Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.364
Cevap
30
Favori
138.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
Giriş

bizim tarafta açıkçası mesela güneşparkta bütün firmalar var yine alt taraftaki sitelerde sanırım turknetle birlikte en az 1 tane daha firmanın ftth ı var sol ya da telekom olarak , ilerleyişleri garip bakalım turknet gelirse daha iyi bence belki onlar da gelir sizin tarafa doğru fazlasıyla ilerlemiş aslında ka green , manolya felan var görünüyor altyapı sizin siteye kadar gelmişler

• Boomcu kullanıcısına yanıt

Bize 5 gün önce türknet geldi dairelerin yanına kadar fiber çekti ama ev içine girmedi ev kapısına kadar her kapıya uzun bir fiber bıraktı. 5 gündür de böyle duruyor. Dikkatimi çekti çekilen kablo türktelekoma ait. Bir ara fotoğrafını atar paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut Bilen U kullanıcısına yanıt

hocam çok sevindim umarım en kısa zamanda bağlantı aktif olur hayırlı olsun , ben şehir dışındayım ne oldu ne bitti benimle iletişim kuran kişiye mesaj atıp öğreneyim en iyisi😂😂

edit: görüştüm imalat takvimi henüz belli değil ama birkaç ay içerisinde imalatı yaparız diye düşünüyorum dedi yaza anca gelir benim bağlantı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 6 Mart 2025; 18:27:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.