Şimdi Ara

Türknet önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 15 güne taşınacağım ve taşındığım yerde sadece telekom altyapısı mevcut türktelekom kullanıp memnun kalmazsam taahhüt vermek istemiyorum ve ayrıca geçen gün türktelekom kendi sitesinden canlı yardım ile görüştüm bana döndüler sizi birazdan arayacaklar paket önderecekler dediler aradan 5 dakika geçti dsmart internetten arandım dedim ne alaka aynı altyapıyı kullanıyorız vs dediler birazda ondan soğudum..

Türknete gelince adresime 73 mbps hız veriyor max ben hep bu hızı alabilirmiyim sizce kullanıyormusunız nasıl iyimidir fikir verirsemiz çok sevinirim..

• TurkNet de TurkTelekomun altapısını kullanıyor zaten, hepsi aynı hızı verir. Ama turknetin avantajı ucuz ve taahhütsüz olması.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Peki müşteri hizmetleri ulaşımı vs nasıl sizce kullanıyorsanız yorum alabilirmiyim..

Birde kopma hız dalagalanmaları gibi durumları nasıl..

Kullandım memnun kalmadım iptal için çileden çıkartıyorlarmı hemen iptal ediyorlarmı?
  • bcakirr B kullanıcısına yanıt

Turknet'te normal arayıp hizmet aldığınız bir müşteri hizmetleri yok..Online işlemlerden yazıyorsunuz onlar sizi arıyor..Ne kadar ilgililer bilemem ama ben taşıma için başvuruda bulundum.Bir sıkıntı yaşadım..Aynı sıkıntıyı iki firmada yaşadım..Biri Türknet diğeri başka firma..İkisinide şikayet var'a yazdım..Diğer firma 2 kez aradı.Ama Türknet oraya cevap yazmadı bile..Bende diğer firmayı tercih ettim..İptal konusunda çekinmeyin..E devletten başvuruda bulunursanız 24 saatte kullanıma kapatıp 7 gün içindede iptal etmek zorundalar..Ev telefonumu iptal ettirirken bu süreler içinde oldu..D smart olayına gelince nasıl yapıyorlar bilgilerimizi kim satıyor bilemem ama foruma bakarsanız diğer sağlayıcıdan hizmet alanlarada aynısı olmuş..

• Merhaba

Önermem alternatif olarak Millenicom öneririm

• Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı 100 Mbps' te kadar verebiliyoruz. Taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz ve istediğiniz zaman hizmetimizi deneyimleyebilirsiniz.
  • Fiber altyapı kullanıyorum, öneririm.
  • ben turknet öneririm ben turknet giga fiber kullanıyorum çok memnunum denemekte fayda var

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Müşteri memnuniyeti ve hizmetleri yok. Kesinlikle geçmeyin.

• Aman kardeşim sakın alma internet bi koptu iki gündür yok. Öteki firmalar yeniden hat döşeyip bağlantı sağlıyor. Bunlar kopan bağlantıyı iki gündür veremiyor. Yarında gelmez, 1 hafta internet olmaz kesin. 4 hafta ödeyip 3 hafta kullanmak istiyorsan alabılırsın

• Turknete bakarken hiç duymadıgım netspeed gördüm kullananlar genelde memnun gibi onu araştırıyorum şuanda bakalım 🤔

aslında türknet çok iyi hayatıma aksiyon katıyor adamlar, sürekli kopuyor, internetim olmuyor ben bununla uğraşıyorum, ne güzel uğraş çıktı bana. Öteki türlü parayı ver internetin hiç kesilmesin çok sıkıcı bence. Hemen gelin türknetli olun  

• derniere kullanıcısına yanıt
    Hahaha hayatım aksiyon dolu birde bu aksiyonla uğraşmıyayıö suanda evimde superonline var hızı kesilsin 6 yasındaki oğlan ortalıgı birbirine katıyor ondan bşrde o aksiyon olmasın 😁😁
    Aman hocam bunların internetini almayı bırakın konularına bile girmeyin. Sitelerini tıklamayın o kadar nefret ettim. 100 lira fazla ode bunlara bulaşma aman diyim
  • Sakın Alma Millenicom, TT Yada Sol al daha iyi.

• hocam rezilliği görün ona göre alayım diye düşünün. hafta başından beri internet yok. 36 gün bekleyen bile var, çözüm yok.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Telekom altyapısı olan yerlerde turknet kullanırsanız süründürürler. Daha sonra telekoma geçmek istediğinizde ise port yok derler. Ben 2 yıldır kullanmak zorunda kaldım 100 mbps ile başlayan hızım şu an 30 larda sürünüyor tabi ki 100 mbps parası alıyorlar. Sürekli olarak kopuyor ve kesinlikle ama kesinlikle bir çözüm falan üretmiyorlar. Burada üç beş rezidansa gb internet veriyoruz diye yaptıkları virallere aldanmayın. Politikaları sat-kaç gibi birşey. Muhattap falan bulamazsınız. Destek biriminden cortana mesajı atar dururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarsis222 -- 1 Aralık 2021; 19:41:41 >
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Evet sıkıntı orada telekom altyapısından alacağız mecburen telekomu aradım başvurdum dsmart internet bağlatmaya çalıştıklarından artık nasıl bir politika bilmiyorum ondan biraz soğudum alternatif arayışına girdim açıkcası…süründürme olayı türknete özgü değil hepsi aynısını yapabilir..bu sebeple altyapıyı sağlayandan bağlatmak en güzeli olacak gibi..

Turknet / netspeed / millenicom tarzı internetler var
    Yada biraz daha pahalı olsun diyeceğim direk telekom bağlatacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakirr -- 1 Aralık 2021; 20:3:44 >

Superonline araştırıyorum şu anda onun yorumları nasıl. Birde turknetten superonlıne geçiş yapamıyoruz. Nasıl olacak bu iş anlamadım ben. Nasıl bir kumpasa düştük, nasıl çözülecek bilmiyorum

• derniere kullanıcısına yanıt
    Süperonline suanda aktif olarak evimde kullanıyorum 24 mbps hızını be bana yetiyor..oğlum var bütün gün netflix çizgi film ve tablet oyunu oynuyor ve cepten bağlıyım..
    ilk zamanlar çok şikayetçiydim özellikle ipad de online oyunlarda çok dazla kopma oluyordu onuda araştırdım ipad wpa3 destekliyor ama modem wpa2 destekliyor ondam sıkıntı yaşadım modem istedim wpa3 bulamadık sonra keenetic modem aldım wpa3 destekleyen en ucuz ürününü şimdi onu kullanıyorum ve o zamandan beri sıkıntı yaşamadım hiç ama işte taşınacağım yerde sadece türktelekom altyapısı mevcut..

Netflix-tablet online oyun 3 telefon aktif internette bağlı suanda..

Türknet önerirmisiniz?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.