Şimdi Ara

Turknet kullananlar yorumlar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizde sagolun hcam cok cektik ama selametle insallah birsey olmaz allah nazarlardan kem gozlerden sakinsin amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

Sizde sagolun hcam cok cektik ama selametle insallah birsey olmaz allah nazarlardan kem gozlerden sakinsin amin

Amin amin :) bdne su an cok memnunum yerine geldi net :) 10.40 aldim az once. Resmi paylasamadim ama. Link kopyalanmadi bi türlü :)

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Vala bnm 13 14 15 gezio .d cok memnunum sukur

• cok sevindim sizlerin adina benimde bi kere geldiler alt yapi iyi degildi dorduncu kata telefon kablosu cektirdim 120 tl verdim pazar gunu sozde pazartesi gelceklerdi sozde hala gelmediler bugun bu saate kadar gelmediler bakalim bekkiyoruz

• vasel kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetlerine mail atin hocam ordan daha cabuk ilgileniliyor beb her adimda attim

• quote:

Evet hocam arayuze girin baglanin

Modem arayüzüne android telefondan girip oradan ayarlamaları vs yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Evet hocam arayuze girin baglanin

Modem arayüzüne android telefondan girip oradan ayarlamaları vs yapabilir miyiz?

Tabiki. Tarayiciya 192.168.... ile başlayan modem ip sini yazin tamamdir.

• Başvuracak arkadaşlar, iki kere değil, on kere, yüz kere düşünsün. Kesinlikle önermiyorum, dikkat... Ben yaklaşık bir ay sonunda başvurumu iptal etmek zorunda kaldım...
  • ben daha baslamadan iptal ettim telekomdan geldiler alt yapi yetersiz dediler yeni hat cektirdim pazartesi gelicez dediler kimse gelmedi uc gun evde hapis ettiler sonra aradim bastim fircayi iptal ettirdim dilekceyide verdim hepsi birbirinin yalancisi

• beş para etmez turknetin hizmeti. bizim işyeri açılışında tam 24 gün beklettiler
  • naalesef baglanti sureci cok sancili. Ben 4 unde basvurdum 12 si gibi baglandi netim. Ama bir cok arkadas bu sureco cok daha sancili geçiriyor insan pisman oluyor. Iptal ettiren arkadaşlar hayirlisi olsun sizin icin. Bekleyen arkadaslara ise sabreden dervis muradina ermis sozunu hatirlatiyorum :)))

• turnet bağlatamama rekoru sanırım 42 günle bende ağustosun 20 sinde başvurdum hala yok.
  • xarufax X kullanıcısına yanıt
    Ben 12 gunde baglattim ama hergun aradim skstrdm. Baska turlu cidden baglanti sureci cok sancili.

• arkadaşlar 50gb lik adil kullanım kotasını geçince internet hızını düşürüyorlarmı?
  • merhaba arkadaşlar,
    Şuanda tt nin sınırsız internetini kullanıyorum ve 68 tl para ödüyorum telefon hattınada her ay ortalama 24-25 tl para veriyorum. TT den bazen arıyorlar tarife değişikliği için digiturk veya dsmart + internet paketine geçmeyi düşündüğümü söyledim adsl fiyatını 49 tl ye düşürelim dediler ancak 24 ay taahhüt istiyorlar. Digiturk + internetemi dsmart + internetemi geçsem diye düşünürken biraz önce türknetin kampanyasını gördüm tabi hemen forumdonanıma girip yorumları okumaya başladım. Siz ne öneririsiniz aşağıdaki kampanyadan daha avantajlı birşeyler bulabilirmiyim?

limitsiz internet 16 mb e kadar + sabit telefon hattı + 7/24 bedava konuşma = 49,99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 17 Ekim 2014; 8:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

merhaba arkadaşlar,
    Şuanda tt nin sınırsız internetini kullanıyorum ve 68 tl para ödüyorum telefon hattınada her ay ortalama 24-25 tl para veriyorum. TT den bazen arıyorlar tarife değişikliği için digiturk veya dsmart + internet paketine geçmeyi düşündüğümü söyledim adsl fiyatını 49 tl ye düşürelim dediler ancak 24 ay taahhüt istiyorlar. Digiturk + internetemi dsmart + internetemi geçsem diye düşünürken biraz önce türknetin kampanyasını gördüm tabi hemen forumdonanıma girip yorumları okumaya başladım. Siz ne öneririsiniz aşağıdaki kampanyadan daha avantajlı birşeyler bulabilirmiyim?

limitsiz internet 16 mb e kadar + sabit telefon hattı + 7/24 bedava konuşma = 49,99 tl

Şu anda en uygun kampanya bahsettiğiniz TurkNet'in kampanyası. Ben de bu kampanyaya başvurdum ve hattımın açılmasını bekliyorum. Ancak 7/24 bedava konuşma dediği şey cep telefonlarını kapsamıyor haberiniz olsun. Sabit hatları ve 444 lü numaraları kapsıyor.

• yorum mu lazım al sana yorum

Turknet kullananlar yorumlar?

al bunlarda hat değerlerim

• 15 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok zaten ttnet altyapısını kullanıyolar

• 1 hafta içinde evrak bağlama süreci derken güzel suan kullanıyorum zaten eski abonesiyim fatura hediyesi nden indirim felan uyguluyor bunuda başka ISP yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xantiave

1 hafta içinde evrak bağlama süreci derken güzel suan kullanıyorum zaten eski abonesiyim fatura hediyesi nden indirim felan uyguluyor bunuda başka ISP yapmıyor

"Fatura hediyesi" ne demek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.