Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaş tam bizim kafadan. Turk.net belli ki doğru ellerde, zaten icraatlarından da bu görülebiliyor. Umarım bozmadan böyle devam ederler. Yolunuz açık olsun.
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Kaç lira ceza ödeyeceksiniz öğrenin türknet 120 küsür lirasını ödüyordu galiba bir sorun isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: engink

dolaplarda yapa mümkün değil,ancak kendisi ayrı dolap koyarsa olabilir,bunu yapacaklarını sanmıyorum. maalesef sadece ana santral civarı hız alabilir.

Hocam Bağcılar'dayım bende bile sitede sorgulatırken YAPA sistemi var gözüküyor ne iş?

bizim bura kapsama alanında değil. siz santrale yakın olduğunuz için yapa alıyor olabilirsiniz. santrale uzak olanlar YAPA yı unutsun. onun yerine vdsl2 bulanlar onuda alsın en azından akk sonrası hız min 16 mbps olur. bizde vdsl2 de yok aslında var ama sadece ttnet'te port var. turknet'e vdsl2 portu verilmiyor. hatta yeni aboneler port hiç yok. sadece ttnet alırsanız port var. işte bunun adı serbest piyasa YERSEN

Hocam ne santrali ya yaşadığım yeri bilenler bilir İstanbul'un en varoş semtindeyim, VDSL bile yok evimin alt yapısında ADSL'de 8 mbit'i zar zor alıyorum, Turknet'in sitesinde 16 mbit hız ve AKN yok, yazısı çıktı. Geçsem mi diye tereddütteyim.

büyük ihtimal ana santrale bağlısın ve orada yapa var. sınırsız olur ama hız alamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.bizde dolap var ama bu seferde yapa yok

• Bakın böyle issleri sahiplenmemiz lazım imkanı olan türknete geçsin reklam yapmıyorum bizi yıllarca sömüren diğer isslere ceza verelim böyle şuan türknet çölde bir vaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 4 Mayıs 2017; 21:55:25 >
  • Kota yi neden kattıkları söyledi

Upload neden çok veremediğinide söyledi

Yani 1 kişi bir mahallede ve apartmanda diğer kişiler ile paylaşmasını önlemek için yapıyor bunu anlıyorum da paylaşmayan kişilerin burda suçu ne

Yani bunu önlemin yolu kısıtlamak mi

Hiç mi çalışanı yok bunların

Sözleşme yaptırın bir kaç kişi ile paylaşırsanız yüklü bir para cezası verirsin

Bunu denetlemek için de bir tane çalışanını gönderirsin habersiz olarak

Gittiğin evdeki kişi kabloları kaldıramaz yakalanır cezasını verirsiniz bu kadar basit birşey için kısıtlama mi olur

Keşke röportaj yapan bunu sorsaydı

• Adamın konuşmasından yüzünden belli ki okumuş aklı başında adam gibi adam olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

quote:

Orijinalden alıntı: Elizabeth Woolridge Grant

TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

Geçmiş olsun

Eğer yeniyse, iptal çok bir şey tutmaz ancak işin içine modem ücreti falan girdiyse iş değişebilir. Arayıp bir sormak lazım.

• TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

• herkese 4 mbps upload veriyorlar da ben neden 1.69 mbps görüyorum cem beyy !

• %20 hız kesintisi ile ilgili ne demiş? 2 saat video mu olur gözünüzü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebylcn

herkese 4 mbps upload veriyorlar da ben neden 1.69 mbps görüyorum cem beyy !

VDSL paketleri 2mbps upload veriyor çünkü
  • TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği

Halkın adamı
  • Yatirim yok da yatırım yok . Hep ayni masal. Dunyanin en pahali internetinin tr de olduğundan haberleri yokmus gibi konuşmaları yok mu illlet ediyor.

Milletten söğütlediginiz paraları kısın da altyapi yatirimi yapin o zaman. Ağlak çocuk gibi palavra sıkıp duruyorlar.

Asıl röportaj yapilmasi gerekiken firma tr nin yuzkarasi telekom. Bogazlarina kadar haram para alip gram altyapi yapmayan ve milyon dolarlari sanatci ve futbolculara yediren bu sirketi tepetakla edecekleri gun gelsin baska bisey istemiyorum.

• 312 . kullanıcısına yanıt
    BayCC sana soru sordum neden bana cevap vermedin!
  • adama bi su vereydiniz . nerde donanımhaberin misafir perverliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Elizabeth Woolridge Grant

TurkNet'in evime 75 Mbps sağlayabilidiğini şimdi sorgulatarak öğrendim işin kötüsü daha yeni Turk Telekom denen hırsızlarla 24 ay tahahüt yaptım. Keşke önceden haberim olsaydı. :(

Geçmiş olsun bende 30/08/2018 tarihin de bitiyor turk telekom dan. Turkneti aradım 75Mbps - 4Mbps upload akn yok dediler 59 TL :( içim içimi yedi yemin ediyorum ağladım ya :(
  • Türknet sadece bakır altyapılı bölgelere hizmet veriyormuş, fiber altyapılı yerlere vermiyormuş doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 4 Mayıs 2017; 22:20:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız upload kısmında türknetteki bir yanlışlığı düzeltelim :

- VDSL2 17a Profili ile 50 mbps'ye kadar upload sağlanır hiç sıkıntı olmaz (mustifb)
    - Zaten diğer avrupa ülkelerinden upload VDSL1 ile 20 mbps sağlanabiliyor.
    - Ayrıca TT kurumsal müşterilerine halihazırda VDSL2'den 10 mbit upload veriyor.

Uploadın artmamasının nedeni en başında türknete göre ticari kaygı :

- Korsan içerik paylaşımları torrent vs (bunu yapan zaten sunucu kiralayarakta yapıyor)
    - İnternetin komşularla paylaşılması (istek gönderme arttıkça internet yavaşlar mantığı fakat bu noktada yine sıkıntı yok istekler en fazla 128 kbps ile gönderiliyor)

Yani bu söylenen argümanlar uploadın artması için geçerli sebepler değildir.

Uplaod hızı konusunda da yakında iss'lere baskılarımız olabilir.
  • Kullanıcı dostu tek İss Turknet. Olası bir Kotali internet dayatması olursa kesinlikle Turkneti tercih edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Yalnız upload kısmında türknetteki bir yanlışlığı düzeltelim :

- VDSL2 17a Profili ile 50 mbps'ye kadar upload sağlanır hiç sıkıntı olmaz (mustifb)
    - Zaten diğer avrupa ülkelerinden upload VDSL1 ile 20 mbps sağlanabiliyor.
    - Ayrıca TT kurumsal müşterilerine halihazırda VDSL2'den 10 mbit upload veriyor.

Uploadın artmamasının nedeni en başında türknete göre ticari kaygı :

- Korsan içerik paylaşımları torrent vs (bunu yapan zaten sunucu kiralayarakta yapıyor)
    - İnternetin komşularla paylaşılması (istek gönderme arttıkça internet yavaşlar mantığı fakat bu noktada yine sıkıntı yok istekler en fazla 128 kbps ile gönderiliyor)

Yani bu söylenen argümanlar uploadın artması için geçerli sebepler değildir.

Uplaod hızı konusunda da yakında iss'lere baskılarımız olabilir.

Bu baski sonuç vermez..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.