Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sp@wn

Ben de paket değişikliği talebide bulundum. Merak ettiğim ücret farkı faturaya nasıl eklenecek?

Bir de olması gereken değerleri tamınlayarak geçişi yaptırabilir misiniz?

@TurkNetDestek
    TurkNet'te tüm paketler tek fiyat 👍🏻
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo11

TurkNet'te tüm paketler tek fiyat 👍🏻

Alıntıları Göster
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Özgür İletişim Ekstra Paketine geçiş yapıyorsanız Haziran ayı faturanız 85.99 TL ve Mayıs ayında tanımlama yapıldıktan sonraki günler için artı paket fark ücreti yansıtılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Down yönde SNR'ınız kasıtlı düşürülmüş gözüküyor daha fazla hız alamamanız için. UP SNR'ı ve UP ulaşılabilir hızı o kadar yüksekken bu normal değil.Tam tersi olsa normal ama sizim durum anormal. Üzerine gitmenizi tavsiye ederim.
    SNR kasıtlı olarak düşürülebiliyormu? Apartmanda T11 fiber kutu çıkışındaki ankastreye modemimi taktım. SNR düşük çıktı Modem değeri T11 e 6-7 metre uzaklıkta 130-140 mbit ulaşılabilir hız göstermesi gerekirdi diye düşünüyordum. Ankastre dibinden hat değerlerimi yorumlarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 2 Mayıs 2020; 23:15:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Alıntıları Göster
    Bunu iyi ki attın kardeşim, çünkü ben de sadece ADSL'e düşürme vardı seçenek olarak. Bu yoktu ve senden sonra şimdi baktım ve bu bana da gelmiş. Ben şok 😲
    Hani tek fiyattı, hep zamda bile haber verilirdi, taahhütsüz vs diyerek tek fiyat idi, şimdi böyle mi olduk yani 🤦🏻‍♂️

Ve bundan sonra ana sayfaya girdim ve bunu gördüm:

Demek ki artık tek paket yok, vay be.
    Ama güzel. Hemen senin gibi bastım şimdi ve paket anında değişti. Fakat sadece Upload hızım arttı şu an. Download halen aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollo11 -- 3 Mayıs 2020; 0:3:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Özgür İletişim Ekstra Paketine geçiş yapıyorsanız Haziran ayı faturanız 85.99 TL ve Mayıs ayında tanımlama yapıldıktan sonraki günler için artı paket fark ücreti yansıtılır.
    Merhaba Hocam,

Geçişim tamamlandı ancak hat değerlerim düşük (48 Mbps) kalmış. Hat değerlerimin güncellenmesini sağlayabilir misiniz?

Devre no: 8807513437
    Paket değişikliği talep no: 32995414

@TurkNetDestek
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Baska dairelere de sizin dolaptan hizmet gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet başka apartman larada bizim dolaptan gidiyor.
    Dolap ta fazla yük var o yüzden yüksek hız vermiyor zaten Profile 17a kendi içinde bile parazit oluyor

Normal den fazla abone almışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Mayıs 2020; 12:35:1 >
  • Mayıs ayina girdik benim upload hala artmadi . sunun surasinda uyduruk 8mbiti 1.5 ay olsa bile kullanamadik. hat degerlerim 88/4 seklinde cakili kaldi bariz bi limitleme var buna kim sebep oluyor bilmiyorum ttnet mi turknet mi ...

• Apollo11 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Özgür İletişim Paketi kapsamında, TurkNet aktif altyapı bölgelerinde 100 Mbps’e kadar, aktif altyapı olmayan bölgelerde 35 Mbps’e kadar download hızı alınabilir. Alınabilecek maksimum hız santrale olan mesafeye ve hattın kalitesine göre değişkenlik gösterir. Aktif altyapı olmayan bölgelerde, 35 Mbps’ten yüksek hızlar, ayda 10 TL farkla sunulmaktadır.
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek bilgi verelim.
  • logitech_5 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızınızı kontrol edebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
    Aslında 1 saatlik kullanım sonucu CRC ve FEC hata sayılarını da görmeliyiz ama kabaca 100 mbit alabilmelisiniz. Ve evet SNR uzaktan yazılımsal olarak düşürülebilir TT saha ekipleri kabaca ayak veya bacak değerleri diyor buna kendi arasında.Yani hattın mesafeye göre kaldırabileceği değerler sınırlı tabiki yoksa herkese 30 SNR ver herkes 100 mbit alsın değil tabi olay ama en tavan değeri vermeyebilir sana hem Kabini voltaj olarak yormamak adına hemde trafiği tıkamamak adına. İlk portu bağlarken bakar 100 mbit e 11 down SNR alıyosun, ama Trafik tıkanıcak, 6 SNR'a indirir seni sonrasında senin durum ortaya çıkar sen modemi resetlediğin gibi 8 SNR ile 80 küsür mbit ile sabitlemiş kabin seni. Bu virüs döneminde böyle sıkıntılar başladı aceleci olmamak lazım. Turknetliydim ben 2 senedir, geçen ay artan CRC hataları ve hem down hem up SNR ve hız düşüşleri başladı. Port değişimi gerektiği barizdi Türk Telekoma geçtim yeni porta geçirdim kendimi hemen. 3 gün mükemmeldi şimdi burda da UP SNR'ım ve hızım düştü birden. Komşularımın hepsinde benzer sıkıntılar var. Çoluk çocuk yaşlısı ergeni herkes evde internete yükleniyor bu aralar biraz sabırlı olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek bilgi verelim.
    Merhaba Hocam,

Destek kaydı oluşturuldu.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 3 Mayıs 2020; 14:12:56 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Açtım. Buyrun ..

• Turknet oluşturduğum destek kaydını TT ekiplerine aktardı. Onlar da bugün saha kontrolü yapmışlar, fiziksel sorun tespit etmişler ve bir üst ekibe aktarmışlar;

Bunun devamında süreç nasıl ilerleyecek? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi?
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 4 Mayıs 2020; 12:56:41 >
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı destek kaydimi kapatmislar yazdigim sey okunmamis bile ne diyim ;)

Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik ekiplerimiz ve saha ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaparak çözümleyecektir. Konuyu bende yakından takip ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.