< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türknet önerirmisiniz? (3. sayfa)
-
-
Türknetin modemi kağıt üzerinde çok iyi. 5ghz modem fiyatları kur ile çok arttı. eğer durumunuz müsait ise yönelin. Yoksa 2 el modem bulmanız gerekiyor.(letgo, sahibinden) Her halukarda bir şekilde modem temin etmeniz gerekiyor. VDSL altyapıda modem ücretsiz veya kiralık veren firma yok. Ben turknetten modemi 324 tl almıştım. :(
-
Bu aldığınız keenetic hangi modeli?
-
Şimdiden söyleyeyim. İnternetin koparsa, hızın yavaşsa, ping sorunu yaşıyorsan veya internetle ilgili herhangi bir problem yaşarsan sorun iç tesisatında. Turknet kesinlikle sorunsuz bir firmadir. İç tesisatlar turknet kullanıcılarına komplo kurmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sadece bunu wpa3 olayı için router menzil genişletici olarak almıştım ama şimdi direk modem olarak kullanıyorum ben bunu 150 tl ye almıştım şimdi 280 tl olmuş en düşük modeldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu cihaz dada 5ghz yok ama aynı şekilde menzil genişletici olarak kullanabilirsiniz. Letgo gibi sitelerden ucuz yollu modem bakın şimdiden. Her halukarda lazım size. Tplink 9970ler fena değil. Zyxel bir kaç modeli var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epey bir süredir türknet kullanıyorum, önerilecek veya önerilmeyecek bir durum yok. Türk telekom altyapısı kullanıyorum sonuçta ve bölgesel arıza olunca türknet'in zaten yapabileceği bir şey olmuyor. Türknet sadece aracı.
Haliyle fiyatı uygun hangi interneti alırsan al aynı.
Ben şuan oturduğum yerde türk telekom, dsmart, vodafone ve şuan türknet kullanıyorum. Hepsinde aynıydı internet. Değiştirdim hep ama hiçbir fark görmedim. İnternet kopacaksa yine kopuyor. Adamlar sokakta kazı yapıyor internet kopuyor falan.
Ama türknet'den taşıyacağım internetimi şuan 100mbps için daha uygun alternatifler var. Altyapı türktelekom olduktan sonra gerisi fasafiso.
-
evet hocam dediğiniz gibi yine kopuyor. Fırtınadan dolayı kablo koptu, tamir edildi herkesin interneti geldi, turknetli benim internetim gelmedi. Taahhüt yok, 100 mbps diye aldık ama internet yok ve ne zaman çözülecek belli değil
-
Arızanız ile ilgili yerleşik operatör kablo ekiplerini yönlendirdiğini, 2 adet telefon direği dikerek hasarın giderilmesi ve 17.12.2021 tarihine kadar giderilmesini planladığını iletti. -
Bu adamlari önerenler bir daha dusunsun 17 gunde sorun cozeceklermis oda olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Utanmadan 17 sinde cozecez diyorlar boyle bir sacmalik yok. Bu adamlari onerirken iki defa dusunun
Peki bu tarz işlemleri yerleşik operatör yapıyorsa sizin bir yaptırım veya yaptırma gücünüz yoksa o zaman ne diye orda oturuyorsunuz..Sonuçta bunu arkadaşta öğrenebilirdi..Sizin için hiç iyi reklam olmadı..
-
Türktelekom sisteme arıza kaydı girse bile siz arıza kaydını kapatıyorsunuz. Yukarıdaki gibi Turktelekom 15 gün içinde çözlülecek diye sisteme giriyor. Ertesi gün çözüyor. Herkeste internet düzeliyor. Ama arıza kaydı açılmadığı için türknet abonesinin sorunu çözülmüyor. Bu sorunu en az 10 defa yaşadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz uygun fiyata kandik geldik. 17 gunde cozecez diye utanmadan aradilar. Ben olsam utanirim, 17 gunde edirneden karsa hat dosersin. İki direk 17 gun. Bu adamlari onererek vebale girmesin kimse. 1 ay bedava internet kapacak diye herkes öneriyor bunlari ama dipsiz kuyular. Hic bir cozum yok, 17 araliga kadar yok dediler saka gibi
Merhaba, destek kaydı açık ve net uzmanımız arka planda takibini yapıyor. Maalesef kablo kaynaklı yaşanan genel arızalarda çözüm süreci uzayabiliyor. -
Hocam muhtemeldir ki hangi firmada olsanız bu sorun olacaktı..Ama kalkıpta yerleşik operatör yapacak ayın 17 sini bekleyin demeleri garip..Ne bileyim o zaman sizden benden ne farkı kaldı..Bunu yerleşik operatörden sizde çok rahat öğrenebilirdiniz..Birde 1 ay bedava interneti ve hemen hemen aynı fiyatları nerdeyse bütün operatörler veriyor..
-
Hocam yanimda karsimdaki adamda internet olmasa susar otururum. Ama herkeste internet var bende yok. Superonline icin basvuru yaptim Yeni internet hatti baglanacak bu rezil heriflerden kurtulacam. Bu durum normal degil yani, adamlarda cozum yok
Olay bulunduğun sahadaki teknik servise bakan Türk Telekom elemanında bitiyor. Kütahya da dört sene Türknet kullandım. 75 den hız aldım. Türk Telekom elemanı abi 50 ye çektir hızını daha verimli olur dedi.. Elemana güvendim öyle yaptım. Çok memnundum. Bir arıza olduğunda Türk telekomdan gelen Bir eleman vardı. Ne yapar eder sorunu bir günde çözerdi. Sonra izniğe taşındım 20 günde türknet aktif edemediler, aktif oldu 8 den hız geldi. Sürekli bağlantı kopmalar vs. Bende durum bu. Eğer ilk kez bir yere taşınacaksam önce türknete bir şans veririm .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ilk kez taşınacağım eve 20 aralık gibi orada olacağım nasipse 17 gün falan var ev suanda tadilatta eşya yok ev boş..şimdiden bağlatsammı interneti yoksa daha erkenmi sizce kaç günde bağlanıyor internet ortalama..
İnternetten online başvuru yapar gibi yaptım bilgileri girdim ve Türk telekom bana
24 mbps119
35 mbps 134
50 mbps 149 tl fiyat verdi ve sözde kampanyalı fiyatlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X