Şimdi Ara

TürkNET Kurulum Memnuniyetim / Tavsiye ediyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gardaş daha çok bekleriz gibi duruyor. TT ekipleri Turknet abonesiyiz diye hor görüp kuruluma gelmiyorlar.

TürkNET Kurulum Memnuniyetim / Tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükpazarlı kullanıcısına yanıt
    benim kurulum yapıldı çok hızlı şuan netim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçükpazarlı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerini 3 ila 6 iş günü içerisinde tamamlıyoruz. Bu süreci aşması durumunda benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Losess L kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    özelden yazdığım konuya bakabilir misiniz

• Ben de Türknete geçtim ve memnunum (100 Mbps fiber). İlk önce olumsuz görüşlerin fazla olması beni tereddüte düşürmüştü. Çok şükür önemli bir sorunla karşılaşmadım ve şu an memnunum.

Bir ay ücretsiz internetten faydalanmak isteyen arkadaşlar BII93LQ55FGX davet kodunu kullanabilirler.

• Losess L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden davet kodunu paylaştım.
  • mertbal M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• 08.12.2020 GÜNCELLEME:

Evet sevgili dostlar, yaklaşık 2.5 aydır TürkNET kullanıyorum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. 2.5 ay boyunca hiçbir kesinti yaşamadım ve hızım günün her saatinde 93-94 mbps nin altına hiç inmiyor. Güncel hız testimi koyuyorum.

08.12.2020 tarih ve 18.28 saatli hız testim.

• Merhabalar 15 gün önce türknete geçtim dün YAPA santral bakımım tamamlandı ama hala 16 mbps olarak gözüküyor internetim

• Valla 1 sene olacak bende verdiğim paraya göre son derece memnunum. Benim memnun olmam problem yaşayan üyeleri ve sıkıntılarını değiştirmez.

Zaten TurkNet'e geçerken bilerek geçtim. Şöyle ki; Eğer sorun yaşarsan anandan emdiği süt burnunda gelir. ISS değiştirmen gerekir. Ama sorun yaşamazsan illaki pişman olmazsın.

Ufak tefek 1-2 problem dışında ciddi bi sıkıntım olmadı. Onlarıda burdaki yetkili arkadaş halletti. Ama yinede bu yarın internetimin kesileceği ve bi daha geri gelmeyeceği ihtimalini değiştirmez. Benzer sorun yaşayanlar var.

1 seneyi devirdik. Sonrası için de hayırlısı diyoruz...

Tavsiye ettiğim arkadaşlarımada bunları anlatıyorum bu şekilde tavsiye ediyorum.

Alt Yapın sağlamsa, arıza çıkarmazsa genelde sorun olmuyor.

• Merhaba, memnuniyetiniz beni çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Referans koduyla üye oldum. Çok memnunum Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyceo B kullanıcısına yanıt
    Memnun olmanıza çok sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TürkNET kullanmaya başlayalı bu mesaj itibariyle tam 2 sene oldu. 2 Sene boyunca birkaç kere gece saatlerine 15-20dk internet kesilmesi haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Binamda Türk Telekom'un binaya kadar fiber altyapısı bulunuyor. Bu 2 sene içerisinde can sıkıcı fiyat artışları dışında hiçbir şikayetim olmadı.

• Dedektif S. Holmes kullanıcısına yanıt
    Merhaba, deneyimizi buradan paylaştığınız için teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.