Şimdi Ara

TurkNet ne kadar hız alırım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YAPA'da mısınız? teknik bilgiler kısmından bakabilirsiniz devre numaranız 9 haneli bir sayı ise veya santrale olan uzaklığı görebiliyorsanız YAPA altyapısındasınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masahanajin

YAPA'da mısınız? teknik bilgiler kısmından bakabilirsiniz devre numaranız 9 haneli bir sayı ise veya santrale olan uzaklığı görebiliyorsanız YAPA altyapısındasınızdır.
    Devre numarası 10 haneli sadece santral adı yazıyor ve vae açık yazıyor.

Buraya girince fark ettim indirme hızı olarak 24mbps gösteriyor. WiFi falan kapatıp test yaptığımda en fazla 8mbps görüyorum ki pratikte 5mbps falan anca vardır :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae468468

Hocam vdsl ise bence mümkün değil ama attığınız değerler adsl gibi duruyor, hattınız adsl mi?
    Adsl
  • Bu sslerden ne anlamalıyım?

TurkNet ne kadar hız alırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattın kontrolu yapılmıştır arıza tespit edilememiştir yazıyor bu Hee şeyin yolunda olduğunu mu göstermekte?
    @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n4q4 -- 24 Nisan 2020; 17:25:14 >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hocam saha dolabına uzaklığınıza bağlı, adsl değerleriyle vdslde ne alınır yorumlanamaz sadece hat zayıflaması değerleri bize yardımcı olabilir ki bu da çok iyi bence.

• Buraya kadar her şeyi yazma sebebim google'dan gelen kullanıcılar içindir...

10dk önce Telekoma numaramı bıraktım aramalarını bekliyorum turknet allah belanızı versin 2 haftada sinir hastası ettiniz
  • Yıllardır port yok vs dediler, bugün modemim geldi gündüz, kurulumu yaptım ADSL kullanmaya devam ettim. Gece 22:41'de VDSL geçişi için başvurdum 22:42'de geçişim yapıldı, hani port falan yoktu ? Yıllardır tek tuşla yapılan işlemi yapmıyormuş adamlar. Hat değerlerim aşağıdaki gibi, önce 35 mbit hız verdi, şu anda 50 mbit gördü yavaştan yükselecek gibi. Çöp hızlarla süründüm yıllardır şahane oldu şu paket değişikliği hiç bir kesinti yaşamadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 25 Nisan 2020; 2:16:32 >

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Yükselebilir hocam 80e 8 geliyor hızınız zaten. Daha fazlasını görmezsiniz ama port yok işi bazen dediğiniz gibi firmanın insafına kalıyor bazen de bağlı bulunduğunuz santral/saha dolabına ilave çalışması yapabiliyorlar. Hayırlı olsun

• Mevcut aboneliği iptal etmek yerine taşıma yoluyla geçiş yapsaydınız keşke. abonelik iptallerinde sizin kullandığınız port bekleyen başka bir müşteriye tanımlanıyor ve tekrar aynı portu almanız imkansız. Boşta port varsa tanımlarlar yok bir başkası iptal edene kadar beklersiniz.
  • Bugün 4. gün kurulum yapmak için geldiler ben gerekli bilgileri verdim beyefendiye düzelmezse pazartesi günü öğlen kayıt oluşturun telekom ekiplerini alıp geleyim dedi... bakalım neler olacak
  • m4n4q4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurusu yapılmıştır. 27.04.2020 tarihinde ekipler hat bağlantılarını yaparak numara başvurusunu tamamlayacaktır. Ardından internet başvurunuzu yapacağız. Bu süre içerisinde gelişmeleriwww.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Daha önce 21/nisan dedin. Şimdi 27/nisan diyorsun.
    Sonra 6/mayıs diyeceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m4n4q4 kullanıcısına yanıt
    Port sorunu varsa kesinlikle birşey bekleme port değişimi kesinlikle yapmıyorlar 20 gün uğraştım sonunda olmuyor dedi,ler bende uğraşmaktan vazgeçtim.Sana diyeceğim sabret olmassa başka isslere geç kafan rahat olur belki başkalarına geçince çünkü o upload yüzünden internetten kesinlikle verim alamassın adsl uploadı bile 8000kbit yani uzun lafın kısası ya sabrediceksin yada başka issye geçiceksin.Online işlem kayıtları sadece otomotik cevap veriliyor tt ekipleri maalesef hiçbir iş yapmadan sorun müşteri kaynaklı değip başından atıyor.Bunun suçlusu onlara gerekli parayı ödemeyen Türknette maalesef.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek ihtimal port problemi var. Bakalım kuruluma gelen beyefendi pazartesi günü ekibi alıp geleceğim dediği için bekliyorum. Bugün ttnet aramış ama uyuyordum 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: ae468468

Yükselebilir hocam 80e 8 geliyor hızınız zaten. Daha fazlasını görmezsiniz ama port yok işi bazen dediğiniz gibi firmanın insafına kalıyor bazen de bağlı bulunduğunuz santral/saha dolabına ilave çalışması yapabiliyorlar. Hayırlı olsun
    Teşekkür ederim. Şu anda kablosuzda 72 mbit hız alıyorum. 75 mbit paketi aldım zaten gayet memnunum, kurtuldum ADSL'den
  • santralin a35a desteklediğini nasıl öğrenebiliriz. modem desteklemiyor :)
    modemi değiştirsek hız artarmı diye düşündümTurkNet ne kadar hız alırım?
  • Dün kurulum ekibi geldi belki düzelir siteden onaylanır diye beklerken 4 saattir dsl ışığı yanmıyor hahahahs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.