Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Var hocam. Ben eski kullanıcılardanım 75 tanımlı.
    hocam bende eski kullanıcıyım. 75 e 4 tanımlıydı aksam denedim değişen bişey olmamış. gunduz denemedim. iş yerimde 100 e 4 tanımlıydı. sabah baktıgımda 100 e 8 olmuş. ama benim icin ev onemli. bugun bi kac kisi daha yazmıs 75 mb tanımlılarda. belki aksam eve gittigimde değişmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

ev 75/8

iş 50/8

***2 hattın da upload hızı 8 olmasına rağmen 4 ü geçmiyor. buradaki herkesin sorunu aynı yönde..****
    Arıza kaydı açmadım düzelmesini bekliyorum.
    hocam bende kirsehir deyim.benimde 2 tane turk net hattım var. iş yerimde 100 e 4 tanımlıydı bu hattım 100 e 8 olmuş. değişmiş. ancak bir arka sokakta sadece 100 metre ilerdeki evimdeki hat hala 75 e 4 olarak duruyordu dün aksam. gunduz vakti değişmişmidir bilemem.

• benimde hat değerinde 80000/8100 görünüyor ama hız testi yapınca upload 3.5mb/s destek kaydı açtım net gitti :) sonra peşinden turk.net panelinde bi mesaj turktelekom kaynaklı sorun var yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer kişilerin de söylediği gibi, Nms Hız Profilinin 8mbps için güncellenmesi lazım.

• Ya kardeşim 10 ₺ fazla verip 50 mbps kullanmıyorum sözde 35 geliyor kablolu hız testinde. Upload da 4 geliyordu 6 olmuş anca. Siz bana 50 mbps yi sağlayın da 4-6 olmasa da olur. 35 zaten fark ödenmeden de kullanabiliyordum ne fark etti şimdi

• Tamda Turk telekomdan beklendiği gibi açıklama olmuş.1 hazirana kadar uploadlar 2 katına çıktı diye.sanki 50 mbit verdiler de aman altyapımız çöker diye 1 haziranda tekrar uzay hızı olan 4mbite indireceğiz diye açıklama yapıyorlar.yazık çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

Tamda Turk telekomdan beklendiği gibi açıklama olmuş.1 hazirana kadar uploadlar 2 katına çıktı diye.sanki 50 mbit verdiler de aman altyapımız çöker diye 1 haziranda tekrar uzay hızı olan 4mbite indireceğiz diye açıklama yapıyorlar.yazık çok yazık.

twitleyin arkadaşlar, BTK ve Turktelekom'u etiketleyin, cumhurbaşkanlığı, ulaştırma bakanlığı da olabilir.

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Tweetledim hocam,sesimizi çıkarmazsak aptal yerine koyuyorlar.
  • Hepbirlik olup twiterdan tepkimizi verelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evettt şuan itibaren internetim 8mb upload oldu. 75 e 8 alabiliyorum artık.
  • Önceden download: 75 mbps , upload: 4 mbps idi.
    Şimdi download: 80 mbps , upload: 8 mbps olmuş.
  • dün gece 50/4 olan bağlantım 50/8 oldu... umarım kalıcı olur. (vodafone)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 17 Nisan 2020; 13:6:24 >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı hız ama hız testinde 4mbps geçmiyor upload.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom portları düzenliyor Turknette ona göre düzenleme yapması lazım anladığım kadarıyla. Bu da biraz sürecek gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.
    Dün akşam evde 8 up vardı işyerinde 4 tü
    Sabah baktım 2 hatta 8 mbit e yükseltilmiş. Bu görünüşe Kademeli olarak yükseltiliyor. Merak etmeyin sizinki de bugünlü yarınlı sizinki de yükselir.
    Bir diğer yanı ise 8 olsa da değişen pek fazla birşey hala pratikte 4..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Merhabalar.
    Dün akşam evde 8 up vardı işyerinde 4 tü
    Sabah baktım 2 hatta 8 mbit e yükseltilmiş. Bu görünüşe Kademeli olarak yükseltiliyor. Merak etmeyin sizinki de bugünlü yarınlı sizinki de yükselir.
    Bir diğer yanı ise 8 olsa da değişen pek fazla birşey hala pratikte 4..
    hocam değişmiş. suan icin hersey cok guzel. 1 haziranda insallah eski ayara geri cekilmez.

nasıl yani 8 olsada degisen bişey olmaz? yayın yapan insanlar var hocam. 4 mp uplad varken 720 p yi zor veriyorduk şuan test ettim iş yerimde 1080 p yayın verebiliyorum.cam gibi goruntu gidiyor.
  • Upload yükselince snr de yükselmiş

• Siz beni yanlış anladınız modem değerlerinde 8 görünüyor ama hız testinde 4 u geçmiyor o yüzden o cümleyi kullandım.
    Yoksa su yapılan şey büyük nimet. Umarım bu virüs buna da vesile olurda altyapının kaldırdığını görüp eski haline dondurmezler.

• Sabahtan beri sürekli internet gidip geliyor kopuyor doğru düzgün bağlanamadım Dün akşama kadar sorun yok da bugün yüklenmeler başladı hiç iyi olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 Mbps down 3 Mbps up vdsl2 turknet abonesiyim. Biraz evvel internet gitti, dsl isigi vs tamamen sondu. Daha once hic kesilmeyen internet kesilince dedim herhalde sira bize geldi upload yukseltiliyor. Ama bir degisiklik yok maalesef. Hayirlisi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.