat kalitesini savunuyorsak...

• internet hızında ki yüzde 20 lik kesinti sorusuna kesinlikle böğle bir şey yok demiyor araya bir kod sıkışmış diyor.eskiden kalma bir kod olabilir diyor.bizde inandık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Video'yu izlemedigim icin yalin internet hakkindaki fikirlerini bilmiyorum ama benim acimdan en buyuk sorun bu. Sabit telefon kullanmak istemiyorum. Yalin icin ekstra ne gerekiyorsa oderim ama boyle bir sansimiz yok.

5 aydır türknet kullanıyorum, bir kez telefonu kullanmadım. Sadece paket içeriğine dahil
  • mevcut taahhüdüm 2 ay sonra bitiyor. ilk tercihim TürkNet olacak..
  • Bundan sonra taahhüt bitince TurkNet'e geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhh mis gibi vizyon kokuyor.
  • TürkNet'le ilgili daha önce bu ek ücretler ve hizmet verememezlik hakkında çok büyük durumlar yaşamıştım. Sorun yaşadığınızda doğru düzgün muhattap bulamayacağınız bir firma. Benim gözümde özeti budur.

Biraz önce belki bir gelişme vardır diye sitesine girdim. Vaadler havada uçuyor, yok ek ücret yok, yok şöyle yok böyle. İyiymiş dedim, Genel müdürün bahsettiği sistemi destekleyen illere baktım. Yaşadığım ili görünce sevindim. Sorgulama yaptım. Maksimum 16 Mbps diyor. :) Onu da garanti bile edemiyorlar. Alsam bana gelecek hızı söyleyeyim, 4 Mbps. Çünkü daha önce bu sorunu yaşadım bu firmayla. :)

Uydunet çok iyiydi bu konuda, hız ve hizmet konusunda hiç bir sorun yaşamıyordum. Yaptığı hiç iyi olmadı.

• 2.5 Senedir türknet kullanıyorum. 2 senedir tahahhütüm vardı bu sene bitti. Şuan tahahhütsüzüm. 16mbit akksiz. Tavsiyee ederim
  • Türk net'in alt yapısı yaygın olsaydı eminim bu kan emici operatörler piyasadan silinirdi.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    şimdiden turknete evrakları gönderin işlemleri taahhüt bittiği gün başlatın tarzı bir not bırakın içine hem boş port sıkıntısından kurtulursunuz hem de iptal etme derdinden ve İnternetsiz kalmazsınız büyük ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.