Türknet Kullanıp Sorunsuz Nakil Edebilen Var mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Taşındığınız yerden yeni abonelik yapıp eskisini iptal edebiliyor musunuz ?
Daha önce hiç türknet kullanmadım.
-
Ben nakil yaptım 7 iş günü bilemedin en fazla 10 iş günü sürüyor ama sana tavsiyem sıfırdan abonelik yapmandır hem 1 ay bedava birinin kodunu kullanırsan da istersen ben kodumu özelden sana atayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigcrysis93Ben nakil yaptım 7 iş günü bilemedin en fazla 10 iş günü sürüyor ama sana tavsiyem sıfırdan abonelik yapmandır hem 1 ay bedava birinin kodunu kullanırsan da istersen ben kodumu özelden sana atayım.
İnternet kendi adıma. İptal edip yine kendi üzerimden alsam dediğinizi yapabilir miyim yoksa başka biri adına mı yapmalı?
Birde nakil işlemini başlattıktan hemen sonra internet kesiliyor mu mevcut evde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 21 Ekim 2020; 21:54:36 > -
Bu rezalet firmanın artık bir numaralı karalayıcısı olacağım. Git iptal ettir yeni internet al ama nakil yaptırma. Portuna sahip cikamiyorlar
https://forum.donanimhaber.com/turknet-gercekleri-musteri-nasil-caresiz-birakilir--146114261
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nakil başlatırsanız netiniz hemen kesilir bu arada kapatıp yeni adreste sıfırdan başvuru yapmak bir ay edava demektir.
-
Nakilde başka bölgeye geçtiği için portunun olup olmaması o bölgeye bağlıdır.
-
Merhaba, altyapı kaynaklı sorun olmaması durumunda 7 iş günü içerisinde nakil işlemlerinizi tamamlayacağız. Nakil talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan yapabilirsiniz. -
Merhaba, konuyu ekiplerimize ilettim. Arkadaşlarım gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir. Ayrıca konuyu yakından takip ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X