Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet.

Arkadaşlar merhaba,

Teknik bir sorun oldu. Videonun düzgün hali bir kaç saate yayında olacak. Uzun olduğu için işlemesi biraz zaman alıyor. Anlayışınız için çok teşekkürler :)

Tam rezilsiniz.. o beyinsiz youtuberlar kadar bile olamadınız..

Mesut beye tavsiye 1 YouTube çalışan alsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa şu video sistemini düzeltin artık yaaa açılmıyor gına geldi artık

• Video eksikti şimdi komple gitti, şunu youtube'a yükleseniz ne olacak sanki
  • Video nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macit1903

Video nerde?

Yarısı yüklüydü oda gitti
  • Ya herkezi elestirirken iyi yil olmus 2017 su mobile oynatici rezaletine bak xD bisey boyle deneyip aciomayinca kufur edesim geliyo gene ban yicez gerek yok

• Bu kota işinde kazanan TurkNet olacak. Ben tahmin ediyorum kablonet kullanıcıları TurkNet'e başvuracaklar neden gidip başka bir firmaya taahhüt versinler ki :)
  • Dh nin İnternet hızlarını eleştirip, çağın gerisinde kalındığını devamlı belirtip, dünyanın en çok çöken forumlarından birisine sahip olması ve yıllardır gelistirmedigi video oynatıcısına sahip olması çok ironik.. Mesut ve Erdi gerçekten severek takip ettiğim iki isim. Ama bu gerçeği artık kabullenin. Türk internet altyapısı Dh ye çok benziyor.

• bu adam gerçekten güven veriyor ya.

• Gün geçmiyor 1 kere bile şu Anasayfa Haberleri'nde video oynatıcı tartışılmasın. Puh sizin ben ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Dh nin İnternet hızlarını eleştirip, çağın gerisinde kalındığını devamlı belirtip, dünyanın en çok çöken forumlarından birisine sahip olması ve yıllardır gelistirmedigi video oynatıcısına sahip olması çok ironik.. Mesut ve Erdi gerçekten severek takip ettiğim iki isim. Ama bu gerçeği artık kabullenin. Türk internet altyapısı Dh ye çok benziyor.

ilk baş yoruma + verdim, son cümleyi okuyunca geri çektim
  • dolaplarda yapa mümkün değil,ancak kendisi ayrı dolap koyarsa olabilir,bunu yapacaklarını sanmıyorum. maalesef sadece ana santral civarı hız alabilir.
  • Video açılmıyor mobilde açılmadı. Youtube'a atsanız keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

dolaplarda yapa mümkün değil,ancak kendisi ayrı dolap koyarsa olabilir,bunu yapacaklarını sanmıyorum. maalesef sadece ana santral civarı hız alabilir.

Hocam Bağcılar'dayım bende bile sitede sorgulatırken YAPA sistemi var gözüküyor ne iş?
  • TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Sorulacak çok temel iki soru vardı aslında,

1) bir kullanıcının 50 gb AKN kullanması ile 150 gb AKN kullanmasının İSS'ye ek bir maliyeti var mı?

2) Devlet bu farktan fazla vergi alıyor mu?

burda 16:50 dk da Gb maliyetini anlatıyor

teşekkür ederim, videoya erişemediğim için sorulan sorulardan ve verilen cevapları okuyarak böyle bir konuya değindim.

• ilk defa 34 dakikalık reklam izledim hayatımda bir ilk oldu benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Elizabeth Woolridge Grant

TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: engink

dolaplarda yapa mümkün değil,ancak kendisi ayrı dolap koyarsa olabilir,bunu yapacaklarını sanmıyorum. maalesef sadece ana santral civarı hız alabilir.

Hocam Bağcılar'dayım bende bile sitede sorgulatırken YAPA sistemi var gözüküyor ne iş?

bizim bura kapsama alanında değil. siz santrale yakın olduğunuz için yapa alıyor olabilirsiniz. santrale uzak olanlar YAPA yı unutsun. onun yerine vdsl2 bulanlar onuda alsın en azından akk sonrası hız min 16 mbps olur. bizde vdsl2 de yok aslında var ama sadece ttnet'te port var. turknet'e vdsl2 portu verilmiyor. hatta yeni aboneler port hiç yok. sadece ttnet alırsanız port var. işte bunun adı serbest piyasa YERSEN

• TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.