Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haziranda lanet taahhüt bitiyor, bende 75mbit ile Turknete geçiyorum, 16 lık parası ödüyorum alt yapı yok diye size 12 verelim diyorlar, şuan gelen ise 6mbit..
    Şaka gibi ama değil.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    şu kota illetini hallederim sıra ona da gelir
  • Türknet, iyiki varsın.

Teşekkürler Mesut Çevik

Teşekkürler Donnanımhaber ailesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    deme öyle bazı çakal issler hemen görüp uygular sonra
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Sisteme adresi tanıtınca bölgenizde bakır altyapı yok yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saniye bakınca internetiniz kotasız oluyor

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

• 11mb hız versede upload hızı 0.60 olsada turknet gayet güzel ayda 60liraya çok güzel internet hizmeti tabi ülke şartlarına ve diğer iss göre :)

• Sektör analiz programı olmuş resmen. Samimi, güzel bir sohbet olmuş. Turknetin müdürü bu kafada bir şirket yönetiyorsa, Turkneti önü ve yolu çok açık. İnşallah altyapı yatırımı ile ilgili daha fazla ortaklıklar kurulur. Yönetmelikler ve uygulamadaki sıkıntılar kanun koyucunun standartizasyon sağlanması ile giderilir. Turknet söylediklerini yaparsa, diğer oparötörlere örnek bir başarı hikayesini abone sayısı ve müşteri memnuniyetiyle yol gösterici firma olabilir. Diğer oparöte genel müdürleri de çıkıp açıklamala yapmalılar. Kamuoyu tepkisini ortaya koymaktaki önderliğinizi de tebrik ederim Donanımhaber.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elizabeth Woolridge Grant

TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

Taahhütü bozarsanız sadece bu ay ki indirim farkını ödersiniz. Onu da 120 TL'ye kadar Türk Net karşılıyor. Aslında 24 aylık taahhütlerde cayma bedeli alınması tüketici hakları yasasına göre yasak. Cezayı ödemeden hakem heyetine başvuranlar genelde kazanıyor. Ama sizinki 120 lirayı geçmez diye düşünüyorum. O yüzden uğraşmaya değmez. Direkt Türk Net'e geçin bence. %20'lik kısıtlama bende de oluyor. Ama yine de Türk Telekom'dan daha avantajlı. İnşaAllah en kısa zamanda bu sorunu da çözerler.

• Cem bey kültürlü kendini belli ediyor. Ülkesini terk edip kaçanlardan olmamış mesela. Her ne kadar bende ilk fırsatta kaçıp gidecem bu ülkeden desem de bak birde kalıp ülkesi için tırmalıyanlar var diyorum. Birileri bir şeyler yaptıkça ülke düzene giriyor zaten. Herkes bir yere kaçacaksa memleket ayılara kalıyor.

Yardımım dokunacaksa elimden geleni yapmak isterim bu bağlamda. Ortada yapılabilecek birşey varsa o emeğin içinde olmak grur verici benim için. Cem beyin yaptığı da çok doğru. Kaliteli bir yolda ilerliyor, inşallah daha kalitelisini de başarabilir.
  • bu türknet 8-10 sene içerisinde eğer herhangi bir engel herhangi bir yaptırım ile karşılaşmazsa türkiye'de çok iyi yerlere gelecek.Bunu da buraya bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Mayıs 2017; 23:42:53 >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    480p olarak videoyu izledim ve tam 16 gb online hizmetlerde kotama eklendi ben daha ne diyeyim??
  • khaos kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın
  • Adam ne konuştu be videoyu bitirebilmek için oynatma hızını arttırdım

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    katılıyorum röportajı izlerken dedim önünüzü kesmezler umarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasegawa

Hayaller : Turknet Genel Mud. Cem Celebiler - Biz herkese en yuksek hizi vermeye calisiyoruz.
    Gercekler : Hasegawa - Yalandan kimsenin olmediginin ispati. 250 kb upload mi olur? Aylardir cozemediniz bu sorunu. Ogundugunuz operatorleriniz sorunu bile anlamiyorlar. Adamlar sabit fikirle takmislar papagan gibi onlerindeki yardim progaminin ekraninda yazanlari tekrarlamaya. Yorum, bilgi "0".

O hat değerleriyle bu yorumu yapıyorsan senin bilgin "0" hocam.

Şimdi sana "bilgi" veriyim hocam,
    Hat gürültüsü: 35.4(maks. 40'ta bağlantı gider)
    SNR Margin 8.1(10 altında iken stabilizasyon sağlanamaz,5 altında adsl bağlantısı yapılamaz.)

Bu problemi çözecek kurum ise, yerel altyapı sağlayıcı yani Türk telekom. Sorununuz santral ile eviniz arasındaki tüm kablolardan ve modeminden olabilir çünkü. Videoyu biraz izlediysen zaten bu kablolardan Türk telekomun sorumlu olduğunu anlamışsınızdır.
    Modeminizin ve ev içi tesisatın sağlam oldugundan %100 emin olduktan sonra;
    Türk telekoma gidip altyapının yetersiz olduğunu anlatacaksınız, isterlerse dilekçe vereceksiniz. Keyfe keder olurda inceleyip olumlu yanıt alırsanız, hattınızı inceleyip iyileştirme çalışması yapacaklar. Hiç bir türlü yapmıyorlarsa BTK'ya Türk telekom altyapı iyileştirmesi yapana kadar bildireceksiniz, dilekçe mail atacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibirisi77 -- 4 Mayıs 2017; 23:54:23 >

• Rizeye ne zaman geleceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Cem bey kültürlü kendini belli ediyor. Ülkesini terk edip kaçanlardan olmamış mesela. Her ne kadar bende ilk fırsatta kaçıp gidecem bu ülkeden desem de bak birde kalıp ülkesi için tırmalıyanlar var diyorum. Birileri bir şeyler yaptıkça ülke düzene giriyor zaten. Herkes bir yere kaçacaksa memleket ayılara kalıyor.

Yardımım dokunacaksa elimden geleni yapmak isterim bu bağlamda. Ortada yapılabilecek birşey varsa o emeğin içinde olmak grur verici benim için. Cem beyin yaptığı da çok doğru. Kaliteli bir yolda ilerliyor, inşallah daha kalitelisini de başarabilir.

Gönüllü olarak forumda Turknet ile ilgili sorunlara yardım ediyorum. Sonra bana firma çalışanısın diyorlar

• Özetle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 5 Mayıs 2017; 0:5:55 >
  • oppia O kullanıcısına yanıt
    Hocam online işlemlerden Modem bilgilerimi yolladım, Dedim 17mbit lik kayıp olamaz. Forumlarda konuşuyoruz herkesi 61 mbite sabitlemişsiniz dedim. Böyle tesadüf olmaz dedim. Aşağıdaki videoyu kanıt olarak yolladım. Düzelttiler sonra bir daha başvurdum hattım 100 destekliyor dedim. Çok uğraştım. Onuda teoride yüz pratikte 82’ye çıkardılar. Bu sefer uploadımı 2 ye düşürdüler. Bir kaç ayda onu şikayet ettim geçen gün uploadımı da 4’e yükselttiler.

https://www.youtube.com/watch?v=0CJAXH-9uPA
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.