Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: engink

dolaplarda yapa mümkün değil,ancak kendisi ayrı dolap koyarsa olabilir,bunu yapacaklarını sanmıyorum. maalesef sadece ana santral civarı hız alabilir.

Hocam Bağcılar'dayım bende bile sitede sorgulatırken YAPA sistemi var gözüküyor ne iş?

bizim bura kapsama alanında değil. siz santrale yakın olduğunuz için yapa alıyor olabilirsiniz. santrale uzak olanlar YAPA yı unutsun. onun yerine vdsl2 bulanlar onuda alsın en azından akk sonrası hız min 16 mbps olur. bizde vdsl2 de yok aslında var ama sadece ttnet'te port var. turknet'e vdsl2 portu verilmiyor. hatta yeni aboneler port hiç yok. sadece ttnet alırsanız port var. işte bunun adı serbest piyasa YERSEN

Hocam ne santrali ya yaşadığım yeri bilenler bilir İstanbul'un en varoş semtindeyim, VDSL bile yok evimin alt yapısında ADSL'de 8 mbit'i zar zor alıyorum, Turknet'in sitesinde 16 mbit hız ve AKN yok, yazısı çıktı. Geçsem mi diye tereddütteyim.

• Artık youtube geçme zamanı gelmedi mi ? video acılmıyor

• ttnet efendi reklamda ronaldoyu oynatıcağına altyapısını güçlendirseydi korkmasına gerek kalmazdı. reklam reklam diye dünyanın paralarını harcıyorlar ama asıl işlerini tam anlamıyla yapmıyorlar. kardeşim sen internet servis sağlayıcısısın. Altyapını güçlendir, fiyatları makul seviyeye çek bak o zaman reklama ihtiyacın bile olmaz.
  • valla bu haber beni şaşırttı

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Yalın internet getirmediği sürece benim gözümde çöp, arkadaş koy üstüne 10-20 lira neyse yap yalın interneti uğraştırma bizi yok telefon al kabloyu bağla falan çekin neti bağlansın bitti gitti işte.

Misal yazlığa internet alacağız 1.5-2 ay için telefon mu bağlatacağız bu akla mantığa yatıyor mu?

Daha önce dsl teknolojisiyle internet kullandınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Yalın internet getirmediği sürece benim gözümde çöp, arkadaş koy üstüne 10-20 lira neyse yap yalın interneti uğraştırma bizi yok telefon al kabloyu bağla falan çekin neti bağlansın bitti gitti işte.

Misal yazlığa internet alacağız 1.5-2 ay için telefon mu bağlatacağız bu akla mantığa yatıyor mu?

Daha önce dsl teknolojisiyle internet kullandınız mı ?

Arkadaş eve telefon kulubesi falan koyduklarını sanıyor galiba. Bu arkadaşa yalın adsl 59 TL diyerek satsınlar zira anlatamıyorlar. Sen duvardaki çıkan kabloyu direk modeme bağla al sana yalın adsl.
  • Yönetimin yetersizliğini belirttiğim konu silinmiş

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

Eleştiri kaldırmayan yönetim; TTNET'i eleştiriyor..

• Upload neden düşükmuş ona cevap verdi mi 34 dk izledim video yu upload ile ilgili bir soru sormadı yada ben mi atladım orasını

Kota yi İnterneti komşuna dağılmasın diye yapmışlar

Tamam bunda haklılar 4 kişi girse ayda 15 TL ye gelir adam başı ama bunu önlemenin yolu kota getirerek olmamalı sözleşmede belirtirsin başka kişilerle internet paylaşırsan şu kadar para cezası yersin diye madde eklenir

Kontrol etmeye ise habersiz bir elaman yollarsın öyle tesbit edersin yani burda İnternetini paylaşmayan kişilere haksızlık olmuş oluyor

Aynı olay tribün de taraftarın biri sahaya birşey atıyor gelecek maç sahan kapanıyor geri kalan 40. Bin kişinin suçu ne buda ona benzemiş

• Video Oynatıcınız Kanser Niteliğinde
    TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 4 Mayıs 2017; 21:16:35 >
  • TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği
  • ilk olarak işyerimde kullandım ve memnuniyetim sebebiyle evimdede kullanmaya başladım. evim de kotanın kaldırılmasıylada üzerine kaymaklı kadayıp oldu. teşekkürler türknet...

• Video sadece bende mi açılmıyor? Niye youtube'a da yüklemiyorsunuz?
  • Youtube'a yükleseniz de izlesek.
  • video eklenmiş youtubeda
  • Youtube icin tesekkurler.

• Müjde Youtube Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 4 Mayıs 2017; 21:42:58 >
  • Ttnet le hangi pingi alıyorsan aşağı yukarı o pingi alırsın

• Uzayın boyutu
    4.7 GB'dır (DVD)aksini iddaa edene
    Ps4 hediye ediyorum..
    Ya TXxXKELL yalan söylüyor
    Ya da bilim..
    ADIMI kanımı unvanımı GERİ VER Kell sende kalsın..
    Kullanıcıyı sınırsız diye diye inlettiniz
    O Süleyman Soylunun sert sözü de
    Hala tiyatrocu halka yazık etmesin emekli olsun.
    Halkçı olsun Milleti kandırmasın.
    --------------------------------------
    TURKNETi beğendim açık söylüyor adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 4 Mayıs 2017; 21:47:7 >
  • Bu adam BTK'nın başına gelirse muhteşem olur ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

quote:

telefon versede telefon bağlayıp kullanmana gerek yok gelen kabloyu direk modeme tak

Aynen hocam ben belirttiğiniz şekilde kullanıyorum. 1.000 dk telefon hakkı veriyorlar ister kullan ister kullanma.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.