Bildirim
TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet.
Arkadaşlar merhaba,
Teknik bir sorun oldu. Videonun düzgün hali bir kaç saate yayında olacak. Uzun olduğu için işlemesi biraz zaman alıyor. Anlayışınız için çok teşekkürler :)
sene olmuş 2017
-
TÜRKNET son kalemiz ...
eğer diğerleri akıllanmazsa sözleşme bitince ordayız... -
İnsanın türknet abonesi olası geliyor. Gayet net bir konuşma.
-
lütfen bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim.ben superonline kullanoyorum sürekli kesinti nedeni ile hızımı 8 mb yaptılar. vdsl e geçsem turknette hızım yükselir mi
-
-
Cok tesekkurler
Iste bu be tesekkurler turknet bir turknetli olarak cok mutluyum suan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun adam ya adam -
Yahu maliyet falan hepsi yalan. Yok lisansmis yok altyapiymis yok indirmeymis.
Avrupali gerizekali mi dunyanin hizini senelerdir limitsiz olarak verecek? Bu adamlarda kar koyarak hizmet vermiyorlar mi? Milletin hor gordugu, Avrupa'nin Yozgat'i dedigi Polonya'da 900 MBit hiz 79 zloty (71 TL). Sinir yok, AKK denen sacmalik yok. Adamlar bundan kar da ediyor. E daha ne? Demek ki yapilabilir birseymis.
Kimse masal anlatmasin kardesim. Turk sirketleri minimal masrafla maksimum koklemeyi nasil yapariz diye dusunmusler sonra bunu bulmuslar iste. ADSL, VDSL falan hepsi hikaye. Fiber hatti dosemek o b.ktan bakir kablodan cok daha ucuza cikiyor. Turk Telekom'a zamaninda calismis biri olarak biliyorum bunu. Satis Direktoru bile zamaninda cikip dedi telefon hatti kullanma zorunlulugu yok ama biz o parayi her sekilde alacagiz diye.
Bu ulkede birileri kendi cebini degil halkin cikarini dusunurse o zaman adam olur yoksa istediginiz kadar yirtin bir tarafinizi, kampanyalar yapin, imzalar toplayin. Ust yonetimin cok da umrunda. Her ay o paralari catir catir aliyorlar mi? Aliyorlar. Bitmistir.
-
benimki direk tek şikayette yapıldı 4mb uploadı, bir yazılımla kısıyorsunuz bu da haksız reklam ve diğer iss ler ile haksız rekabete neden oluyor btl ya şikayet edebilirim dedim hemen ertesi gün arayıp yapmışlar download için ise ilk baş 50mbit çekecem sonra 100 yapacam dedi, denedi 1 kere ama tekrar 61mbit çıktı alabileceğiniz en yüksek hız buymuş dedi sistem öyle diyor dedi modem bilgilerimi de yollamıştım modeme göre 115mb alabiliyorum sözde ...
ama snr 10 nun altında ve crc de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 5 Mayıs 2017; 1:20:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
mail adresi var mı genel müdürün ?
4mbit upload veriyoruz diyor . sözleşmelerde 2mbit yazıyor.
%20 kısıtlama olayını forumca izah edelim.
adsl de 2mbit, adsl+ 4 mbit dedi. -
Adam M.I.T mezunuymuş, dağılın ulan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vdsl den bahsediyorum ben.
adsl 1mbit veriyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=mTwL50vfWoA&feature=youtu.be&t=1h8m39s -
-
Bu adama kanım çok ısındı.taahhüt biterbitmez turknetteyim. 150gb+50mbps
İzmir yılda 70TL İstanbul 2000TL. Farkın sebebi basit birisi o paraları cebe indiriyor ve bilin bakalım İstanbul BŞB hangi partinin.
-
Video'yu izlemedigim icin yalin internet hakkindaki fikirlerini bilmiyorum ama benim acimdan en buyuk sorun bu. Sabit telefon kullanmak istemiyorum. Yalin icin ekstra ne gerekiyorsa oderim ama boyle bir sansimiz yok.
Cem Bey'e teşekkürler.
Tekrar söyleyim, iyi ki TürkNet'e geçmişim.
Ben bu anlayışta ve bu samimiyette bir şirket olduğunu bilseydim 2 şer yıl taahhüt imzalayacağıma direk TürkNet'e geçerdim.
Konu taahhütte değil, müşteriye karşı açık olmak. Yüzünüze gülüp arkadan iş çevirmemek. Kendi adıma konuşacak olursam verdiğim her kuruş sonuna kadar helal olsun. Bu anlayışla çok daha iyi yerlere gelirler.
TürkNet artık ISS tercihimde her zaman bir numara olacak.
Başarılarının devamını dilerim.
bu adam bu şirketin başinda israf etmeyelim bu adami ya Turk telekomun başına getirelim. ya bakan olsun ya danişman yada direk başkan yapalim..
-
Memlekette hersey gazla calistigindan severler boyle tipleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X