Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu Allah için 02-08 e neden uymuyorsunuz,kota harici ve dahili veriyi tek kalemde gsötererek kullanıcının kota takibini imkansız kılıyorsunuz 4 ay önce yayınlanmış btk kararına adaptasyon bu kadar mı zor diye sormak mesut bey? galiba kotası durmadan eriyen ve problem eden bir tek benim
  • videoyu sonuna kadar izledim ve çok beğendim. bende bir türknet üyesi olarak şirket müdürünün vizyonunu çok sevdim. yapa sayesinde akk den kurtulmak süper bir olay. anlaşılıyorki sadece operatöre değil gerekli idari destek için hükümetede baya iş düşüyor. yasaların kesinlikle revize edilmesi lazım. yatırım yapacak kişiye artık sorun çıkarılmamalı. ülke olarak alınması gereken çok yol var maalesef.reklam yapmaları yerine uygun fiyatla hizmet düşüncesi sayesinde umarım diğerlerine örnek olurlar. kullanıcı yararına iş yapanları görmek güzel.

• Arkadaşlar Merhaba,

Teknik sorunlar giderilerek video yayına aldındı. Şu anda tamamı izlenebilir. Sadece Donanım Haber değil aynı zamanda Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz.

Youtube üzerinden izlerseniz Allah rızası için üye olun (Youtube'da yalvarmadan olmuyor )

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Bence vdsl en azindan verebilinmeli sehringobeginde adslden ustu yok xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Teknik sorunlar giderilerek video yayına aldındı. Şu anda tamamı izlenebilir. Sadece Donanım Haber değil aynı zamanda Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz.

Youtube üzerinden izlerseniz Allah rızası için üye olun (Youtube'da yalvarmadan olmuyor )

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Her hafta farklı bir operatör ile röportaj yapsaniz muthis olur. Boyle bir adim atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet samimi geldi bana video. Hız kesintisinin sebebi mbps dan MB/s çevirmesinin hatalı olması. Mesela 16mbps 2mb/s normalde fakat 1.6mb/s diye girildiği için ADSL kullanıcıları 13mbps görüyor. Aksamları hız düşmesi altyapı yetersizliği ile alakalı gözüküyor. Tabi burada Telekom suçlu olabilir gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel müdür düzeyinde böyle samimi bir röportaj vermesi çok önemli. İşin teknik yanına çok hakim.Türkiyede ısslerib BİM'i olmaya aday bence . Paylaşmayın internetinizi. Şahsen ben paylaşmıyorum. Türkiyenin bir Bill Gates'i olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 4 Mayıs 2017; 23:0:24 >
  • Çok uzun olmuş video, bi süre sonra sıkıldım. Daha sade olsaydı keşke.
  • Videoları youtube ye atın, oynatıcılar sıkıntılı, zor açtım videoyu.

Turknet'in bakış açısını farklılaştıran insanların birarada toplandığı bir şirket sanırım. Keşke diğer isslerde bakış açılarını bu kişilerden feyz alarak değiştirip kendilerini geliştirseler. Tüketiciye yakın olmaktan korkan diğer iss'ler umarım örnek alırlar

• choyrn kullanıcısına yanıt
    Binanın girişine kadar fiber kablo ve buna uygun dolaptan her daireye bakır kablo giden bir apartmanda turk.net VDSL2 75 Mbps aboneliğimiz var. Şimdilik hâlen 150 GB AKKKKKK...... Sizin altyapınızda mı böyle?

• Benim anladığım istanbul büyükşehir belediyesi internet sektörünüde kıyak kamu ihalesi ile tanıdığa bağlamış. Belediyeler ve büyükşehir belediyesi hakkında verdiği bilgilerden anlayabiliyoruz.
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=mTwL50vfWoA

• bir ailede en az 3 tane tlf bir tablet bir pc ve birde smart tv var.günlük en az 5 gb kullanıyorlar aylık yapar 150 gb versinler halka 500 gb ondan sonra isterlerse 1000 tl yapsınlar kota aşımı.

• Kaya çilingire benzemiyor mu güzel kalpli ciomuz

• Başka bir operatör geleceğini mi sanıyorsunuz ?

• Arkadaşlar sizin okuma yazmanız yok mu ?

İlla Turknet müdürünün çıkıp izah etmesi mi lazım ? BTK kararların okuyun ve ISS lerin ne yaptığına bakın konuyu açık ve net anlarsınız zaten.

Özetle :
    ISS ler kotalı paket çıkarabilir. Ne BTK ne başka kurum böyle bir paket çıkaramazsın diyemez. Bundan sonrada bu kotalı paketleri satmaya devam edecekler. Hatta satarkende btk kararından dolayı böyle bundan sonra 35 veya 50 gb kotayı geçince gb başına para ödüyorsunuz yada akk yi geçince x gb lık paket almanız lazım gibi yalanlar savuracaklar. ISSlerin kotalı paket çıkarmaları engellenemez ve bu kotayı aşınca ne gibi fiyatlandırma yapacağı. Bu yüzden kotalı paket konusunda çevremizi bilinçlendirmeliyiz. Kotalı paket alma aldırma kampanyası başlatalım hemen. Hatta tişörtlerini basalım herkes giysin.
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey varsa söyleyin diyor
  • Merhaba Cem ve Mesut Bey,

Öncelikle böyle kaliteli bir insanın röportajını izlediğim için çok mutluyum. Türkiye'de böyle kaliteli vizyona sahip kişi ve firma sayısının az olması nedeniyle en azından İnternet Servisi sektöründe çabalayan başarılı insanlar olduğunu görmek beni mutlu etti.

Bizler kullanıcılar olarak gözünü cebimize dikip, asgari koşullarda hizmet vermeyi tercih eden firmalardan iyice bezmiş durumdayız.Ve maalesef 1 Mayıs kararları sonrası Akk yerine dahada kötüsü olan 2000'li yıllarda kalmış ve yok olmuş olması gereken Kotalı sistem getiren firmalar bu durumu kanıtlar nitelikte.
    Sizler diğer firmalar gibi kolay olanı seçmediniz, seçmeyeceğinizi de söylüyorsunuz ve umarım bu vizyona sahip çıkarsınız,sizi büyütecek, hatta bana göre belki bu ülkenin en iyi İSS'si yapacak şey budur çünkü.
    Kalite yönetim bilgisine sahip birisi olarak kaizen(sürekli iyileştirme) sistemini uygulayan bir İSS firmamızın olması da beni gururlandırdı. İki ayrı Türknet aboneliğine sahip biri olarak sizin gibi kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir firmadan hizmet almaktan gurur duyuyorum.

Firma olarak alt yapı yatırımlarındaki önünüzdeki engeller umarım bir gün çözülür, Bu güzel röportaj için Size ve Mesut Çevik hocama çok çok teşekkür ederim.

Son olarak Cem Bey %20 hız kısıtlaması sorununu yaşıyoruz ve bu durumun nedeninin eskiden kalma bir kod olabileceğini söylediniz, umarım bu problemde bir gün çözülür, tekrar teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

Bilgi için yazıyorum; 10.05.2017 tarihi itibariyle %20 hız sorunu çözülmüştür.Teşekkürler Cem bey, teşekkürler Türknet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibirisi77 -- 11 Mayıs 2017; 2:43:57 >

• khaos kullanıcısına yanıt
    denilene göre uyuluyor ama sen kontrol ettiğinde akk den yemiş gibi gösteriyor ama kullanıcılar denediğinde akk i geçmesine rağmen hız düşmemiş çünkü normalde geçmemiş çünkü 2-8 arasını aslında saymamış
  • Hayaller : Turknet Genel Mud. Cem Celebiler - Biz herkese en yuksek hizi vermeye calisiyoruz.
    Gercekler : Hasegawa - Yalandan kimsenin olmediginin ispati. 250 kb upload mi olur? Aylardir cozemediniz bu sorunu. Ogundugunuz operatorleriniz sorunu bile anlamiyorlar. Adamlar sabit fikirle takmislar papagan gibi onlerindeki yardim progaminin ekraninda yazanlari tekrarlamaya. Yorum, bilgi "0".

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasegawa -- 4 Mayıs 2017; 23:41:18 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.