|
Bildirim
|
Aa yeter ama 35 e 3 lük paketler için de bi açıklama yapın. Hani VDSL paketlerin hepsi alacaktı bu yükseltmeyi? Size engel olan bir şey varsa adam gibi yazın işte bari bilelim. Hayır 2020 yılında 3 mbps upload artışı için yalvartıyorsunuz insanları. Geçici olmasını da geçtim şu fani dünyada düzgün bi upload görmüş olalım bi ay da olsa.
|
Benim de değil, İstanbul'dayım.
Hem uploadum rezalet bir şekilde 3 çıkıyor testte, hem değer 8 gözüküyor. Hem de 12-20 ms ping aldığım valorant TR serverlarında 93-102 ms arası oyun oynadık. Üzücü olan bir 2 arkadaşım da TürkNet aldı, gerçekten hepsine kapattırıcam bu kadar sorunlu bir ISS olamaz. |
35'lik paketlere neden hız yükseltmesi yok? SNR değerlerimiz uygun. Sadece +10tl vermek istemediğimiz için üst pakede geçmiyoruz. İşin komiği BTK kaydı açıp bu yükseltmeyi talep edenlerden biriyim. Umru olmayan, işine yaramayacak kişilerin hızını arttırıp benimkini sabit tutmanız evlere şenlik. @TurkNetDestek
|
İnternet kullanımının çok yükseldiği bu günlerde upload ihtiyacı da hızla artıyor. Turk Telekom ile birlikte kullanıcılarımıza bu günler için daha yüksek upload hızları sağlamak üzere testler yapıyoruz yani şimdilik geçici bir yükseltme denemesi bu. Bu yüzden bu günlerde ara ara daha yüksek upload hızları ile karşılaşabilir, sonra tekrar eski upload hızınıza dönebilirsiniz. Lütfen şaşırmayın. Testler sonuçlandığında genel bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarıyla beraber haberdar edeceğiz.
|
Bence Türknet'in haberi yok bu olaydan.. Türk Telekom güncelliyor deniyor.. Türknet kullanıcılardan öğrendi bu hız değerlerini..
|
buldunuz bunuyonuz arkadaş
|
1 buçuk yıl 100014 kbpsde 3 snr ile kullandım toplamda 5-10 kez ancak kopmustur snrden dolayı...
SNR düşükse kopar olayı hikaye 1in altına düşmesin yeter |
Twitter dan telekom yetkilerini etiketleyip kalıcı olması konusunda twit attım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkekaratas -- 16 Nisan 2020; 4:21:15 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|