Şimdi Ara

TürkNET Kurulum Memnuniyetim / Tavsiye ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel müdür yardımcısının bir YouTube videosunda insanların memnuniyetsizliğini foruma yazıp, memnuniyetlerinden bahsetmediğini beyan ederek serzenişte bulunduğunu izlemiştim. Gerçekten de TürkNet forumunu okuduğumda herkesin sorun yaşadığı izlenimi oluşuyor. Benim TürkNet 23 eylül akşamında yaptığım başvurumu, 26 eylül öğlen tamamlayarak beni sorunsuz internete bağladı. Ayrıca ekşi sözlükte rastgele bularak otomatik ödeme vermiş birinin koduyla abone olduğum için 1 ay kazandım. Akabinde ben de otomatik ödeme talimatı verdim. 1 ay ücretsiz kazanabilmek için tavsiye eden ve yeni abonenin ödemelerini aksatmaması gerekiyor. Bu yüzden otomatik ödeme talimatı vermiş birisinin kodu ile üye olmak 1 ay ücretsiz kullanabilmeniz için çok önemli.Size ve bana 1 ay ücretsiz internet için https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=AOJ87GL10NIM linkten abone olabilirsiniz. Otomatik ödeme talimatım olduğu için 2. ay da internetinizi ücretsiz kullanacaksınız. Kurulum ve abonelik ile ilgili sorusu olan arkadaşların sorularını tecrübem dahilinde yanıtlayabilirim. selamlar, sevgiler :))

1 ay ücretsiz abonelik için (2022 EKİM GÜNCEL)

Davet kodu: AOJ87GL10NIM

link: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=AOJ87GL10NIM

Ekleme:

VAE altyapısı üzerinden hizmet aldığım için, yakın zamanda 10 TL fark ile TürkNET Özgür İletişim Ekstra Paketi 100 mbps'ye geçtim. Bilgilendirme amaçlı hız testi ve modem değerlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

NPerf Hız Testi Pazar Günü 14:36

SpeedTest Hız Testi Pazar Günü 14.35

Modem Değerlerim:

08.12.2020 GÜNCELLEME:

Evet sevgili dostlar, yaklaşık 2.5 aydır TürkNET kullanıyorum ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 2.5 ay boyunca hiçbir kesinti yaşamadım ve hızım günün her saatinde 93-94 mbps nin altına hiç inmiyor. Güncel hız testimi koyuyorum.

08.12.2020 tarih ve 18.28 saatli hız testim.

29.10.2022 GÜNCELLEME:

TürkNET kullanmaya başlayalı bu yazı itibariyle tam 2 sene oldu. 2 Sene boyunca birkaç kere gece saatlerine 15-20dk internet kesilmesi haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Binamda Türk Telekom'un binaya kadar FİBER altyapısı bulunuyor. Bu 2 sene içerisinde can sıkıcı fiyat artışları dışında hiçbir şikayetim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedektif S. Holmes -- 29 Ekim 2022; 22:31:32 >

• ben 12 gündür bekliyorum fiber başvurunuz yapıldı dedikten kaç gün sonra kuruluma geldiler neden bana gelen giden yok daha keşke sizin kadar şanslı olsam ve bende şuraya yazabilsem :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, olumlu düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Losess L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    paylaştım zaten buyurun buda başvuru tarihim sıfırdan internet çekecek arkadaşlara üzülüyorum kendime üzüldüğüm gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losess -- 12 Ekim 2020; 16:17:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

Merhaba, arkadaşlarıma ilettiğim öncelik bildirimi üzerine sizinle iletişime geçerek bağlantı için randevu oluşturulmuştur. Ancak randevu tarihinde bağlantının yapılmaması üzerine tekrar bildirimde bulunduk. Kısa süre içerisinde aktivasyon işlemlerini tamamlayarak bilgi vereceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim beklemedeyim bugünde.

Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Davet kodunu kullandım.İkinci ay da ücretsiz olması için otomatik ödeme talimatı mı gerekiyor?

• munkun46 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ödeme talimatı vermenize gerek yok. Siz ve sizi davet eden arkadaşınızın son ödeme tarihi geçmeden faturanızı ödemeniz yeterli.
  • Bende 26 Eylülde başvurdum bugün herşey tamamlandı, aslında daha erken olacaktı ancak gönderdiğim belgelerden birini kaybettiler yedinden gönderdim o yüzden uzadı.

Burada ki Turknet destek kişisinden daha memnunum çünkü sıkıntımızı ilettiğimde haklı olarak teknik ekibe işlemi öne almasını söylüyor onlarda alıyor.

Şimdilik genel olarak memnunum bakalım zaman neyi gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

Davet kodunu kullandım.İkinci ay da ücretsiz olması için otomatik ödeme talimatı mı gerekiyor?

1 ay ücretsiz kullanımı sıkıntısız kazanmak için davet kodumu kullanmanız gerekiyor. Ayrıca davet eden ve davet kodunu kullanan kişinin faturasını zamanında ödemesi gerekiyor. Zamanında ödediğiniz takdirde otomatik ödeme talimatına gerek yok. Ben, benim yönümden ödemelerin otomatik ödeme talimatı ile yapılması sebebiyle bir sıkıntı çıkmayacağını belirtmek amacıyla yazdım. Siz de faturanızı zamanında öderseniz ve benim davet kodumla abone olduysanız takip eden ay ücretsiz internet kullanacaksınız. :)

• VAE altyapısı üzerinden hizmet aldığım için, yakın zamanda 10 TL fark ile TürkNET Özgür İletişim Ekstra Paketi 100 mbps'ye geçtim. Bilgilendirme amaçlı hız testi ve modem değerlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

NPerf Hız Testi Pazar Günü 14:36

SpeedTest Hız Testi Pazar Günü 14.35

Modem Değerlerim:

• 3 haftadır internet bağlamalarını bekliyoruz. Onbinde 1 ihtimallik şans size çıkmış galiba. Onbinlerce şikayet var. Gerçekten yaşayınca çok iyi anladım. Böyle bir rezillik olmaz yahu. Tek bir kablo bağlayacaklar, kısır döngüye sokup duruyorlar konuşmayı. Aynı arıza için telekoma 3 defa arıza iş emri açıldı. Hepsi de bizlik sorun yok müşteri sorumluluğunda diye kapatıldı. Akillanmiyor turknet müşteri hizmetleri, inatla yeni arıza iş emri açmaya devam ediyorlar.
    Etiketleme yapıldığını (defalarca fotoğraf gönderip) kanıtladığım halde, kurulum ekibini gönderip kabloyu daireye bağlattıramadım

• imfa İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Teknik arkadaşıma işlemlerin önceliğini ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecek.
  • Dedektif S. Holmes kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

• Yurt içi testte 22 ms ping veren bir firmayı tavsiye etmeniz tuhaf olmuş. Yurt içi maksimum 9 10 ms makul gerisi patates. Yurt içi 22 ms veren yurt dışına anca 90 ms ver üzeri ping verirki paket loss yaşar illaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGT

Yurt içi testte 22 ms ping veren bir firmayı tavsiye etmeniz tuhaf olmuş. Yurt içi maksimum 9 10 ms makul gerisi patates. Yurt içi 22 ms veren yurt dışına anca 90 ms ver üzeri ping verirki paket loss yaşar illaki.

Sunucuları Amsterdam'da bulunan League of Legends (west) oyununda sabit 62 ping alıyorum. Evde kullandığım diğer fiber operatörde de aynı sunucudan 59 ping alıyorum. Bence 3 ms lik ping farkı fiber ve vdsl arasında makul. Speedtestte görülen ping değeri Speedtest sunucularından kaynaklı olabilir, reel kullanımdaki değerlere bakmak daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedektif S. Holmes -- 21 Ekim 2020; 19:59:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.