Şimdi Ara

TÜRKNET Mİ TÜRKCELL SÜPERONLİNE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecek ay Türktelekomla olan internet sözleşmesi bitiyor. Malum Türktelekom'un fiyatları uçtu. Bende internet değiştirmeye karar verdim. Sizce hangisine geçmeliyim Türknet mi yoksa Türkcell Süperonline mı ? Hangisinden daha iyi verim alırım.

• fiber varsa so veya milleni kullanabilirsin, adsl/vdsl için turknet deneyebilirsin, taahhüt yok, memnun kalmazsan başka firmaya geçebilirsin.
  • TSol dsl de 8 mbit 90 TL onu bil de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fiber altyapı varsa, hiç Türknet'e bulaşma.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Sol yeni müşteriye 35 mbps platin paket 99 tl diyor ama ek ücret vs çıkıyor mu bilmiyorum. Geçmeyi düşünüyorum şuan tt deyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba sizlere Vodafone fibermax olarak Türkcell süperonline fiber altyapısı üzerinden hizmet verebiliyoruz. Teklifimiz asagıdaki gibidir

99 MBPS SINIRSIZ 99 TL

6.90 modem kullanım ücreti

Toplamda 24 ay herşey dahil 105.90 TL

Taahhüt cayma bedelinizi 500 TL ye kadar mahsuplaşmayla karsılıyoruz

İlgilenirseniz 05465200542 den ulaşabilirsiniz iyi günler

• burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Daha önce vodafone dan çok çektim. Bir kere bile söylenilen tutarda fatura gelmiyordu. Zaten 12 ay taahhüt yapmam gerekiyor nakil işleriyle uğraşmamak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 aylık gençlik kampanyalarımız sitemizdeki fiyatlar ile aynıdır sizlere üzgünüm bir avantaj sunamıyorum

• Superonline tabii

• SuperOnline mantıklı seçim olur. Ama macerayı severim,o kadar boş zamanım var ki nereye harcayacağımı bilemiyorum bir uğraş olur diyorsanız ve de kafanızda kurtulmak istediğiniz saçlar varsa markaya bakmaksınız listeden başka bir ISS seçin ve heyecan verici günlere merhaba deyin.
  • turkcell fiber altyapınız varsa hiç 15-20 liranın peşine düşmeyin alın turkcelli bakın rahatınıza altyapısı olsa direk geçeceğim bir iss

• Binada sol veya Vfiber varsa o fiyat geçerli. Ben dsl fiyatı yazdım.

• Superonline aynı apartmandan yandakinde gözüküyor benimkinde yok diyor çekerler herhalde

• 2 bina arasında kablo kanalı var ise olur (olsa sizin binaya tanımlama yapılırdı) yoksa olmaz

kanal vardı da tanım yok ise bayiye gidin durumu anlatın (sizin bölgeye bakan bayiye gitmeniz lazım yani kuruluma gelecek bayiye) onlar böyle bir insiyatif alabilir mi sormanız lazım çünkü satış adresini sizin binada tanım olmadığı için karşı binadaki bir daire göstermeleri lazım (sol un sistemlerinde direk binadaki hangi dairede sol fiber hizmeti var işaretli - tabi satışı yapan kişi doğru daireyi işaretledi ise :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Eğer fiber altyapı varsa, hiç Türknet'e bulaşma.
    Bende fiberaltyapı var ve Turk.net'e başvurmayı düşünüyordum. sorun nedir ?
  • karaok22 K kullanıcısına yanıt
    Türknet kullananlar için, bir sorun yaşayana kadar herşey iyidir, en azından fena değildir.

Sorun yaşamaya başlayınca ise herşey kabusa döner.

Taahhüt kaldırdıkları ilk ay abone olmuş, başlangıçta sorun yaşamamış ama daha sonra başına gelmeyen kalmamış bir türknet mağduru olarak yazıyorum bunları.

Bir yalan zinciri üzerine kurulu herşeyleri...
  • Merhabalar, gelin deneyin. Bizi siz tecrübe edin. Hizmetimiz bildiğiniz üzere taahhütsüzdür. Kullanıp memnun kalmazsanız hizmetinizi herhangi bir ücret ödemeden iptal ettirme özgürlüğüne sahipsiniz.

Şu an bağlı olduğunuz İSS'te sorunsuz bir şekilde hizmet alıyorsanız bizden de alabilirsiniz çünkü ortak alt yapıyı kullanıyoruz.

Aklınıza takılan bir soru olursa bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.