Şimdi Ara

Turknet kullananlar yorumlar? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arızan oldugunda ilgilenmiyorlar sana 1 ay hediye ediyorlar arıza nedeniyle gec yapıldıgında
  • 1. Ayı doldurdum ping ve hız gayet stabil durumda kopma yaşamadım oda benim hata cat5 ile bağladım Superonline var 8 Mbps rahat çalışıyor memnunum Superonline kapansın iç tesisat tan bağlayıp 16 Mbps kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar genel olarak memnun musunuz?
    Okudugum kadariyla ilk acilis asamasi biraz sancili oluyor.
    Ondan sonra pek problem yok gibi?

• camiz46 C kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben hiç sorun yaşamadım gayet memnunum ayda bir bi 5 dakika ping sorunu yapıyor hemen geçiyor hız gayet güzel 10 un altına düşmedim genelde ortalamam 13-14.
  • ttnet tahhütü bitmiş olanlar eğer hala ttnet ten ayrılmak istemiyor ama uygun fiyat beklentisi içine giriyorsa ya müşteri hizmetlerini arayıp iptal bölümüne konuyu anlatsın iptal ettirmekte kararlı olduğunu his ettirsin yada telekom müdürlüğüne gitsin yine iptal ettirmeyi düşündüğünü bildirsin fiyatlarda yüklü indirimler alıyorlar.

haa baktınız karşıdaki artist mi iptal ettirmekten korkmayın. Nasıl olsa merkezden onay almak için arayanlar size yalvar yakar vazgeçmeniz için yeni fiyat sunacaklar.

BEn iptal ettirdim turknet e abonelik başlattım. Bugun aradılar merkezden 2 ay bedava ayda 48 tl ye 16 mbit hız ile devam edin gitmeyin diyor .

Dedim kalsın ben bir kere söz soylerim. Kapattırdım.
  • ttnet ve türk telekom rakiplere karşı hep baltalama yapmışlardır.

Rakipler sadece toptan trafik alarak bu işleri yapıyor ttnet direk türk telekom ile ortaklaşa sizce hangisi daha çabuk iş yapar.

ortada adaletsiz rekabet var adamlar iletiyor türk telekom hasır altı ediyor ne yapsınlar .Baştakiler rekabet seve değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camiz46

Arkadaslar genel olarak memnun musunuz?
    Okudugum kadariyla ilk acilis asamasi biraz sancili oluyor.
    Ondan sonra pek problem yok gibi?

Aynen hocam.

• Türknet fiyatı 59,99 yapmış. Her tarifeyi 10 TL arttırmış :)
  • Sakın....! Türknetin tuzağa düşmeyin.
    Yok port tanımlanacak, yok tesisatınız arızalı, şu bu diyerek 14 günlük fesh süresini doldurmaya çalışıyorlar. 1 kaç ay sonra internetinize kavuşuyorsunuz. Ama 2 mbit ile. 16 mbit parası ödüyorsunuz bu arada. arıza talebi açtırıyorsunuz. Gerekçe altyapının desteklemiyor diyorlar. Halbuki daha önce ttnet te 16mbit le sorunsuz bir şekilde 2 yıl kullanmıştım. Sakın bulaşmayın bunlara.... Şikayetvar com da araştırın hak vereceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın....! Türknetin tuzağa düşmeyin.
    Yok port tanımlanacak, yok tesisatınız arızalı, şu bu diyerek 14 günlük fesh süresini doldurmaya çalışıyorlar. 1 kaç ay sonra internetinize kavuşuyorsunuz. Ama 2 mbit ile. 16 mbit parası ödüyorsunuz bu arada. arıza talebi açtırıyorsunuz. Gerekçe altyapının desteklemiyor diyorlar. Halbuki daha önce ttnet te 16mbit le sorunsuz bir şekilde 2 yıl kullanmıştım. Sakın bulaşmayın bunlara.... Şikayetvar com da araştırın hak vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

zaten anladığım kadarıyla birtek üyelik kısmındaki evrak işleri uzun sürüyor onun harici bağlantıda sorun yaşayan hiçkimseyi duymadım. herkese pm attım daha olumsuz cevap almadım

Seninde canın yansa şikayetvar.Com da hakkını ararsın. Bu yüzden gerçek madurları orada görürsün hemde binlerce kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

arkadaşlar teknik olarak ttnette kopma yaşamıyorsanız ve 8-16 mbit hızı sorunsuz olarak alıyorsanız hepsinde alabilirsiniz.

ama sorun olduğunda ilgi bakımından ttnet daha avantajlı olur... gerçi onlarda bilgisiz

ben bu fiyatı değerlendirmeyi düşünüyorum açıkcası zamanı bana uyarsa.

Bende senin gibi düşünmüştüm. Ama öyle değilmiş.

• Musty_braves kullanıcısına yanıt
    Eskiden alabilipte gecisten sonra alsmiyosan ac konus bastir alman lazim ev ici kablolarinda sorunyoksa

Hocam yanlis anlamayin. Ben sizin sorununuzu 1 kez yasadim 3 aydir. Onun harici hep 10 mb civarı aliyorum cunku hattim o kadar destekliyor. Ama sizin gibi sorun yasayan tabi ki cok. Umarim biz yasamayiz ne diyelim.

hocam 4 gün önce bir sorun yaşadım hızım 1 mb pingler 140 a fırladı aradım dedim böyle böyle adama 24 saate halledicez dedi bi etkileşim sorunu yaşanmış dedi 24 saatte halloldu. yani be hala haklarını vereyim başarılı buluyorum. şikayetvar a da çok baktım
  • Nakil yaptırıp yeni evde hat yoksa kimi sıkıştırmak gerekiyor? Turknet i mi Telekom u mu? (Telekom a tel için başvuru yaptık)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    bilgim yok ama sanki turknet olmalı hocam çünkü telekomla ilişiğiniz kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Nakil yaptırıp yeni evde hat yoksa kimi sıkıştırmak gerekiyor? Turknet i mi Telekom u mu? (Telekom a tel için başvuru yaptık)

Türknet hocam. Onlar gerekli yönlendirmeyi yapıyorlar.

• İnternetten başvurdum ve işlemler 1 hafta sürdü. 1 hafta önce Telefonum ve internetimi TürkNetle kullanmaya başladım. Telefonuda 1000 dakika her yöne bedava olan tarifeden..
    Şuan herşey normal. İlk 2 gün internette kopmalar yaşıyordum. Web sayfasından, şikayet bölümünden bildirdim aynı gün içinde geri dönüş yapıldı ve sorun çözüldü.
    Sonraki günde ping ve hız problemi başladı, onuda hallettiler aynı şekilde.. İlk hafta biraz problemli oldu ancak Desteklerinden memnunum.
    Başvurmadan önce forumda bakıyordum, herkes müşteri desteğini kötülüyordu. Biraz çelişkiliydim.. Şuana kadar bence gayet iyi. Tavsiye edebilirim herkese

Buda hız değerleri;

Ancak günün her saatinde böyle stabil olmuyor . Gece 3:30 da ki durum bu, gayet hızlı. Hatta online oyunlarda TTNET e göre, yabancı Serverlardaki ping yarı/yarıya düştü.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.