Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Cem bey kültürlü kendini belli ediyor. Ülkesini terk edip kaçanlardan olmamış mesela. Her ne kadar bende ilk fırsatta kaçıp gidecem bu ülkeden desem de bak birde kalıp ülkesi için tırmalıyanlar var diyorum. Birileri bir şeyler yaptıkça ülke düzene giriyor zaten. Herkes bir yere kaçacaksa memleket ayılara kalıyor.

Yardımım dokunacaksa elimden geleni yapmak isterim bu bağlamda. Ortada yapılabilecek birşey varsa o emeğin içinde olmak grur verici benim için. Cem beyin yaptığı da çok doğru. Kaliteli bir yolda ilerliyor, inşallah daha kalitelisini de başarabilir.

Gönüllü olarak forumda Turknet ile ilgili sorunlara yardım ediyorum. Sonra bana firma çalışanısın diyorlar

Milletin ağzı torba değil ki büzesin kardeşim. Konuşmaya gelince konuşan çok. Rakip firma elemanları da geziyordur forumda onlarda olabilir. Sen bildiğin yoldan şaşma, trollere de kulak asma, onlar bizim sevimli trollerimiz. Bizim kalitemizle kendi kalitesizliklerini besliyorlar. Biz var olduğumuz için onlar hazımsızlık çekiyorlar. Tıpkı AKK için imza toplanırken bazılarının çıkıp "boşa kürek çekiyorsunuz" demeleri gibi. Onlara nasıl gülüyorum şu an bir bilsen. Demekki birşeyler değiştirilebiliyormuş.

Büyük bir orman yangını çıkmış, bütün hayvanlar kaçışıyormuş, tek bir karınca su taşıyormuş yangını söndürmek için, kaçan hayvanlardan bazıları dmeiş ki napıyorsun sen söndüremezisn bu yangını. Karınca demiş ki sönmeyeceğini bende biliyorum ama safım belli olsun. Bilmem anlatabildim mi.

• Tevez51 kullanıcısına yanıt
    Niye ağlırsun ayrıl geç fazla tutmaz geçmiş dönemdeki avantajlı denen ücret farkını alırlar sadece taahhütlü 60 tl ise tahhütsüz 90 tl olsun öyle öğren kendin de hesapla yoksa geçirebilirler bildiğin düz dolandırıcıdır telekom dikkat et sonra canını kurtarır gibi arkana bakmadan ayrıl benim gibi
  • TürkNet cidden iyi gelişen firma. Yani Cem bey bilgisi, eğitimi, tavrıyla bakan olacak adam.

Her firma gibi bu firmada illaki kendisini maddi kazancını düşünecektir ancak şuanki piyasada en kullanıcı dostu firma konumunda.
  • Umarım önleri kesilmez, tebrik ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSSLESSGAME

quote:

Orijinalden alıntı: Elizabeth Woolridge Grant

TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

Taahhütü bozarsanız sadece bu ay ki indirim farkını ödersiniz. Onu da 120 TL'ye kadar Türk Net karşılıyor. Aslında 24 aylık taahhütlerde cayma bedeli alınması tüketici hakları yasasına göre yasak. Cezayı ödemeden hakem heyetine başvuranlar genelde kazanıyor. Ama sizinki 120 lirayı geçmez diye düşünüyorum. O yüzden uğraşmaya değmez. Direkt Türk Net'e geçin bence. %20'lik kısıtlama bende de oluyor. Ama yine de Türk Telekom'dan daha avantajlı. İnşaAllah en kısa zamanda bu sorunu da çözerler.

tahattüd hesabı nasıl yapılıyor ya istanbulda ailemde superonline var 8mbps ne yükseltebiliyoruz ne değiştirebiliyoruz. Evin altyapısında fiber vdsl gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu türknet 8-10 sene içerisinde eğer herhangi bir engel herhangi bir yaptırım ile karşılaşmazsa türkiye'de çok iyi yerlere gelecek.Bunu da buraya bırakıyorum.

telekoma bağımlı olduğu sürece önüne her türlü taş koyulur.
  • Yalnız cem bey çok dolu biri mit mezunu mühendismiş böyle insanlara sahip çıkmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    16mpbs aknsiz:) taahhüt bitince derhal buna geçiyorum. Adamsın türknet Ttnet de Allah seni bildiği gibi yapsın

• 5. Aydır Türknet kullanıyorum. Gerçekten kaliteli 150gb kotalı 20mb hız ve ev telefonu 59 tl.
    Şuana denk bir kez internet problemi ile karşılaştım aradım 1 saat olmadan kesintiyi hallettiler.
    Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. İmkanı olan en azından denesin pişman olmayacaksınız.

• hoşbuluğa kadar izlenimlerim turknet bu konuda baya heyecanlı adam sevinçten yerinde duramıyor maşallah :) defalarca bahsetti ttnet oyuncaklarını bizimle paylaşmıyor diye daha ne desin rekabet kurumu iş yapmıyor belliki adam çok güzel konusuyor dizi gibi izledim her işletmeci böyle olsa btk gibi kurumlara ihtiyaç bile kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H34RTL3SS -- 5 Mayıs 2017; 0:56:35 >
  • Vodafone Taahhüt bittigi gibi Turknet deyim..
  • güzel olmuş fakat baya uzun, artık tanıdık olduğundan birdakine daha net cevaplar verip kısa yapar inşallah, çünkü hep aynı şeyleri tekrarladı gibime geldi bir ara :)

%20 hız kesintisine kendiside inanmıyor ama bu kadar kişide olduğuna göre tesadüf olamaz, hani 10 kişide olsa deriz tesadüf ama neredeyse herkeste var :) bulun o kodu neredeyse ne diyeyim

Ayrıca yeni vdsl abonelerinizin çoğu 4mbps upload alamıyorlar onlarda modemde 4 gözüküyor ama 2 geliyor burada da kod hatası var bence, ben şahsen kısıtlayan bir yazılım olmadığından emin oldum konuşmasından daha çok teknolojik farkındalık yok sanırım insan bakar speedtestlere neden bazı müşterilerimizde 2mb upload bazılarında 4mb diye :D

o kodu bulun nerdeyse herkeste böyle ben bir iki kişide gördüm galiba 68mbit alan, diğerleri %20 ye tabi

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 5 Mayıs 2017; 0:44:32 >

• yenibirisi77 Y kullanıcısına yanıt
    Masallah sen bir bakista anladin. Problem bunu Turknet in anlamamasi. Modemden olamaz. Farkli konumlarda sorunsuz calisan calisan 4 farkli marka ve model modemle denedim. Kablonun bina icin kisminda sorun yok. Kendim cektim. Direnc olcumlrini bile yaptim. Kablo capi 1 mm. Bina disina gelince : Telekom kendi abonesi olmadigi icin ilgilenmiyor. Dilkce filan hikaye. Kimbilir bilmem kac milyonuncu siradasin. Turknettekiler daha sorunu bile anlamiyorlar. O yuzden tavsiyem sakin tasima suyla is yapan iss lerden hizmet almayin, cikan sorunlarda sacinizi basini yoluyorsunuz. Ikisi birbirine atiyor topu. Cozum yok. Altyapi senin bolgende kime aitse ondan alacaksin. Baskasi daha uygun fiyat verse bile burnun b^ktan kurtulmaz sonra.

Edit : Yazmayi unutmusum, hemen ekliyeyim. SNR ya da hat gurultusu kavramlarini biliyorum bilmesine de ilginc, daha once TTNET te iken SNR 14 civarinda idi. TTNET baska firmalar icin port yok diye dolandiricilik yaptigi bilinen bir firma. Bilincli olarak altyapiyi sabote etme ihtimalleri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasegawa -- 5 Mayıs 2017; 0:48:13 >

• Video tamamen yuklendimi?

• Türk Telekom'dan ışık hızı ile geçiş yaptım. İlk bağlantı yapılacağında sadece ttnet'ten kaynaklı gecikme haricinde hiçbir sıkıntı çıkmadı. kesinlikle tavsiye ederim...

• Bir yandan ağlıyor diğer yandan kendi şirketini övüyor. Son kullanıcıya yansıyan yine aynı. Koca 1 kazık. :)

• mail adresi var mı genel müdürün ?
    4mbit upload veriyoruz diyor . sözleşmelerde 2mbit yazıyor.
    %20 kısıtlama olayını forumca izah edelim.
  • Adama su vereydiniz ya adam 1 saat 40 dakika konuştu insan bir bardak su koyar masaya
  • benim paketimde 100mbpsye kadar ama hattınız 75 mbps destekliyor dediler 75 veriyorlar.

Acaba 100 destekleyip desteklemediğini nerden öğrenebilirim ??
  • Hasegawa H kullanıcısına yanıt
    hatta kayıp çok fazla görünüyor adam zaten söyledi kabloları kiralıyoruz diye bağlantılarda korozyon olabilir mesafe çok uzun olabilir o değerler ile nasıl internete baglanabiliyorsun asıl sorulması gereken o
    SNR Margin: 36.2 dB 34.6 dB
    Total Attenuation: 6.5 dB 6.2 dB
    Attainable Net Data Rate: 55.697 Mbps 127.224 Mbps

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.