Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türk Telekom'da 10 ay daha taahhütümüz var keşke hemen yarın TürkNet'e geçebilsem. 24 ay bağladık kurtulamıyoruz. 75 Gb Akn lik kotanızı 6 TL karşılığında 100 yapalım diye arayıp duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansev07

Video izlenmiyor

mobil temadan dolayı hocam normal temaya geçin bu yeni player çok hızlı beğendim ben :)

bu arada arkadaşlar adam yurtdışında yaşadığı için sürekli herşeye gülüyor. güleryüzlü hep :D kötü bir sözde bile gülüyor biraz garip olmuş :D mesut çevikte güldü onun hareketlerine bazı yerlerde :D teknolojinin içinden gelmiş diğerleri gibi torpille gelen birisine benzemiyor bizi en iyi anlayabilecek kapasitede bir kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 4 Mayıs 2017; 20:3:26 >
  • bilgi çağı diyoruz,hızlı internet diyoruz fakat bu bilgi çağını yakalayan şuan ki üniversite okuyanlar kyk wifi la internet sitelerini açmakta bie sıkıntı yaşıyor.hız yerlerde sürünüyor

• taahhütüm bitsin Türknete geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

İnşallah devamında forumdaki konudan sorular vardır... Yoksa sadece 2 soru soruldu...

Ayrıca hala saçma şirket vurgumu yineliyorum. TELEFON OLMADAN İNTERNET BAĞLAYAMAYACAK KADAR SAÇMA ŞİRKET. Yıl 2017 Cem Bey. Parası neyse al ve telefonla beni uğraştırma.

/>
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    nereden sorgulatiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

Adresinizi girerek alabileceğiniz hızı görebilirsiniz
  • Taahütümün bitmesini dört gözle bekliyorum, ondan sonra Türknete geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonkia -- 4 Mayıs 2017; 20:14:46 >
  • Yalın internet getirmediği sürece benim gözümde çöp, arkadaş koy üstüne 10-20 lira neyse yap yalın interneti uğraştırma bizi yok telefon al kabloyu bağla falan çekin neti bağlansın bitti gitti işte.

Misal yazlığa internet alacağız 1.5-2 ay için telefon mu bağlatacağız bu akla mantığa yatıyor mu?

• Ev telefonunu TT mantığıyla düşünmeyin. 60 liraya 1000 dakika konuşma dahil, telefon tahsisi için ek ücret veya yalın dsl ücreti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

Adresinizi girerek alabileceğiniz hızı görebilirsiniz

ben de 75 gözüküyor ama 30 anca alıyorum. bence pek güvenilir bir şey değil. gerçi bu adamlarında suçu yok, ttnet'i arayıp hattımın desteklediği hızı sordum 80 dedi, vodafone üzerinden sorgulattım 79 çıkıyor fakat 30 anca alıyorum. santralde mi yoksa ev içi kabloda mı sıkıntı var bilsem ona göre hareket edicem. gerçi ev içi sıkıntı olsa 30-35 mb veri kaybı bana çok uçuk geliyor, büyük ihtimak santral kaynaklı ama çözümü tt maalesef.

• sayfa açılmıyor
  • mamilee kullanıcısına yanıt
    Wifiden mi yaptınız testi

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

türknet iyi atılım yaptı, umarım böyle devam eder tabi altyapısı ne kadar kuvvetli orası meçhul.

ttnet sağlamıyor mu bu adamlara altyapıyı? ttnet bi yamuk yapmazsa sorun olmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefps

video eksik tam halini atın

Hafta 2. Bölüm

Ben birim izlediğim kısım da şu:

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

Bu işi düzeltemeyen herkes işten çıkarılsın

ya da YouTube artık bi zahmet kullanılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: samedl

Wifiden mi yaptınız testi

hayır kablo ve başka cihaz bağlı değil, başka site, indirme açık değil.
  • adamı depoya ı indirdiniz ne yaotınız o arkanın hali ne öyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Yalın internet getirmediği sürece benim gözümde çöp, arkadaş koy üstüne 10-20 lira neyse yap yalın interneti uğraştırma bizi yok telefon al kabloyu bağla falan çekin neti bağlansın bitti gitti işte.

Misal yazlığa internet alacağız 1.5-2 ay için telefon mu bağlatacağız bu akla mantığa yatıyor mu?

telefon versede telefon bağlayıp kullanmana gerek yok gelen kabloyu direk modeme tak
  • Arkadaşlar doğru yalın internet vermiyor ama telefon.şart değil bana numara tahsil edildi ama ben telefon hiç bağlatmadim sadece internet kullanıyorum 59tl ödüyorum ,ttnet yalından direk geçiş yaptırmıştım 3 günde geçiş tamamlandi aynı mobil hatlar gibi fark yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.