Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Arkadaş telekomun açıklamasına göre bu sözü söylüyor , siz neye dayanarak "hızı artırıp geri düşürme yapmazlar." diyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    nerde acıklama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

nerde acıklama?

Alıntıları Göster
    "Koronavirüs salgını nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim sürecinin devam ettiği bu dönemde, sizlere daha iyi hizmet sunmak için fiber ve VDSL abonelerimizin upload hızını 1 Hazirana kadar geçerli olacak şekilde 2 katına çıkartmaya başladık."

Türk Telekom #EvdenDeGüzeltwitter
    Türk Telekom #EvdenDeGüzel
    https://twitter.com/TurkTelekom/status/1250863135055060993?s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

35mbit kullananlara yükseltme yok mu?
    bizler üvey evlat konumundayız 100 ve üzerlerini arttırıyorlar,her zamanki gibi...

türk telekom 50 mbps.ben bunada şükrediyorumda,downloaddan çaldığı 15mbps'nin 3-5 ini bari uploada eklese,onada varım.
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 17 Nisan 2020; 9:58:30 >

• 2 tane hattım var türk net e ait. birisi ana cadde üzerinde dükkanıma ait. 100 mb download 4 mb upload kullanıyordum. onun upload kullanıyordum. onu 8 yapmışlar.

diğer hattım sadece 1 arka sokak da. ona 75 mb download 4 mb upload veriyorlardı. onun uploadın da bi değişme yok. o neden değişmiyor?
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Şu Corona bitsin bir daha kullanmamak üzere iptal ettireceğim aboneliğimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canımsın türknet, 75 mbit paketteydim dün akşam internet bir gitti geldi paketim 91-8 olmuş valla bu zor günlerde ilaç gibi geldi teşekküler süpermen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Şu Corona bitsin bir daha kullanmamak üzere iptal ettireceğim aboneliğimi.
    al birini,vur ötekine.hepsi aynı b...
    yazlıkta turknet var,35mbps,10 üzerini göremiyoruz 1 aydır.ama allah razı olsun onlardan,arıza kaydına her hafta bayram msj'ı gibi, msj atıp "kontrollerimiz devam ediyor" diyorlar.
  • Konunun türknet ile hiçbir ilgisi yok açtığım destek kayıtları duruyor hala. Hızım gece yükseltildi Türk Telekom tarafından. Türk Telekom bölge bölge hız profillerini yükseltiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    Tabiki de paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Canımsın türknet, 75 mbit paketteydim dün akşam internet bir gitti geldi paketim 91-8 olmuş valla bu zor günlerde ilaç gibi geldi teşekküler süpermen.
    1 haziranda kaldırılcakmıs hocam.cok sevinme.
  • 70/4 VDSL hattın gece bağlantısı gidip gelmiş. 8/70 olmuş iyi de olmuş ama pratik kısmı ortada yok.

4Mbps Upload çok sağlıklı bir şekilde net hızı verirken 8Mbps ile upload net 2-3Mbps arasında gidip geliyor.
  • 35 lik pakette yukseltilen oldu mu, bende herhangi bir degisiklik yok

• Benim hızım hala aynı. 33/3

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı. Herhangi bir değişiklik yok.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende internet gitti geldi yükseldi diye sevindim fakat snr marigin yerlerde.
  • Az önce internetim gitti ve tekrar geldi. 102400/8192 olan hat değerlerim 80000/8192 olarak güncellendi kendiliğinden fakat speedtestte hala yaklaşık 4 mbps upload görüyorum.
  • arkadaşlar 35 mb 50 mb ve 75 mb internet hız tanımlı arkadaşlarda uploadı 8 olan varmı? turk net şuan icin sadece 100 mb download alanlarda upload ları yükseltmiş. böyle devam etmez heralde .ayrımcılık olur cünkü.
  • Arkadaşlar 35/3 paketlere yükseltme yapmıyorlar. Oim'den BTK kaydı açıp itiraz edin. Bu resmen çifte standart.
  • Var hocam. Ben eski kullanıcılardanım 75 tanımlı.

• ev 75/8
    iş 50/8

***2 hattın da upload hızı 8 olmasına rağmen 4 ü geçmiyor. buradaki herkesin sorunu aynı yönde..****
    Arıza kaydı açmadım düzelmesini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.