Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    illa bağlatman gerekmiyor diye biliyorum türknetin sitesinde yazıyor olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Cok tesekkurler

Iste bu be tesekkurler turknet bir turknetli olarak cok mutluyum suan

Rica ederim.

Diğer servis sağlayıcıları kullanan kullancıların kaçabilecekleri bir iss olması çok güzel gerçekten.Çölde bir vaha gibi TÜrknet şuan :)
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Hocam evet snr margin sınırlarda dolaşıyor. Çok az bir hareket alanı var. " alabileceğiniz en yüksek hız buymuş" kısmı yalan tabi. Çünkü bu değişiklik onun hemen oradan yapabileceği bir şey değil. 100 tanımlasa zaten alamazsınız. Size yapılan 2. sınırlama akn sınırlaması gibi bir şey.

Hee şöyle söyliyim ama 61'in üstüne çıkarsanız atıyorum 70-75 filan hakikaten bağlantınızda sıkıntı olabilir.

Benimde şuan 82mbit, snr marginde 8lerde bağlantıda sıkıntı yok. Ancak üstü için o yüzden diretmiyorum. Biliyorumki birazcık yukarısında sıkıntı olacak. Uploadı benim tavsiyemle bir çok kullanıcı şikayet ediyor bu yüzden artık isteyenlere hemen yapın demişlerdir büyük ihtimal. Teknoseyirde tavsiye verdiğim arkadaşında hemen düzeltmişler çünkü.

Uploadı downloadtan daha önemli şuan bence. 61 mbitte fena değil. Yatın kalkın şükredin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 5 Mayıs 2017; 1:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

2 gün önce Türknetten oturduğum yeri sorgulatmıştım 16 megabit diyordu, şimdi sorgulattım 50 megabit diyor.
    Hakikaten yatırımlar çok hızlı ilerliyormuş

Bendede 50 diyordu 16 oldu sonra altyapı yoka dönüştü :D benden alıp sizemi verdiler acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock Holmes -- 5 Mayıs 2017; 1:56:9 >
  • H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Kablolari kiralamalari bahane degil. Simdi ben de odemelerimi otomatik odeme talimati ile yaparim. Bankada da surekli naktim olur. Takintili adamim. Kredi kartini on odemeli kart gibi kullanirim. Hep artidadir. Bu durumda odeme yapilmadiginda gelen odeme yapmazsaniz internetinizi keseriz bla bla bla mesajina karsi banane bankada para var, yatirmadilarsa onlarla hallet mi demeliyim? Komik geliyor degil mi kulaga? Ben sozlesmeyi bu firma ile yaptim sonucta. Neden gidip bir daha ttnet ile muhatap olayim? Sorun cikiyorsa sana gelecegim tabii, sozlesmem seninle. Sorunu sen cozdureceksin. Bu satin aldigin S8+ teefonda ekranin pembelesmesine karsi samsung u degil de panel ureticisini muhatap almaya benziyor. (paneli samsung yapiyor esprisi yapmayin, biz de bliyoruz. Anlatabilmek icin ornek verdim) Sozlesme biter bitmez ayrilacagim. Para istemeye gelince iste, sorun cikinca git kendin hallet. Yok devenin nali. Otomobil adiginda abs ya da hava yastiginda cikan sorunlar icin uretici pesinde mi kosuyorsun. Ama tabii bizim gibi ilkel kabile ulkesinde kimse sorumluluk almak istemiyor.

Edit : Baglanti ttnette iken daha iyiydi. ISS degistirince gitgide kotulesti. Ttnet sabotaji da olabilir. Bizim musteri degil diye onemsememesi de olabilir. Ama bu beni baglamamali. Benim ttnet ile hic bir sozlesmem ya da alisverisim yok. Parayi isteyen sorunu da cozen olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasegawa -- 5 Mayıs 2017; 1:57:31 >

• Reisi 1.5 saat konuşturdunuz da bir bardak su vermemişsiniz , yutkunurken ben susadım :(

• Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    port dolmuş olabilir öyle biri demişti bende ondan diyorum
  • Helal olsun dsmart ile anlaşmamız bitince en kısa sürede türknete geçeceğiz türktelekom kazanacağına türknet kazansın

• Türknet gözüme giriyor geçeceğim.

• yıllardır donanım haberi takip ediyorum bilgi dolu en güzel ropörtajlardan biri olmuş donanım habere ve cem çelebilere teşekkür ederiz internet alt yapısının gelişiminin en büyük engellemenin türk telekom ve belediyeler oldugunu birkez daha gördük. cehnemlerde yanasın türk telekom

• adamsınız adam.ben kullanıyorum süper.Kafadan geçin.ne kadar hız alabilirseniz o kadar hız alıyosunuz hemde 1000 dk ev telefonu bedava.faturada 60 tl.taahütte yok.

• Hasegawa H kullanıcısına yanıt
    İyi hoş dedin kardeş, orada hizmeti veren servis sağlayıcıdan alalım tamam da hizmet almak istediğin an adam 2 senelik taahhütnameyi önüne koyuyor. Çıkmak istiyorsun, kendi sözleşme şartlarını kendi ihlal edip senden fahiş paralar istiyor. Defalarca gördüm ben bunun örneklerini, yenilenmesi istenmeyen taahhütleri kafalarına göre yenilediler. Çıkış ücreti aylar sonra sözleşmeye göre düşmesi gerektiği halde arttı, türlü türlü yalanlar uydurdular. Çıkmaya çalışan tanıdıklarım oldu 500 liraya kadar çıkış ücretini kafalarından uydurup, üstüne üstlük çıkarken söylemeyip aylar sonra davayla hacize geldiler. Dava edildiler davayı kaybettikleri için karşı dava açtılar. Hukuk güçlerini devreye sokup karşı davayı kazandılar daha fazla para ödettiler falan falan. Neyse anlatmakla bitiremiyorum.

Diyeceğim o ki, altyapı olan şirketi kullan diyorsun iyi diyorsun. Ama asıl bok taahhütte. Hizmetin kötüyse çözümün de yok çünkü. Yoksa kafana estiğinde iptal edebiliyorsan neyin maduriyeti bu?

Kendi başıma gelen olayı da anlatayım, 16 mbps 100 GB akn adsl kullanıyorum Turk Telekomdan. Sözleşmem 02/2018'de bitiyor. 2 ay önce aradığımda çıkış için 450 TL fiyat çıkarmışlardı. 30 Nisanda tekrar aradım 620 TL fiyat çıkardılar. Sözleşmemi açıp kendim de okudum, üstelik fiyat indirim tutarıma da aykırı.

İşin ironik tarafı da, Turknete göre evimden 50 mbps vdsl alabiliyormuşum. Ama turk telekom yıllardır defalarca sormama rağmen ne fiber ne de vdsl altyapısına sahip olmadığımı söylüyordu. Ben de Turknete gidip bana 2. Telefon hattı açın oradan bağlayın beni dedim. Evraklarımı yolladım, hat için ankastreye kabloyu da bağladılar bu sabah. Hat ne zaman açılır bilmiyorum ama 50 mbps falan alabilirsem ya kafam rahat Turk Telekomla kavga ederim. Ya da evde zaten kullanım çok fazla diye 2 hatta göz yumarız taahhüt çıkışının yarısını öderiz 10 ayda 2 hat üzerinden.

Neyse çok uzattım. Söyleyeceğimi söyledim. Saygılar sevgiler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reyiz tip olarak saul goodman'a benzemiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.

Arkadaşlar merhaba,

Teknik bir sorun oldu. Videonun düzgün hali bir kaç saate yayında olacak. Uzun olduğu için işlemesi biraz zaman alıyor. Anlayışınız için çok teşekkürler :)

şuan saat 02.34 hocam videoyu bu saate yüklerseniz kotadan yenmiyor...
    şaka bir yana çoğu firmaya gelin beraber zaman yapalım deseler hepsi el ele ortak karar alırlar ama gelin şu alt yapı upload işini çözelim dendiğinde birliktelik yok ... bunlar çözene kadar 5g -6g ne kadar g varsa hepsine geçilir sonra da derler ki yeni teknoloji olduğu için fiyatların düşmesini bekliyoruz tipik esnaf politikası..
  • Programa kendi isteği ile çıkmış olması zaten en başından bir artıdır , videonun çoğunu izledim ve gördüğüm kadarıyla bilgili ve birşeyler yapmaya çalışan bir insan kendisi.Bir Türknet kullanıcısı olarak umuyorum aynı vizyonu izlemeye devam eder ve emeklerinin karşılıklarını alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Video'yu izlemedigim icin yalin internet hakkindaki fikirlerini bilmiyorum ama benim acimdan en buyuk sorun bu. Sabit telefon kullanmak istemiyorum. Yalin icin ekstra ne gerekiyorsa oderim ama boyle bir sansimiz yok.

bu konuya niye bu kadar takıldınız anlamıyorum.
    kablonun ucuna sadece modemi bağla yalın olsun :)
    adamlar bedavan 1000dk veriyor beğenmiyorsunuz.
    yeri geliyor ev telefonu lazım oluyor ayrıca.
  • Güzel olmuş iki tarafa da teşekkurler. ceo bu işi biliyor :D

• Arkadaşlar benim superoffline ile bir sorunum var. Bu adamlar bana 50mb hız vermeleri gerekirken 0.09-3mb arası hızlar almaktayım. Açıkcası hiç 50mb almadım ama 15-20 bana yettiğinden hissetmiyordum. Ancak son bir aydır netim 0.09 a kadar düştüğü gördüm. Şu an google bile açamıyorum,hıztesti yapmak için siteyi bile açmıyor.

Yaptığımız taahhüt sadece bizi mi bağlıyor? Benim bunları THH ye şikayet etmek,şimdiye kadar aldıkları ücretleri talep etmek gibi bir hakkım yok mu?

Bu konuda tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

• Hasegawa H kullanıcısına yanıt
    her ne kadar haklı şeyler söylemiş olsanızda ttnet sabotajı bir durum var ortada benimde vodafone ile aynı sorunum var
    %100 kendi ürünleri olmadığı için işler yavaş oluyor ve birileri tekere çomak sokabiliyor siz bi konuda firmayı sıkıştırmakta haklısınız bende vodafonu sıkıştırıyorum
    ayrıca ttnet baya güzel bir ücret alıyor sizin aboneliğinizden kaynaklı kiradan
    türknete şu an sıcak bakıyorum adamlar tek tarife tek fatura hem ucuz hem limitleri zorluyorlar diğer firmalar ile karşılaştırdım fiyatları ve tarifeleri tüketiciyi diğerleri gibi horgörmüyorlar en güzel yol tüketici haklarına dilekçe ile şikayette bulunmak size sıkıntı çıkaran düzelmesine engel olanlar da dahil güzel bir dilekçe işleri hızlandırır
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    öyle bir hakkınız var ama yinede arayıp sorabilirsiniz para iadesi durumu olabilir sonuç olarak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.